• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Дострокові вибори Президента України 2014

Дикобразка   
VIP пользователь   
26 March 2014 40837 952
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
Район: Центральный
alisa
мати-єхидна
   30 April 2014
Цитата: Ссылка (30 Апрель 2014 14:34)
хоча майданчики і не перед виборами ставили та без підписів. але чи є така мама. яка не знає. чиї вони... і ось вже перед виборами ці майданчики приносять свої плоди....

Насправді це тому, що на той момент, коли вони ставились, вони були мало не єдині такі. Тому, ясна справа, всі і знають.
Але не можу сказати, що там було багато реклами чи піару з цього приводу.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Лучистая

Лучистая

Заходил(а): 01.09.2017
Лучистая
Активный пользователь
   30 April 2014
Порошенко, несомненно , не худший кандидат в президенты , но не за то майдан стоял . Януковича когда выбирали , все говорили , он хозяйственник, поднимет экономику, по заводам ездил,лавочки и трамваи от партии ставил - результат всем известен.
Нужно выбирать того, кто способен идти под пули, зная , что впереди только свободное будущее . а прошлое можешь потерять в один миг. Я Порошенка видела только на сцене , в мирное вече.
Задаю себе вопрос по поводу Богомолец - зачем этой женщине надо было идти под пули , спасать людей на майдане, ведь она не бедная, у нее частная клиника . могла бы сидеть и на крайний случай принимать бесплатно раненых в своей клинике , тоже жертвенная помощь и при этом жизнь и все майно вне опастности потерять. Я думаю именно поэтому ее и выдвигает сам народ и майдан.
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   30 April 2014
а я вважаю що країною повинен керувати гарний менеджер, а не сміливець-патріот.

хоча якщо головний у нас тепер (затвердили вже усі зміни в конституції7) прем"єр з командою, то яценюк мене задоволюняє поки що
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
Лучистая

Лучистая

Лучистая
Активный пользователь
   30 April 2014
Гарний менеджер економіст . це прем"єр з командою, а країною керувати повинна людина - координатор.
Лучистая

Лучистая

Лучистая
Активный пользователь
   30 April 2014
Порошенко - людина системи, старої формаціі, він нічого кардинально не змінить , але ,бесперечно, вибір за кожним.
mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   30 April 2014
Цитата: Ссылка (30 Апрель 2014 15:44)
а я вважаю що країною повинен керувати гарний менеджер, а не сміливець-патріот.
хоча якщо головний у нас тепер (затвердили вже усі зміни в конституції7) прем"єр з командою, то яценюк мене задоволюняє поки що

так абстрактно - да. полностью согласна. но сейчас в нашей теперешней ситуации патриотизм - основная черта человека. находящегося у власти. иначе у нас просто страны не будет. не просто патриот. а патриот до мозга костей. который в первую очередь патриот. а потом уже хозяйственник. менеджер или кто-то там еще.
ну и опять таки - с хозяйственной сферой вроде как яценюк справляется...
mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   30 April 2014
Цитата: Ссылка (30 Апрель 2014 15:33)
Насправді це тому, що на той момент, коли вони ставились, вони були мало не єдині такі. Тому, ясна справа, всі і знають.
Але не можу сказати, що там було багато реклами чи піару з цього приводу.

ну так это и есть идеальная реклама - придумали то. чего раньше не делал никто. поэтому все знают. все заметили без всякого дополнительного пиара. что только усилило эффект. прекрасный ход. кто основные потребители сладостей - дети и их мамы. так приятно поиграв на чудесной детской площадке доставить ответное удовольствие человеку. купив его конфетки. опять же вроде как тебе это ничего не стоит.
я не говорю. что это плохо - это замечательно. все друг другу сделали хорошо
Harmony

Harmony

Заходил(а): 20.12.2017
Телефон: 0995334109
Harmony
Активный пользователь
   01 May 2014

Наталия Королевская сняла свою кандидатуру с выборов президента

Королевская стала второй из 23 зарегистрированных ЦИК кандидатов, отказавшихся от участия в выборах

Ссылка, 30 апреля – АиФ Украина. Наталья Королевская приняла решения снять свою кандидатуру с предстоящих выборов на пост президента Украины, об этом она сообщила в комментарии Корреспондент.net. «Я приняла для себя очень важное решение! И завтра, в День мира и труда, я объясню причину своего решения людям!», – сказала Королевская. Ранее о снятии своей кандидатуры на пост главы государства заявил Олег Царев, однако заявления от него в ЦИК не поступало. «У меня пока нет информации, что такое заявление в ЦИК поступало. Объявить можно что угодно… Насколько я знаю, таких заявлений в ЦИК не поступало», – заявил заместитель председателя Центральной избирательной комиссии Ссылка Андрей Магера. Напомним, 21 кандидат на пост президента Украины на внеочередных выборах глав государства 25 мая 2014 г. зарегистрирован Центральной избирательной комиссией (ЦИК) по состоянию на 1 апреля, а 17 лицам отказано в регистрации. Национальная телекомпания Украины отказала в участии в предвыборных теледебатах Олегу Цареву. Кандидат считает, что невозможность участвовать в теледебатах лишит «шанса донести позицию жителей юго-востока до Украины».

Ссылка

Молімося за Украиїну! Бережи Бог наш народ! Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці. Запануєм, милі браття, у своїй сторонці

Дикобразка

Заходил(а): 29.05.2014
Дикобразка
VIP пользователь
   01 May 2014
Кандидат у президенти України Петро Порошенко пропонував партії "Батьківщина" домовитися про спільну роботу в новому уряді після президентських виборів. Про це повідомив Юрій Луценко, зареєстрований як довірена особа Порошенка на виборах. "Петро Олексійович пропонував "Батьківщині" домовитися про посаду прем'єр-міністра від цієї потужної демократичної політичної сили. На жаль, пропозиція, яку я особисто передавав, була відхилена", - сказав він журналістам у четвер в Ужгороді.
Ссылка

А як же обіцянка залишити Яценюка прем'єром? Хоча, ціну його обіцянкам ми вже знаємо.

