- 0 Поддержать автора
-
Вера1690
Награды:
Вера1690
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |

Вера1690
VIP пользователь
19 April 2014
А де вчора писали про держохорону для кандидатів?
Царьов в прольоті
ТУРЧИНОВ ОБЕСПЕЧИЛ ГОСОХРАНУ 6 КАНДИДАТАМ В ПРЕЗИДЕНТЫ И СНЯЛ МОЮ
Распоряжениями Александра Турчинова обеспечена госохрана шести кандидатов в Президенты:
Ольге Богомолец - распоряжение №661/2014-рп;
Михаилу Добкину - распоряжение №662/2014-рп;
Олегу Ляшко - распоряжение №663/2014-рп;
Петру Порошенко - распоряжение №664/2014-рп;
Юлии Тимошенко - распоряжение №665/2014-рп;
Сергею Тигипко - распоряжение №666/2014-рп.
В ответ на мое вчерашнее обращение обеспечить госохрану, - ребята, которые были закреплены за мной (в рабочем порядке) 15 апреля после покушения на мое здоровье и жизнь, получили команду вернуться в Киев и отбыли на поезд.
Ссылка
Царьов в прольоті
Распоряжениями Александра Турчинова обеспечена госохрана шести кандидатов в Президенты:
В ответ на мое вчерашнее обращение обеспечить госохрану, - ребята, которые были закреплены за мной (в рабочем порядке) 15 апреля после покушения на мое здоровье и жизнь, получили команду вернуться в Киев и отбыли на поезд.
Ссылка
дружина олігарха
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Слава Україні!
Дикобразка
Имя: Наталія Группа: VIP пользователь Сообщений: 1104 Регистрация: 26.02.2014 Заходил(а): 29.05.2014 |
Дикобразка
VIP пользователь
19 April 2014
belolapik
Имя: Алена Группа: VIP пользователь Сообщений: 9857 Регистрация: 21.10.2009 Заходил(а): 24.10.2019 |
belolapik
VIP пользователь
19 April 2014
кандидат в президенты Украины Юлия Тимошенко встречалась в Донецке с представителями бандформирований "Оплот" и ДНР
комментарии излишни

комментарии излишни

Боролись ми. Боролись наші предки.
Вже наших втрат неміряне число.
А знов свободу починай з абетки.
А знову скрізь те саме, що й було. ©
onp2008
Имя: Лариса Группа: Рукодельница Сообщений: 3418 Регистрация: 21.02.2011 Заходил(а): 21.08.2018 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 0676039018. 0993413207 |
onp2008
Рукодельница
19 April 2014 Цитата: Ссылка (19 Апрель 2014 11:05)
А де вчора писали про держохорону для кандидатів?
Царьов в прольоті
Ссылка
Царьов в прольоті
Ссылка
шарікову і допі-конвой!
Беляночка
Имя: Наташа Группа: VIP пользователь Сообщений: 3321 Регистрация: 08.04.2011 Заходил(а): 05.03.2023 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные Телефон: 097* |
Беляночка
VIP пользователь
19 April 2014
Borys Filatov
5 ч. · отредактировано ·
Мысли вслух.
Я обычный бизнесмен, бывший журналист, неплохой адвокат, который волею судеб стал заместителем губернатора.
Но почему-то именно мое скромное имя все российские каналы круглосуточно полощут как "вешателя", "нациста" и "американского агента".
Юлия Владимировна грозит России страшными заявлениями, требует от Запада военной помощи и даже якобы хочет сбросить на Москву атомную бомбу.
Но ее персоне вражеские СМИ внимания почему-то не уделяют.
Наши персоны несопоставимы по значимости.
Или все-таки Москве наша региональная команда мешает больше, чем Тимошенко?
Странно...
Ничего личного. Никакой политики. Просто мысли вслух...
кого ж обирати коли вибору нема
5 ч. · отредактировано ·
Мысли вслух.
Я обычный бизнесмен, бывший журналист, неплохой адвокат, который волею судеб стал заместителем губернатора.
Но почему-то именно мое скромное имя все российские каналы круглосуточно полощут как "вешателя", "нациста" и "американского агента".
Юлия Владимировна грозит России страшными заявлениями, требует от Запада военной помощи и даже якобы хочет сбросить на Москву атомную бомбу.
Но ее персоне вражеские СМИ внимания почему-то не уделяют.
Наши персоны несопоставимы по значимости.
Или все-таки Москве наша региональная команда мешает больше, чем Тимошенко?
Странно...
Ничего личного. Никакой политики. Просто мысли вслух...
кого ж обирати коли вибору нема

