- 0 Поддержать автора
-
Елена29
Имя: Елена Группа: Активный пользователь Сообщений: 114 Регистрация: 24.04.2012 Заходил(а): 21.01.2015 |
Місто: Николаев |
Елена29
Активный пользователь
23 мая 2012
У моего мужа ни одной прививки нет ...у меня все...результат: я переболела всем чем только можно....муж даже ветрянкой не болел.Вывод?
Мурена
Родина:
Мурена
Имя: Мурена Группа: VIP пользователь Сообщений: 1926 Регистрация: 18.01.2010 Заходил(а): 18.05.2013 |
Мурена
VIP пользователь
23 мая 2012 Цитата: #160 Елена29 23 мая 2012, 00:02У моего мужа ни одной прививки нет ...у меня все...результат: я переболела всем чем только можно....муж даже ветрянкой не болел.Вывод?
у меня есть все прививки.
ветрянкой не болела.
какой должен быть вывод??
причем тут вобще ветрянка?
Вера1690
Награды:
Вера1690
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Місто: Николаев Район: Центральный - Соляные |
Вера1690
VIP пользователь
23 мая 2012 Цитата: #160 Елена29 23 мая 2012, 00:02У моего мужа ни одной прививки нет ...у меня все...результат: я переболела всем чем только можно....муж даже ветрянкой не болел.Вывод?
дружина олігарха
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
alisa
Награды:
alisa
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
Місто: Николаев Район: Центральный |
alisa
мати-єхидна
23 мая 2012 Ну щодо вітрянки, то ви дарма так в цьому впевнені. Більшість людей, що вважають себе такими, що ніколи не хворіли на вітрянку, перехворіли нею або в латентній формі, або їх батьки просто забули цей факт. От і все.
Але якщо він все-таки не хворів на вітрянку, то із вірогідністю в 99% він її підчепить від своїх дітей. Так що думайте самі, добре чи погано, що він не хворів.
В мене є всі щеплення. До пологів та ГВ в мене був хороший імунітет. Який можна з цього зробити висновок?
Буду мабуть закликати не годувати груддю... І не народжувати вже заразом. Чого по дрібницях розмінюватись.
вимремо. як мамонти. і грець з ним.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Ka_Lenka
Родина:
Ka_Lenka
Имя: Елена Группа: Активный пользователь Сообщений: 500 Регистрация: 16.12.2010 Заходил(а): 28.11.2020 |
Місто: Николаев Район: Ленинский |
Ka_Lenka
Активный пользователь
Прививки не дают гарантию, что человек не заболеет болезнью от которой прививался. Но то, что привитый перенесет легче заболевание и не получит осложнений - это да.
Елена29
Имя: Елена Группа: Активный пользователь Сообщений: 114 Регистрация: 24.04.2012 Заходил(а): 21.01.2015 |
Елена29
Активный пользователь
23 мая 2012 Цитата: #160 alisa 23 мая 2012, 00:14
Ну щодо вітрянки, то ви дарма так в цьому впевнені. Більшість людей, що вважають себе такими, що ніколи не хворіли на вітрянку, перехворіли нею або в латентній формі, або їх батьки просто забули цей факт. От і все.
Але якщо він все-таки не хворів на вітрянку, то із вірогідністю в 99% він її підчепить від своїх дітей. Так що думайте самі, добре чи погано, що він не хворів.
В мене є всі щеплення. До пологів та ГВ в мене був хороший імунітет. Який можна з цього зробити висновок?
Буду мабуть закликати не годувати груддю... І не народжувати вже заразом. Чого по дрібницях розмінюватись.
вимремо. як мамонти. і грець з ним.
Контактирова раз 10 с больными ветрянкой и никак не заразился.У моих близкх друзей опыт с прививками очень печальный..и папа и мама привиты и с детсва не болеют...так же и ребенку делали привики..теперь уже 3 года лечатся после нее.
alisa
Награды:
alisa
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
23 мая 2012 Значить перехворів в дитинстві. Або відноситься до того дуже маленького відсотку людей, які мають вроджений імунітет проти вітрянки. Але перше набагато ймовірніше. От і все. А Ви вже тут теорій якісь висуваєте.
