• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Дострокові вибори Президента України 2014

Дикобразка   
VIP пользователь   
26 March 2014 40831 952

belolapik

Заходил(а): 24.10.2019
Район: Заводской - Намыв
belolapik
VIP пользователь
   09 April 2014

Соцпартия - это Мороз, Витренко и прочая шушера, я не ошибаюсь?
Хорошую компанию единомышленников себе Богомолец нашла.

Ольгу Богомолець на президентських виборах підтримає Соцпартія

Мовляв, позиція кандидатки повністю збігається із програмою СПУ

Ссылка

Боролись ми. Боролись наші предки.
Вже наших втрат неміряне число.
А знов свободу починай з абетки.
А знову скрізь те саме, що й було. ©
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   09 April 2014
Вітаю, Ольга Вадимівна! -1000 вам до карми
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!

onp2008

Заходил(а): 21.08.2018
Район: Центральный
Телефон: 0676039018. 0993413207
onp2008
Рукодельница
   09 April 2014
Цитата: Ссылка (09 Апрель 2014 00:28)

Ссылка

ну, якщо це саме ті нові обличчя при владі, які Богомолець так бажала бачити після перемоги Майдану-то, навіть, не знаю, що й сказати...
Alexandra

Alexandra

Заходил(а): 05.02.2015
Район: Ленинский - ЮТЗ
Alexandra
Активный пользователь
   09 April 2014
От і добре, тепер набагато легше визначитись з відношенням до неї
Допоможемо українським військовим!

Дикобразка

Заходил(а): 29.05.2014
Дикобразка
VIP пользователь
   09 April 2014

Ольгу Богомолець на президентських виборах підтримає Соцпартія Мовляв, позиція кандидатки повністю збігається із програмою СПУ

Ссылка

А сама Ольга Богомолець про це в курсі, цікаво?
Бо інакше виглядає навпаки, спроба її дискредитувати. Мало там хто кого вирішив підтримати. На сайті самої Богомолець про це ні слова. Єдине, що бентежить, це ось ця картинка, але при переході по посиланню її немає. Ви звідкіля взяли картинку?

P.S. Погуглила картинку сама, знайшла буквально кілька посилань, в тому числі ось це: Ссылка
По цьому посиланню є ще якесь відео, але воно видалено. Інформація написана так, що це саме СПУ вирішила підтримати Богомолець, а не Богомолець з ними домовляється. Так що хтозна поки що, як воно насправді, треба ще виясняти. Щодо картинки - в час фотошопу це не проблема, так що на лише одну-єдину картинку я б не покладалася.

P.P.S. А ні, на сайті Богомолець таки є, просто вже далеченько втікло в архіві новин. Ось:

Підтримка кандидата в Президенти України Ольги Богомолець набуває поліпартійності. Як єдиному суспільно легітимному представнику громадськості на президентських виборах 2014 року Ользі Богомолець висловили підтримку Соціалістична партія, Християнсько-демократичний союз, Українська республіканська партія та партія «Вся Україна». «Я сприймаю для обговорення підтримку будь-яких партій, які не є радикальними і діяльність яких спрямована на розбудову України», - зазначила О.Богомолець.

Подробнее: Ссылка

Ну якщо так, то дійсно пані Ольга не розуміє, що робить.

Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   09 April 2014

Ссылка

В Соціалістичний партії зараз головує Рудьковський, Вітренко це Прогресивна соціалістична партія, її немає в переліку
intruders-vnl

intruders-vnl

Заходил(а): 20.01.2024
Район: Корабельный - Октябрьское
Телефон: 097 97 95 361
intruders-vnl
VIP пользователь
   09 April 2014

Выбор без выбора. Украинцам снова предлагают голосовать за лицо, а не за план действий

http://obozrevatel.com/politics/86427-vyibor-bez-vyibora--ukraintsam-snova- predlagayut-golosovat-za-...

"Обозреватель" ознакомился с предвыборными программами кандидатов и выяснил, каким видит светлое будущее Украины каждый из них.

Не обошлось в программах и без уникальных идей, которые пришли в голову только отдельным кандидатам. Среди таких возвращение ядерного статуса Украины, это обещают осуществить Дмитрий Ярош и Олег Тягнибок, последний в этом вопросе намерен призвать на помощь Великобританию и США.
Кроме того, лидеры "Свободы" и "Правого сектора" поддерживают введение разрешения на свободное владение огнестрельным и холодным оружием для всех граждан Украины.
Эти же кандидаты предлагают закрывать СМИ, которые распространяют "украинофобскую информацию" или унижают национальное достоинство украинцев. Тягнибок также хочет ввести уголовную ответственность за украинофобию, хотя объяснения этого термина он в программе не дает.

