• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Прививки (часть 1)

furius   
Silver   
16 марта 2009 313829 4659

Формула

Заходил(а): 21.01.2019
Місто: Николаев
Формула
Активный пользователь
   23 декабря 2011
Цитата: #160 uchilka 23 декабря 2011, 13:04

Прививка БЦЖ считается одной из самых несовершенных прививок, но, к сожалению, на данный момент более эффективной профилактической меры против туберкулеза не существует.

Прививка от туберкулеза считается эффективной против тяжелой формы туберкулеза, которой болеют, в основном дети меньше 5 лет (милиарный туберкулез), но не является очень эффективной против самой распространенной формы туберкулеза, которой болеют взрослые (очаговый инфильтративный туберкулез). Общая эффективность прививки БЦЖ составляет около 85%. По этим причинам, а также благодаря меньшей распространенности болезни, в развитых странах, прививка БЦЖ ставится только некоторым группам людей (например, детям, которые контактируют с больными туберкулезом), и не входит в национальный план иммунизации.

Прививка от туберкулеза не всегда (в 85% случаев) защищает от инфицирования, однако является эффективной против тяжелых форм туберкулеза. Если принять во внимание тот факт, что туберкулез тяжело и не всегда эффективно лечится, и лекарства, использованные против туберкулеза плохо переносятся организмом, а тяжелые формы туберкулеза представляют высокую угрозу для жизни (особенно у маленьких детей), эти 85% случаев защиты против заболевания представляют для общества в целом очень большую важность.

Вот на это, просто интересно где это написано. А на свои слова я уже давала ссылку ранее.
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
Район: Центральный
alisa
мати-єхидна
   23 декабря 2011

Ви плутаєте причину і наслідок.
В Україні роблять щеплення проти туберкульозу тому, що в нас складна ситуація із захворюванням.

Нема туберкульозу в тих країнах де високий рівень життя, де навіть бідні люди можуть дозволити собі досить різноманітне і повноцінне харчування. Туберкульоз проблема не стільки медична, скільки соціальна.

Про це вже говорили купу разів в цій темі, в тому числі і про те, що щеплення від туберкульозу діє тільки певний час і т.д. і т.п. Кому дійсно це цікаво - той знайде.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
ollunya

ollunya

Заходил(а): 31.05.2018
Телефон: 0679534761
ollunya
VIP пользователь
   23 декабря 2011

Чего сразу кричать? Вроде никого не хотела обидеть. Написала свое мнение.

Да вакцинированные дети болели и раньше, "от вакцины" и раньше умирали, дети и раньше умирали при родах, в 15 и раньше рожали, но раньше не было такого ажиотажа. Теперь всех запугивают со всех сторон. И от этого не легче. Нам тоже предстоит вакцинация, так как у нас еще 5 месяцев медотвод. Но раньше дети с заболеванием сердца входили в группу риска и их в первую очередь вакцинировали. А сейчас метотвод. И хирургическое вмешательства без гепатита. Вот это страшно, во всяком случае мне.
Чему бы грабли не учили, а сердце верит в чудеса…
mamzelka

mamzelka

Заходил(а): 10.09.2018
Район: Корабельный
Телефон: 0933460662
mamzelka
Активный пользователь
   23 декабря 2011

Запугивают или дают информацию к размышлению - решать Вам. Все правильно - и раньше случались такие трагические случаи. Но о них упрямо молчали. Дабы не портить статистику и не сеять панику в массах. "Прививка - это практически витаминка. Так же полезна и безопасна". До сих пор эта догма вбита в головы значительной части наших врачей. Хотя именно они должы предупредить, что привика - это риск. Что и от нее можно умереть, стаь калекой или долго лечиться. И это не ажиотаж, а мое право владеть всей информацией, касающейся жизни и здоровья моего ребенка.
Конфетти

Конфетти

Заходил(а): 29.05.2024
Телефон: 0936515763
Конфетти
VIP пользователь
   23 декабря 2011

ссылки на это неоднократно выкладывали в этой темке, немного утомляет по кругу одно и тоже (извините, не хочу никого обидеть)

конкретно по БЦЖ -

научные статьи, доказывающие это - Ссылка
Katrin

Katrin

Заходил(а): 23.02.2020
Katrin
VIP пользователь
   23 декабря 2011
Цитата: #160 mamzelka 23 декабря 2011, 13:38

Запугивают или дают информацию к размышлению - решать Вам. Все правильно - и раньше случались такие трагические случаи. Но о них упрямо молчали. Дабы не портить статистику и не сеять панику в массах. "Прививка - это практически витаминка. Так же полезна и безопасна". До сих пор эта догма вбита в головы значительной части наших врачей. Хотя именно они должы предупредить, что привика - это риск. Что и от нее можно умереть, стаь калекой или долго лечиться. И это не ажиотаж, а мое право владеть всей информацией, касающейся жизни и здоровья моего ребенка.

