Цитата Ссылка 01 Февраль 2016 21:35И мне не нравится. Я думаю, было бы информативно указать значение старых улиц и новых. Потому что значение имени Акима я не знаю и не нашла в интеренете, поэтому так и не поняла для себя, чем этот человек был "не хорош". Или вот именем Пилипа Орлика предлагали множество раз разных улиц назвать - тоже странно. А во многих не предлагалось второго варианта - смысл голосования?
Васляев, по наслышке, сделал много хорошего для города, почему хотят переименовать?
Название парка Победы не входит вообще в список...
Ссылка - революціонер місцевий.
Васляєв обіймав керівну посаду в Комуністичній партії. За Ссылка цього достатньо.
4) символіка комуністичного тоталітарного режиму - символіка, що включає:
є) назви областей, районів, населених пунктів, районів у містах, скверів, бульварів, вулиць, провулків, узвозів, проїздів, проспектів, площ, майданів, набережних, мостів, інших об'єктів топоніміки населених пунктів, підприємств, установ, організацій, у яких використані імена або псевдоніми осіб, які обіймали керівні посади в комуністичній партії (посаду секретаря районного комітету і вище), вищих органах влади та управління СРСР, УРСР (УСРР), інших союзних або автономних радянських республік, працювали в радянських органах державної безпеки, а також назви СРСР, УРСР (УСРР), інших союзних або автономних радянських республік та похідні від них, назви, пов'язані з діяльністю комуністичної партії (включаючи партійні з'їзди), річницями Жовтневого перевороту 25 жовтня (7 листопада) 1917 року, встановленням радянської влади на території України або в окремих адміністративно-територіальних одиницях, переслідуванням учасників боротьби за незалежність України у XX столітті (крім назв, пов'язаних з опором та вигнанням нацистських окупантів з України або з розвитком української науки та культури.
Другий варіант назви вулиць не пропонували в деяких випадках, скоріше, коли вулиця має історичну назву (той самий "єдиний варіант") і іншої пропозиції не надійшло.