...чтобы жить и дышать, и любить, и мечтать, пусть меня не оставит надежда...  

belolapik

belolapik
VIP пользователь
   09 April 2014
Цитата: Ссылка (09 Апрель 2014 09:01)
А сама Ольга Богомолець про це в курсі, цікаво?

В курсе.
Она выступала у них на съезде, рассказывала о своих первых шагах в должности президента, благодарила за поддержку. У Соцпартии нашла только кусок аудио записи ее речи. Видео не нашла, но мне она не настолько интересна, чтобы серьезно этим заниматься

belolapik

belolapik
VIP пользователь
   09 April 2014
Цитата: Ссылка (09 Апрель 2014 10:21)
В Соціалістичний партії зараз головує Рудьковський, Вітренко це Прогресивна соціалістична партія, її немає в переліку

Да, помню что Витренко слиняла от туда еще в 90х, но по привычке продолжаю ассоциировать. Мороза и Рудковского тоже не считаю «достойной» компанией для кандидата в перзиденты.

Ama3onka

Заходил(а): 31.01.2018
Телефон: 0631718510
Ama3onka
Активный пользователь
   09 April 2014
Лучше бы все кандидаты написали и рассказали, как они собираются выводить Украину из кризиса и поднимать экономику!
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   09 April 2014
Цитата: Ссылка (09 Апрель 2014 13:17)
Лучше бы все кандидаты написали и рассказали, как они собираются выводить Украину из кризиса и поднимать экономику!

Програми шукали?

Дикобразка

Дикобразка
VIP пользователь
   09 April 2014
Цитата: Ссылка (09 Апрель 2014 13:10)
В курсе.
Она выступала у них на съезде, рассказывала о своих первых шагах в должности президента, благодарила за поддержку. У Соцпартии нашла только кусок аудио записи ее речи. Видео не нашла, но мне она не настолько интересна, чтобы серьезно этим заниматься

Оу, дякую.
Коли Богомолець вперше заявила про свій намір балотуватися, я про неї знала дві речі: що вона на Майдані груддю встала на захист поранених від забирання в міліцію, і взагалі зробила дуже багато для них, а ще що вона з потомственної лікарської родини. Тут же зраділа, що з'явився гарний кандидат, за якого дійсно хочеться голосувати.
В жодному разі не віднімаю в неї її реальних заслуг. Але чим далі я про неї дізнаюся, тим менше мені хочеться (ніж в момент, коли вона тільки заявила вперше про свій намір), щоб вона була Президентом. Як на мене, вона просто впала на популізм.
intruders-vnl

intruders-vnl

Заходил(а): 20.01.2024
Район: Корабельный - Октябрьское
Телефон: 097 97 95 361
intruders-vnl
VIP пользователь
   09 April 2014
Цитата: Ссылка (09 Апрель 2014 14:05)
Оу, дякую.
Коли Богомолець вперше заявила про свій намір балотуватися, я про неї знала дві речі: що вона на Майдані груддю встала на захист поранених від забирання в міліцію, і взагалі зробила дуже багато для них, а ще що вона з потомственної лікарської родини. Тут же зраділа, що з'явився гарний кандидат, за якого дійсно хочеться голосувати.
В жодному разі не віднімаю в неї її реальних заслуг. Але чим далі я про неї дізнаюся, тим менше мені хочеться (ніж в момент, коли вона тільки заявила вперше про свій намір), щоб вона була Президентом. Як на мене, вона просто впала на популізм.

К сожалению, я начинаю себя ловить на мысли, что надежды, которые я питала по поводу наступающих выборов, тихо-медленно угасают.
И чем больше вникаешь, тем больше понимаешь, что выбора как такового и нет...И правда нам не хватает харизматичной личности, которой мы бы поверили безоговорочно, нет сильного лидера, на которого хотелось бы опереться как на эксперта. Нет человека, элементарно внушающего доверие.... Вот как с этим идти на выборы?
 ...чтобы жить и дышать, и любить, и мечтать, пусть меня не оставит надежда...  

Дикобразка

Дикобразка
VIP пользователь
   09 April 2014
У штабі Петра Порошенка вважають, що Юлія Тимошенко повинна зняти свою кандидатуру на користь "єднання українського народу". Про це заявив на прес-конференції у середу керівник центрального виборчого штабу Порошенка Віталій Ковальчук. "Якщо Юлія Володимирівна зголоситься взагалі розглядати таку позицію, то між Порошенком і Тимошенко відбудуться певні перемовини з цього приводу", - повідомив Ковальчук.

Ссылка

Якби це сказав не інший кандидат в Президенти (хай формально і не він сам, але ж його офіційний представник), то я б підтримала. А так, виглядає негарно, як бажання усунути конкурента. Починаються брудні технології вже і зі сторони Порошенка? Тимошенко, правда, першою почала.