С каких пор раздутые журналистами истории стали информацией к размышлению - может для тех кто свято верит, что на первом канале врать не будут. Я таких статеек в интернет издание могу с десяток тиснуть, с подробным фотоотчетом!
Или Вы считаете, что в стране государственный заговор медработников с целью истребить детей с помощью вакцинации?
Мечты сбываются

Формула

Формула
Активный пользователь
   23 декабря 2011
Цитата: #160 Katrin 23 декабря 2011, 13:47

С каких пор раздутые журналистами истории стали информацией к размышлению - может для тех кто свято верит, что на первом канале врать не будут. Я таких статеек в интернет издание могу с десяток тиснуть, с подробным фотоотчетом!
Или Вы считаете, что в стране государственный заговор медработников с целью истребить детей с помощью вакцинации?

Мы живем в то время, когда именно журналисты и поднимают запретные темы. Пора нам открывать глаза. Я не только прививках сейчас.
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   23 декабря 2011
Цитата: #160 ollunya 23 декабря 2011, 12:43

Ну как можно такое писать? По вашему мнению иммунитет у ребенка был лучше до вакцинации? А вас, что в роддоме не прививали? Я раньше тоже думала, что дети на грудном вскармливании имеют отличный иммунитет и не должны болеют, но это заблуждение. Я вот ужасно переболела ангиной и никто из детей не заболел. когда сидели дома и не с кем не контактировали с явными признаками простуды - умудрились переболеть, что не смогли без антибиотиков выкарабкаться. В вашем случае это случайность, совпадение.

К сожалению сейчас даже вакцинированные дети чаще болею тем, против чего мы делаем прививку. Коллективный иммунитет, благодаря мамам, которые не прививаются, очень ослабевает.

Нашли крайних? Ай молодцы!

Так называемый "коллективный иммунитет" - это всего навсего создание тепличных условий, а не создание собственно иммунитета. То бишь очередная подмена понятий. И любой, как говорится, залетевший дятел разрушит цивилизацию.

А вот настоящий коллективный иммунитет как раз и слабеет, увы. Дети все чаще рождаются болезненными и слабыми. Непривитые дети и их родители тому виной? Ой ли?
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   23 декабря 2011
Цитата: #160 Katrin 23 декабря 2011, 13:47

Зачем же так страшно. Примитивная финансовая выгода. Не более того.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
uchilka

uchilka

Заходил(а): 15.02.2017
uchilka
VIP пользователь
   23 декабря 2011
Цитата: #160 Формула 23 декабря 2011, 13:58

Мы живем в то время, когда именно журналисты и поднимают запретные темы. Пора нам открывать глаза. Я не только прививках сейчас.

формула, у вас есть дети? Вы их не прививаете?

Формула

Формула
Активный пользователь
   23 декабря 2011
Цитата: #160 uchilka 23 декабря 2011, 14:08

формула, у вас есть дети? Вы их не прививаете?

Есть. Из прививок БЦЖ в роддоме. Жалею что сделала. А что?
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   23 декабря 2011

Це Ви геть про інше.
До чого тут тепличні умови? Знову-таки в темі уже не раз писали про те, що таке колективний імунітет і чому він втрачає свій сенс, коли забагато мам відмовляються робити щеплення.

Екологія, образ життя і розвиток медицини.
Не треба відкидати той факт, що ще років 50 тому виживали тільки дійсно здорові діти. І недоношеного малюка був шанс вижити тільки в тому випадку, якщо його легені встигли сформуватись і він сам почав дихати. Якщо не зміг - ну то така його доля.

Відповідно виживали сильні, здорові малюки + екологія, більше фізичного навантаження, простіша їжа.
А щеплення тут взагалі ніяким боком.
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   23 декабря 2011

Чому?

те саме можна сказати і про рух проти щеплення - не на голому ентузіазмі він побудований.

Формула

Формула
Активный пользователь
   23 декабря 2011
Цитата: #160 alisa 23 декабря 2011, 14:12

Чому?

те саме можна сказати і про рух проти щеплення - не на голому ентузіазмі він побудований.

Что значит это чому?
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   23 декабря 2011

Чому шкодуєте?

Формула

Формула
Активный пользователь
   23 декабря 2011
Цитата: #160 alisa 23 декабря 2011, 14:17

Чому шкодуєте?

Мало информации у меня тогда было, вот и поддалась напору врача. Про гепатит она правда шепнула, не надо вам его делать. Так вот.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   23 декабря 2011

Це Ви геть про інше.
До чого тут тепличні умови? Знову-таки в темі уже не раз писали про те, що таке колективний імунітет і чому він втрачає свій сенс, коли забагато мам відмовляються робити щеплення.

Не треба відкидати той факт, що ще років 50 тому виживали тільки дійсно здорові діти. І недоношеного малюка був шанс вижити тільки в тому випадку, якщо його легені встигли сформуватись і він сам почав дихати. Якщо не зміг - ну то така його доля.

Відповідно виживали сильні, здорові малюки + екологія, більше фізичного навантаження, простіша їжа.