PANY

PANY

Заходил(а): 19.06.2019
Район: Заводской - Лески
Телефон: 0992045571
PANY
VIP пользователь
   01 May 2014
Цитата: Ссылка (01 Май 2014 17:16)
Кандидат у президенти України Петро Порошенко пропонував партії "Батьківщина" домовитися про спільну роботу в новому уряді після президентських виборів. Про це повідомив Юрій Луценко, зареєстрований як довірена особа Порошенка на виборах. "Петро Олексійович пропонував "Батьківщині" домовитися про посаду прем'єр-міністра від цієї потужної демократичної політичної сили. На жаль, пропозиція, яку я особисто передавав, була відхилена", - сказав він журналістам у четвер в Ужгороді.Ссылка

А як же обіцянка залишити Яценюка прем'єром? Хоча, ціну його обіцянкам ми вже знаємо.

я думаю он был уверен, что она не согласится, а теперь он может ее вообще не приглашать никуда)))

Дикобразка

Дикобразка
VIP пользователь
   01 May 2014
Цитата: Ссылка (01 Май 2014 17:40)
я думаю он был уверен, что она не согласится, а теперь он может ее вообще не приглашать никуда)))

Може, й так. А уявляєте, вона так рррраз! - і погодилась би. Раптом. Неочікувано для всіх. І що б він тоді робив?
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   01 May 2014
Цитата: Ссылка (01 Май 2014 17:40)

А нормальний такий хід - зараз вона відмовиться, бо амбіції вимагають президентства, а потім "ну ти ж відмовилась"))))

Дикобразка

Дикобразка
VIP пользователь
   01 May 2014
Цитата: Ссылка (01 Май 2014 18:13)
А нормальний такий хід - зараз вона відмовиться, бо амбіції вимагають президентства, а потім "ну ти ж відмовилась"))))

Думаєте, взагалі ризику не було? Ну, що погодиться?
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   01 May 2014
Цитата: Ссылка (01 Май 2014 18:31)
Думаєте, взагалі ризику не було? Ну, що погодиться?

Думаю, що ні. Не те амплуа

Дикобразка

Дикобразка
VIP пользователь
   01 May 2014
Цитата: Ссылка (01 Май 2014 19:14)
Думаю, що ні. Не те амплуа

Тоді погоджусь, реальна підстава Юлі. Хороший хід.

Дикобразка

Дикобразка
VIP пользователь
   02 May 2014
Як раніше повідомлялося, сьогодні Дмитро Ярош мав з’явитися на телеефірі програми Шустер-лайв у президентському форматі. Проте у зв’язку з активізацією антитерористичної операції на Сході України Дмитро Ярош змушений був змінити своє місцеположення та повернутися у Ставку “Правого сектора” для взаємодії та координації сил ПС із державними спецслужбами України. Фінальна стадія АТО потребує безпосередньої участі Дмитра Яроша на цьому етапі. Ми приносимо вибачення всім тим, котрі очікували почути відповіді на наболілі питання. Одначе питання територіальної цілісності України важливіші ніж будь-яка передвиборча кампанія. Про можливу появу Дмитра Яроша на телебаченні ми повідомимо пізніше. Слава Україні!
Ссылка

Мята

Заходил(а): 07.12.2021
Район: Заводской
Мята
VIP пользователь
   03 May 2014
Ссылка

Гриценко заявив, що влада усунула його сина від участі у київських виборах

Ссылка України, лідер політичної партії «Громадянська позиція»Анатолій Гриценко вважає призов сина Олексія до лав Збройних сил України зведенням рахунків і способом усунення Олексія Гриценка від участі у виборах до Київради. Про це Гриценко сказав на прес-конференції в Полтаві.«Ця влада в окремих своїх проявах зайшла набагато далі, ніж додумався навіть Янукович. Вона йде шляхом КДБ», - сказав він.

Зашибись ! Кто-то хочет еще такого президента ?
В конце всего мы будем помнить
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   03 May 2014
Цитата: Ссылка (03 Май 2014 09:52)
Ссылка

Гриценко заявив, що влада усунула його сина від участі у київських виборах

Ссылка України, лідер політичної партії «Громадянська позиція»Анатолій Гриценко вважає призов сина Олексія до лав Збройних сил України зведенням рахунків і способом усунення Олексія Гриценка від участі у виборах до Київради. Про це Гриценко сказав на прес-конференції в Полтаві.«Ця влада в окремих своїх проявах зайшла набагато далі, ніж додумався навіть Янукович. Вона йде шляхом КДБ», - сказав він.

Зашибись ! Кто-то хочет еще такого президента ?

Особливо це дивно для колишнього міністра-силовика.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним

Дикобразка

Дикобразка
VIP пользователь
   03 May 2014
Цитата: Ссылка (03 Май 2014 09:52)
Анатолій Гриценко вважає призов сина Олексія до лав Збройних сил України зведенням рахунків і способом усунення Олексія Гриценка від участі у виборах до Київради.

Паранойя косить наші ряди?

Мята

Заходил(а): 07.12.2021
Район: Заводской
Мята
VIP пользователь
   03 May 2014
Цитата: Ссылка (03 Май 2014 11:41)
Паранойя косить наші ряди?

На жаль, гниль
В конце всего мы будем помнить
не оскорбления наших врагов,