mackry85 VIP пользователь
05 March 2013
О! Горщик - це наша найбільша проблема із дитиною була (та що там найбільша, мабуть, єдина)! Ще у вісім місяців взяли горщик трохи наворочений. Дитина з ним гарно бавилась, сідала та каталася (він на колесах), ми думали, що як прийде час, проблем не виникне. Ага, три рази! Минуло півтора роки, а син криком кричав не хтів ходити на свій ноцник. Тоді ми придбали ще один - найпростіший за 25 грн, і віддали його бабусі, щоб у час перебування дитини в неї також йшов процес привчання. Не знаю, чи там цим питанням ніхто не переймався, чи син відмовлявся, але діло з мертвої точки не ворухнулось.
У 2,1 р. дитина ВПЕРШЕ попісяла у горщик! Але все одно сідав із дикими криками та істериками. Я все ж чекала. Тоді мені порадили придбати додому ще один простий горщик і пробувати висаджувати на нього. Тільки після того, як у нас вдома з"явився простенький "туалет" з базару, моя дитина почала ходити на нього без проблем.
Пройшов майже місяць з тих пір - син регулярно "робить справу" там, де потрібно. Зараз, навіть, сам виносить та полоскає горщик.
Не знаю, чи то час прийшов, чи то, дійсно, у ноцнику справа. Але я не жалію, що в нас вдома тепер стоїть два гармидера - один "по призначенню", а інший ляльок возити.