Я так не вважаю. Будь-яке втручання в організм людини, тим паче в імунну систему, так чи інакше буде впливати на неї. Який саме цей вплив - заздалегідь невідомо. І Ви не зможете сказати (і ні один лікар не зможе, якщо він хоч трохи професіонал), що цей вплив на 100% позитивний і не буде мати негативних наслідків ні відразу, ні через десятки років, ні на нащадків через декілька поколінь. Ми ще занадто мало знаємо у цьому напрямку. А раз так, то бездумно і зі сліпою вірою підходити до цього питання я не можу. Так, я не лікар, але на сьогоднішній день наша медицина, на жаль, втратила довіру до себе, так щоб я могла просто перекласти вирішення цього питання на професіоналів і заспокоїтись на тому. Я б з радістю, адже це набагато простіше, але на жаль, не можу. Скільки років маю дитину, стільки років и вивчаю постійно це питання зі щепленням, і до сих пір не маю відповіді, яка б раз і назавжди закрила для мене цю проблему. Так і приходиться шукати оптимальний шлях, враховуючи як доступну інформацію, так і власну материнську інтуіцію.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   23 декабря 2011

Чому?

Я скептично відношусь до будь-яких крайнощів. Тупо відкинути щеплення як таке незалежно ні від чого так само нерозумно, як і тупо робити щеплення. Ключове слово - тупо. Тобто уточню, що не саме рішення робити (чи не робити) щеплення погано, а бездумність у цьому питанні.

Якійсь дитині конкретні щеплення життєво необхідно якраз тому, що ії імунна система слабка і вимагає зовнішньої підтримки. Якійсь дитині з тої самої причини (слабкість імунної системи), навпаки, не можна робити щеплення. Якійсь дитині просто непотрібно. Комусь потрібно, але пізніше, або тільки деякі види. І так далі.
Я не проти щеплення як такого, і йти на барикади проти нього не збираюсь. Але массово заганяти всіх по одній процедурі незалежно від особливостей організму - це саме те, що я категорично проти.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   23 декабря 2011

Це Ви геть про інше.

А можу я Вас попросити коротко сказати в такому випадку, яка саме суть колективного імунітету?
Бо я маю ось таку інформацію, наприклад:

Іншими словами, колективний імунітет - це коли вірус зникає. Тобто те, що я назвала тепличними умовами. А не те, що люди перестають реагувати хворобою на вірус, незалежно від того, є він там чи немає.

До того ж, такий підхід чомусь робить нещеплених дітей начебто переносчиками інфекції. Але це якийсь дивний висновок. Дуже дивний. Виходить, що нещеплені діти начебто ходять собі спокійно з вірусом, не хворіють (?!!!), але від них чомусь заражаються щеплені діти і хворіють (?!!!). Або я чогось не розумію, або ж логіки тут немає взагалі, бо ж цього логічно слідує, що щеплення і робить дітей незахищенішими до вірусу. А це вже виходить нонсенс.

Так що відносно колективного імунітету - все ж таки то тепличні умови, і ніяк інакше.
Але вибачайте мене, якщо якась дитина у дитсадочку дуже простужувана і кашляє від маленького вітерцю, це ж не означає, що всі діти заради цієї однієї повинні сидіти тепло одягненими і у духоті з закритими вікнами. Навпаки, у таких випадках треба або закаляти цю одну дитину, або хоча б одягти її одну тепліше, а не вікна зачиняти, чи не так?
Я про це і кажу. Що краще "закаляти" імунітет дітей, і в основу покласти профілактику та підсилення імунітету дітей через здоровий спосіб життя, нормальне харчування, свіже повітря, фізкультуру тощо, а вже корекцію для окремих дітей можна робити і через щеплення, якщо це буде для них розумно. А не губити той самий реальний колективний імунітет загальнонародним щепленням з невідома якими віддаленими наслідками.
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   23 декабря 2011

Тобто просто так. Ніяких причин шкодувати у вас про це нема.
Така собі принципова позиція...

А от все так хають медицину.
А реально - її можливості у порівнянні із тим, що було 30-40-50 років тому просто колосальні. Навіть в нашій країні.
Лікар - невдячна професія, медицина - невдячна сфера. Це сизіфова праця - скільки не рятуй, все одно будуть хаяти.

Медицина дала можливість жити відносно повноцінним тим людям, які раніше були приречені. Але люди невдячні - вони поливають багном медицину і лікарів, а її здобутки вважають мало не природним станом речей.

Природний стан речей - це висока смертність, це приреченість людей із багатьма хронічними захворюваннями. Але все хороше - то саме по собі, а лікарі - все одно погані.
Скільки можна тягнути цю волинку. Хтось взагалі розуміє, що років 50-70 тому втрата немовляти це був не привід для масштабного розслідування, їх смерті навіть не досліджували. Сьогодні - кожен випадок це драма, це виняткова ситуація. Це колосальний прогрес.
А що люди? А люди за своє - от лікарі погані, от ніякої довіри до них.

Медицина - не точна наука, тут нема аксіом, тут два плюс два може дорівнювати чому завгодно.

з.і. про колективний імунітет в цій темі вже було, якщо Вам справді цікаво - почитайте.
Просматривают эту тему:

Forum