Говорят я — мамин хвостик, Мне без мамы — никуда! Ну скажите, разве можно, Без меня прожить полдня? С мамой рядом я на кухне, Вместе ходим по делам, И вдвоём с ней смотрим мультик, Делим грушу пополам! Хвостик мамин я любимый, Мама тоже без меня, Жить не может ни минуты, Без любимого хвоста !!!
Окса
Имя: Оксана Группа: VIP пользователь Сообщений: 1016 Регистрация: 18.04.2011 Заходил(а): 11.05.2018 |
Окса
VIP пользователь
19 April 2014 Цитата: Ссылка (19 Апрель 2014 15:53)
кандидат в президенты Украины Юлия Тимошенко встречалась в Донецке с представителями бандформирований "Оплот" и ДНР
комментарии излишни
комментарии излишни
Ой , а как это так получается? Мы с сепаратистами друзья?
Вера1690
Награды:
Вера1690
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |

Вера1690
VIP пользователь
19 April 2014 Цитата: Ссылка (19 Апрель 2014 17:30)
Ой , а как это так получается? Мы с сепаратистами друзья?
а після того вона щє розказала що і пр молодці
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
Окса
Имя: Оксана Группа: VIP пользователь Сообщений: 1016 Регистрация: 18.04.2011 Заходил(а): 11.05.2018 |
Окса
VIP пользователь
19 April 2014 Цитата: Ссылка (19 Апрель 2014 17:33)
а після того вона щє розказала що і пр молодці
С такими темпами она скоро скажет , что и янукович молодец , причем легитимный.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |

Китиха
Модератор
22 April 2014 Ссылка
Народний депутат України, кандидат в Президенти зустрівся з Віце-президентом США Д. Байденом.Про це він розповів на своїй сторінці в Ссылка“В ході зустрічі із Віце-президентом США Байденом головною стала тема збереження суверенітету України та підвищення кваліфікації наших силових структур та збройних сил, адже сьогодні через функціональну нездатність правоохоронні органи і спецслужби не готові в повній мірі забезпечити безпеку держави та громадян“- повідомив він.
Крім того, він розповів про ситуацію довкола підписання Меморандуму з МВФ.“Ми готуємося до підписання Меморандуму з МВФ, згідно якого до 27 млрд. доларів надійде в Україну у вигляді скоординованої допомоги. Але жодної копійки країна не отримає, якщо не продемонструє рішучі кроки по боротьбі з корупцією, щоб жодна копійка не була витрачена не за призначенням” – відзначив нардеп.
Bym_rang
Имя: ккккк Группа: Новичок Сообщений: 20 Регистрация: 06.04.2012 Заходил(а): 02.01.2021 |
Bym_rang
Новичок
22 April 2014 Проверить честность на «Детекторе лжи» согласились трое политиков
На сегодня дали свое согласие: Петр Порошенко, Олег Тягнибок и Ольга Богомолец .
Отказались принимать участие: Ирина Фарион, Николай Княжицкий, Геннадий Кернес, Леонид Черновецкий, Наталья Королевская, Анна Герман, Леся Оробец, Дмитрий Ярош, Олег Ляшко.
До сих пор нет ответа, в частности, от Юлии Тимошенко и Сергея Тигипко.
Петр Симоненко отметил, что готов прийти в студию проекта, но только после Президентских выборов.
А также проект получил странный ответ от Анатолия Гриценко — он согласен прийти на полиграф при условии, что такой тест пройдут Юлия Тимошенко и Петр Порошенко.
Отказались принимать участие: Ирина Фарион, Николай Княжицкий, Геннадий Кернес, Леонид Черновецкий, Наталья Королевская, Анна Герман, Леся Оробец, Дмитрий Ярош, Олег Ляшко.
До сих пор нет ответа, в частности, от Юлии Тимошенко и Сергея Тигипко.
Петр Симоненко отметил, что готов прийти в студию проекта, но только после Президентских выборов.
А также проект получил странный ответ от Анатолия Гриценко — он согласен прийти на полиграф при условии, что такой тест пройдут Юлия Тимошенко и Петр Порошенко.
Дикобразка
Имя: Наталія Группа: VIP пользователь Сообщений: 1104 Регистрация: 26.02.2014 Заходил(а): 29.05.2014 |
Дикобразка
VIP пользователь
22 April 2014 Цитата: Ссылка (22 Апрель 2014 15:58)
Проверить честность на «Детекторе лжи»
А точніше, прийняти участь у примітивному телевізійному шоу з такою назвою.
onp2008
Имя: Лариса Группа: Рукодельница Сообщений: 3418 Регистрация: 21.02.2011 Заходил(а): 21.08.2018 |
onp2008
Рукодельница
22 April 2014 на участь у першому незалежному проекті "Національні дебати " на Першому національному вже погодилося 14 кандидатів. Крім того, прес-служба Петра Порошенка повідомляє про його згоду у дебатах.
Категоричної відмови не надходило від жодного з 23-х зареєстрованих кандидатів. Проте на роздуми їм залишився один день.Дали згоду на участь у теледебатах:Ольга Богомолець
Андрій Гриненко
Олександр Клименко
Валерій Коновалюк
Наталія Королевська
Ренат Кузьмін
Василь Куйбіда
Олег Ляшко
Микола Маломуж
Вадим Рабинович
Володимир Саранов
Юлія Тимошенко
Василь Цушко
Зорян Шкіряк
Петро Порошенко.
Ссылка
а де ж царьов, допкін, симоненко? такий цирк і без головних клоунів...
Андрій Гриненко
Олександр Клименко
Валерій Коновалюк
Наталія Королевська
Ренат Кузьмін
Василь Куйбіда
Олег Ляшко
Микола Маломуж
Вадим Рабинович
Володимир Саранов
Юлія Тимошенко
Василь Цушко
Зорян Шкіряк
Петро Порошенко.
Ссылка
а де ж царьов, допкін, симоненко? такий цирк і без головних клоунів...
mamatanya
Награды:
mamatanya
Имя: mamatanya Группа: VIP пользователь Сообщений: 8122 Регистрация: 17.04.2010 Заходил(а): 15.06.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 063 491 2019 |