Дикобразка

Дикобразка
VIP пользователь
   09 April 2014
Цитата: Ссылка (09 Апрель 2014 14:34)
К сожалению, я начинаю себя ловить на мысли, что надежды, которые я питала по поводу наступающих выборов, тихо-медленно угасают.
И чем больше вникаешь, тем больше понимаешь, что выбора как такового и нет...И правда нам не хватает харизматичной личности, которой мы бы поверили безоговорочно, нет сильного лидера, на которого хотелось бы опереться как на эксперта. Нет человека, элементарно внушающего доверие.... Вот как с этим идти на выборы?

Мені, мабуть, повезло більше. Я не чекаю харизматичного сильного лідера, а просто звичайну людину хай навіть з купою недоліків, але яка хоча б не бреше і знає, що робить, і її цілі хоча б у основному збігаються з моїми. На момент зараз для мене це Ярош, і з веееееееликим відривом та сумнівами ще на лаві запасних Гриценко. Правда, навіть їм обом я не вірю безоговорочно, а прискіпливо вивчаю будь-яку інформацію, як хорошу, так і погану.

Беляночка

Заходил(а): 05.03.2023
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 097*
Беляночка
VIP пользователь
   09 April 2014
Цитата: Ссылка (09 Апрель 2014 14:38)
У штабі Петра Порошенка вважають, що Юлія Тимошенко повинна зняти свою кандидатуру на користь "єднання українського народу". Про це заявив на прес-конференції у середу керівник центрального виборчого штабу Порошенка Віталій Ковальчук. "Якщо Юлія Володимирівна зголоситься взагалі розглядати таку позицію, то між Порошенком і Тимошенко відбудуться певні перемовини з цього приводу", - повідомив Ковальчук.
Ссылка

Мені здається тут ключова фраза " відбудуться певні перемовини з цього приводу" ... Про що перемовини ? Як після виборів поділять владу ? Їй запропонують крісло прем"єра ? (тьфу-тьфу)
Говорят я — мамин хвостик, Мне без мамы — никуда! Ну скажите, разве можно, Без меня прожить полдня? С мамой рядом я на кухне, Вместе ходим по делам, И вдвоём с ней смотрим мультик, Делим грушу пополам! Хвостик мамин я любимый, Мама тоже без меня, Жить не может ни минуты, Без любимого хвоста !!! 

Дикобразка

Дикобразка
VIP пользователь
   09 April 2014
Цитата: Ссылка (09 Апрель 2014 16:47)
Мені здається тут ключова фраза " відбудуться певні перемовини з цього приводу" ... Про що перемовини ? Як після виборів поділять владу ? Їй запропонують крісло прем"єра ? (тьфу-тьфу)

Ну от, взяли так просто і видали всі підкилимні інтриги на-гора.

Дикобразка

Дикобразка
VIP пользователь
   09 April 2014
Чергове соцопитування.

Дослідження проведене соціологічною службою Центру Разумкова та Соціологічною групою «Рейтинг» з 28 березня по 2 квітня 2014 року.

Ссылка

Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   09 April 2014
Цитата: Ссылка (09 Апрель 2014 18:21)
Чергове соцопитування.
Дослідження проведене соціологічною службою Центру Разумкова та Соціологічною групою «Рейтинг» з 28 березня по 2 квітня 2014 року.

Ссылка

Якби вибори відбулися у найближчі дні, 28,2% усіх респондентів мають намір проголосувати за П.Порошенка. За Ю.Тимошенко збираються віддати голос 13,0%, за С.Тігіпка – 6,1%, за О.Богомолець – 3,7%, за О.Ляшка – 3,7%, за М.Добкіна – 3,6%, за П.Симоненка – 3,2%, за А.Гриценка – 3,0%, за О.Тягнибока – 1,6%, за Д.Яроша – 1,2%, за Р.Кузьміна – 0,2%, за В.Рабиновича – відповідно 0,1%.

Ссылка

Дикобразка

Дикобразка
VIP пользователь
   09 April 2014
Цитата: Ссылка (09 Апрель 2014 21:28)
Якби вибори відбулися у найближчі дні, 28,2% усіх респондентів мають намір проголосувати за П.Порошенка. За Ю.Тимошенко збираються віддати голос 13,0%, за С.Тігіпка – 6,1%, за О.Богомолець – 3,7%, за О.Ляшка – 3,7%, за М.Добкіна – 3,6%, за П.Симоненка – 3,2%, за А.Гриценка – 3,0%, за О.Тягнибока – 1,6%, за Д.Яроша – 1,2%, за Р.Кузьміна – 0,2%, за В.Рабиновича – відповідно 0,1%.

Ссылка

Вам цифри на картинці не сподобалися? Це я з укрправди стянула, перераховано на проценти з тих, хто збирається голосувати (а не з усіх опитаних). Чисто для наглядності додала, візуально оцінювати простіше.
Просматривают эту тему:

Forum