Наша пісня хороша, починай спочатку...
Елена29
Елена29
Активный пользователь
23 мая 2012 Цитата: #160 Мурена 23 мая 2012, 00:04
у меня есть все прививки.
ветрянкой не болела.
какой должен быть вывод??
причем тут вобще ветрянка?
Речь идет о прививках и о том насколько они полезны или вредны..Я против прививок но каждый имеет право на выбор..Я считаю что привитые дети больше подвержены инфицированию чем непривитые.А если уж болезнь атаковала то не привитый ребенок проще переносит заболевание так как его иммуная система работает лучше..а прививки только вредят иммунитету.ИМХО
Елена29
Елена29
Активный пользователь
23 мая 2012 Цитата: #160 alisa 23 мая 2012, 00:47
Значить перехворів в дитинстві. Або відноситься до того дуже маленького відсотку людей, які мають вроджений імунітет проти вітрянки. Але перше набагато ймовірніше. От і все. А Ви вже тут теорій якісь висуваєте.
Наша пісня хороша, починай спочатку...
..ПОВТОРЮ ЕЩЕ РАЗ,,,НЕ БОЛЕЛ ОН В ДЕТСТВЕ НАВЕРНО МНЕ ЛУЧШЕ ОБ ЭТОМ ЗНАТЬ....
alisa
Награды:
alisa
alisa
мати-єхидна
23 мая 2012 Навпаки, імунна система дитини, що має щеплення, вже стикалась із вірусом і тому вже має певний імунітет до нього. Тому саме дитина, що має щеплення легше переносить захворювання, бо її імунітет одразу реагує на збудника, на відміну від тієї дитини, яка стикнулась з ним вперше.
Щеплення - це тренування імунітету, а не його погіршення.
alisa
Награды:
alisa
alisa
мати-єхидна
23 мая 2012 Від того, що Ви написали це великими літерами переконливіше не стало. Звідки Вам знати? Ви з народження за ним спостерігали, щодня?
Думаю, що ні.
Латентна форма вітрянки могла практично не мати проявів. Ані батьки, ані сама дитина могла цього просто не помітити. Хочете знати напевне - зробіть простий аналіз на антитіла до вірусу, що викликає вітрянку.
Елена29
Елена29
Активный пользователь
23 мая 2012 Цитата: #160 alisa 23 мая 2012, 00:52
Навпаки, імунна система дитини, що має щеплення, вже стикалась із вірусом і тому вже має певний імунітет до нього. Тому саме дитина, що має щеплення легше переносить захворювання, бо її імунітет одразу реагує на збудника, на відміну від тієї дитини, яка стикнулась з ним вперше.
Ну тогда посмотрите фильм Ссылка
alisa
Награды:
alisa
alisa
мати-єхидна
23 мая 2012 Не смішіть.
Це маячня, а не фільм. Його давно треба перейменувати в "Брехня про щеплення". Ви краще поцікавтесь нормальними джерелами. А доти нам говорити нема про що.
Елена29
Елена29
Активный пользователь
23 мая 2012 Цитата: #160 alisa 23 мая 2012, 00:55
Від того, що Ви написали це великими літерами переконливіше не стало. Звідки Вам знати? Ви з народження за ним спостерігали, щодня?
Думаю, що ні.
Латентна форма вітрянки могла практично не мати проявів. Ані батьки, ані сама дитина могла цього просто не помітити. Хочете знати напевне - зробіть простий аналіз на антитіла до вірусу, що викликає вітрянку.
Наверное вы с ним жили поэтому так утверждаете...Жизнь заставила пройти столько анализов что вы и не представляете...и самое что интересное даже антител к герпесу нет ...а по теорией медиков которые так хвалят прививки должны быть...А вот у него нет...на что просто пожали плечами и сказали что анализ не верный....хотя делали его 6 раз...