mamatanya
VIP пользователь
22 April 2014
по
ссылке
написано,
что
страница
не
найдена((
когда
эти
дебаты
будут?
хочется
посмотреть
на
живое
общение,
а
то
вообще
не
знаю,
за
кого
голосовать.
вот
что-то
вообще
никто
меня
не
устраивает((
Вера1690
Награды:
Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
23 April 2014
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
onp2008
onp2008
Рукодельница
23 April 2014
Сергій Лещенко
3 мин. · Киев ·
Юлія Тимошенко прокоментувала для ’Українська правда’ документи, знайдені в Межигір´ї, про підготовку нею та Януковичем широкої коаліції, яка мала розділити між ними владу на 20 років наперед, до 2029 року. Як і слід було очікувати, вона все відкидає. По версії Тимошенко, ці документи... підкинули в Межигір´я після втечі Януковича, щоб її дискредитувати. Скажу чесно, дивний коментар. Сама стаття буде опублікована в четвер, а ось коментар Тимошенко ’для розігріву’.
’Шановний Сергію!
З невимовним задоволенням прочитала твій запит.
Відповідь моя така: абсолютна дурниця! Яка, ймовірно, занесена в “Міжгір’я”, так би мовити, трохи пізніше, ніж звідти втік Янукович.
Звичайно, я цілком допускаю, що колишній горе-президент у своєму “воспальонному мозку” міг планувати власне президентство хоч і до 3030 року. Але без мене. Це по-перше.
По-друге, розкрию тобі таємницю: подібні угоди ніколи не укладаються письмово. Бо треба бути абсолютно ненормальним, щоб викладати такі речі на папері. Такі правила української політики, де будь-які договори живуть в кращому випадку 20 хвилин, а не 20 років.
Розкажу, як було насправді. Я абсолютно відверто вважала, що, коли Янукович стане президентом самостійно, країну чекає лихо. Як показав час, я не помилилася. На жаль. Я хотіла обмежити його президентство формальними повноваженнями на рівні протоколу. Я вважала, що йому буде достатньо грати в гольф, ходити на полювання, стрибати по пеньках і зовсім не втручатися в управління країною...
На жаль, мені не вдалося зробити цього. У результаті маємо те, що маємо, – кров, Небесну Сотню, Крим, Краматорськ, Слов’янськ , тощо.
Ще раз повторюю: нісенітниця і абсолютний тотальний, стопроцентний абсурд.
У порівнянні з цим, з дозволу сказати “документом”, навіть “візитка Яроша” – оригінал “Мони Лізи” да Вінчі... Я розумію, що можна мене не любити, але не публікуйте якусь абсолютну фігню. Вибачай за різкість, це щиро
3 мин. · Киев ·
Юлія Тимошенко прокоментувала для ’Українська правда’ документи, знайдені в Межигір´ї, про підготовку нею та Януковичем широкої коаліції, яка мала розділити між ними владу на 20 років наперед, до 2029 року. Як і слід було очікувати, вона все відкидає. По версії Тимошенко, ці документи... підкинули в Межигір´я після втечі Януковича, щоб її дискредитувати. Скажу чесно, дивний коментар. Сама стаття буде опублікована в четвер, а ось коментар Тимошенко ’для розігріву’.
’Шановний Сергію!
З невимовним задоволенням прочитала твій запит.
