Цитата: Ссылка (16 Октябрь 2014 16:39)
Наш тато - чемпіон по уступанню місця в транспорті. Але я не скажу, що це мені подобається. В мене взагалі на поступання місцем свої таракани. Нє, про вагітних і жінок з дітьми мова не йде, хоча і тут бувають такі приколи, шо інколи від нахабності і зухвалості очі вилазять. Я саме про старушек, які іноді ціни собі не складуть, і вважають, що їм всі повинні. От ситуація, я завжди оплачую місце і малому. Поясню чому,не від збитку грошей, а заради безпеки, бо тримання на руках дитини принципово вважаю небезпечним. От сидимо ми собі, заходить "старушка". Така собі бодрісінька, розмальована, купа золота(це як опис, не про мат.стан). Підбігає до нас і штовхає його у бік, нагло так штовхає,мол, подвінься. Я їй повідомляю, що місце оплачено, і дитина буде тут сидіти. На що вона задає мені тріумфальне питання "он што, чілавек, што іму атдєльнає мєста нада?" Што, пілять, вибачте?Ноу комментс, з тих пір, я старушкам місцем не поступаюсь, хіба що вона дійсно з паличкою, і ледве стоїть.
Да, это печальная статистика про оплаченные места и детей......когда маленький был и оплачивала дополнительное место, пассажиры без места пели возьмите на руки, влезет же, постарше - пусть немного подвинется, сейчас зверски смотрят и говорят пусть постоит...и ничего что я держу малую, а он коляску и сумки.....кстати, если без родителей едет в маршрутке, то много раз рассказывал как его подняла тётя и сказала нечего рассиживаться......хотя он приучен беременным, бабулькам и детишкам маленьким уступать, но злые тетеньки за шкирку поднимают...
Был недавно случай...ехали с перевязки (колено ему зашивали) так женщина весьма бодренькая говорит вставай мальчик, ты уже большой...и ничего что он еле стоит...