Елена29
Елена29
Активный пользователь
23 мая 2012 Цитата: #160 alisa 23 мая 2012, 00:57
Не смішіть.
Це маячня, а не фільм. Його давно треба перейменувати в "Брехня про щеплення". Ви краще поцікавтесь нормальними джерелами. А доти нам говорити нема про що.
Уважаемая я лично с вами в дискусию не вступала наоборот....я высказала свое мнение...а вы мне пытаетесь навязать свое....Лично знаю врачей котороы против прививок....Откуда такая нервозность это всего лишь дискуссия на которую вы видно не способны..Всего хорошего
mamatanya
Награды:
mamatanya
Имя: mamatanya Группа: VIP пользователь Сообщений: 8122 Регистрация: 17.04.2010 Заходил(а): 15.06.2019 |
Місто: Николаев Район: Центральный Телефон: 063 491 2019 |
mamatanya
VIP пользователь
23 мая 2012 Цитата: #160 alisa 23 мая 2012, 00:52
Навпаки, імунна система дитини, що має щеплення, вже стикалась із вірусом і тому вже має певний імунітет до нього. Тому саме дитина, що має щеплення легше переносить захворювання, бо її імунітет одразу реагує на збудника, на відміну від тієї дитини, яка стикнулась з ним вперше.
ну не тренировка, а искусственый иммунитет против некоторых болезней. от тренировки сильнее становятся, а с прививкой просто преобретают всего лишь искуссственный иммунитет против той болезни, от которой прививаются. а что становится с иммунитетом в целом - боюсь, никто до конца еще не знает. и поскольку иммунитет исскуственный, то и стопроцентной гарантии он не дает. и даже более легкого течения болезни не гарантирует. но в целом для общества это стопудово благо. наверное.
alisa
Награды:
alisa
alisa
мати-єхидна
23 мая 2012 А я і не писала, що я знаю напевне Я написала можливі варіанти - або вроджений імунітет або не помітили чи забули. От і все. Але щеплення тут взагалі ні до чого.
В мене теж нема антитіл до герпесу. Ну то й що? А щеплення є.
На форумі є ціла тема, де оцей відеопус вже обговорювали вздовж і впоперек. Якщо цікаво - завжди можете почитати.
Прохання до модераторів перенести останні кілька постів у відповідну тему.
Дякую.
Ан_нА
Родина:
Ан_нА
Имя: Анна Группа: VIP пользователь Сообщений: 2413 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 02.12.2017 |
Місто: Николаев Район: Центральный Телефон: 066-382-80-53 |
Ан_нА
VIP пользователь
16 марта 2009
Я за прививки Так как заразы вокруг очень много - тут от гриппа уберечь ребенка нельзя, про другое я вообще молчу. Да есть побочные эффекты, а вы знаете какие побочные эффекты дает "витамин С"? :ep: Я читала инструкцию - очень занимательно
Так хочется быть слабой женщиной, но то кони скачут, то
избы горят
Мой блог: http://a- berina.blogspot.com/
Ан_нА
Родина:
Ан_нА
Имя: Анна Группа: VIP пользователь Сообщений: 2413 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 02.12.2017 |
Місто: Николаев Район: Центральный Телефон: 066-382-80-53 |
Ан_нА
VIP пользователь
16 марта 2009
PS: в следующем году обязательно сделаю всей семьей прививку от гриппа!!!
Так хочется быть слабой женщиной, но то кони скачут, то
избы горят
Ната23
Имя: Ната Группа: Активный пользователь Сообщений: 155 Регистрация: 21.10.2009 Заходил(а): 29.03.2018 |
Місто: Район: Ленинский - ЮТЗ |
Ната23
Активный пользователь
17 марта 2009
Мы делали все прививки начиная с роддома,и я стараюсь не думать о плохом.Многие отказываются не делают,но в садик без прививок не берут.
Просматривают эту тему:
Новини
-
14 Сентября
-
10 Сентября
-
19 Июля
-
02 Июля
-
01 Июня