Відповідь моя така: абсолютна дурниця! Яка, ймовірно, занесена в “Міжгір’я”, так би мовити, трохи пізніше, ніж звідти втік Янукович.
Звичайно, я цілком допускаю, що колишній горе-президент у своєму “воспальонному мозку” міг планувати власне президентство хоч і до 3030 року. Але без мене. Це по-перше.
По-друге, розкрию тобі таємницю: подібні угоди ніколи не укладаються письмово. Бо треба бути абсолютно ненормальним, щоб викладати такі речі на папері. Такі правила української політики, де будь-які договори живуть в кращому випадку 20 хвилин, а не 20 років.
Розкажу, як було насправді. Я абсолютно відверто вважала, що, коли Янукович стане президентом самостійно, країну чекає лихо. Як показав час, я не помилилася. На жаль. Я хотіла обмежити його президентство формальними повноваженнями на рівні протоколу. Я вважала, що йому буде достатньо грати в гольф, ходити на полювання, стрибати по пеньках і зовсім не втручатися в управління країною...
На жаль, мені не вдалося зробити цього. У результаті маємо те, що маємо, – кров, Небесну Сотню, Крим, Краматорськ, Слов’янськ , тощо.
Ще раз повторюю: нісенітниця і абсолютний тотальний, стопроцентний абсурд.
У порівнянні з цим, з дозволу сказати “документом”, навіть “візитка Яроша” – оригінал “Мони Лізи” да Вінчі... Я розумію, що можна мене не любити, але не публікуйте якусь абсолютну фігню. Вибачай за різкість, це щиро
onp2008
onp2008
Рукодельница
23 April 2014 Цитата: Ссылка (22 Апрель 2014 21:39)
по
ссылке
написано,
что
страница
не
найдена((
когда
эти
дебаты
будут?
хочется
посмотреть
на
живое
общение,
а
то
вообще
не
знаю,
за
кого
голосовать.
вот
что-то
вообще
никто
меня
не
устраивает((
Таню, там не було вказано конкретної дати початку дебатів, будемо слідкувати за ТВ програмою
mamatanya
Награды:
mamatanya
Имя: mamatanya Группа: VIP пользователь Сообщений: 8122 Регистрация: 17.04.2010 Заходил(а): 15.06.2019 |

mamatanya
VIP пользователь
23 April 2014 Цитата: onp2008 (23
Апрель 2014 20:13)
Таню,
там не було вказано конкретної
дати початку дебатів, будемо
слідкувати за ТВ
програмою
дякую за відповідь)) будемо слідкувати
Вера1690
Награды:
Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
23 April 2014
Тігіпко себе дуже розумно рекламує по телеку.
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
mamatanya
Награды:
mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
23 April 2014 Цитата: Вера1690 (23
Апрель 2014 20:35)
Тігіпко себе дуже
розумно рекламує себе по
телеку.
це як? в мене немає телебачення((
Вера1690
Награды:
Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
23 April 2014 Цитата: Ссылка (23 Апрель 2014 20:42)
це
як?
в
мене
немає
телебачення((
знайду ролик- покажу.
тут
і грамотно розмістили між іншими роликами- після невдалого "удару" і перед луценком з порушеною дікцією і підтоптоною репутацією
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
Просматривают эту тему:
Forum