• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Как поступить, если, возможно узнали об измене

Sunny2011   
Активный пользователь   
17 December 2012 50334 553
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Orchid 21 December 2012, 16:43
Обговорювати із сторонніми чоловіками інтимні теми (в аські чи не в аські), коли в когось через це зриває дах... НАВІЩО? Який у цьому сенс? 
Я не розумію причин  Дуже кортить? Хочеться показати свою значимість? Є мета перевиховати ревнивих дружин? Чи що?

Причина дуже проста - розмова зайшла на цю тему, трохи обговорили. Так саме, як до того обговорили проблеми використання типу TEXT у sql-запитах до баз даних або, скажімо, результати останніх виборів в нашому окрузі. Цікава бесіда двох осіб, у яких є спільні теми для обговорення. Ви не допускаєте такі мотиви? Чи вбачаєте у них якийсь кримінал? Чи переносите власні мотиви (перевиховання, кортіння, значимість тощо) на інших осіб?
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 moonsun 21 December 2012, 16:46
Бо крім дружини і друга її чоловіка, є ще власне і сам той чоловік, який не хоче змінювати стиль і спосіб спілкування з друзями і підкормлювати тарганів дружини. Бо ці таргани існують як позначення страху, що мої (наприклад) дії щодо її чоловіка мають сексуальний характер, а це геть брехня. Навіть страшно уявити, щоб могла та дружина почути, якби звинуватила мене та інших друзів у сексуальних зазіханнях. То дійсно її внутрішні проблеми, якщо вона в силу якихось своїх проблем так вузько дивиться на питання, тому і чоловік протестує, бо він не є безкоштовним доданком ддо пеніса, він особистість, яку намагаються нівелювати до рівня сексуального об'єкту і обмежити свободу дій згідео диктовки тарганів.
у когось позначення страху, у когось комплекс із-за ваги, хтось переживає що малює погано... Навіщо ходити людям по мозолях? Яка радість з тих обіймів чи поцілунків. 

дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
mamzelka

mamzelka

Заходил(а): 10.09.2018
Район: Корабельный
Телефон: 0933460662
mamzelka
Активный пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Вера1690 21 December 2012, 16:54
у когось позначення страху, у когось комплекс із за ваги, хтось переживає що малює погано... Навіщо ходити людям по мозолях?
Ну так это ж Ваши мозоли! Следственно проблема не в том, кто по ним ходит, а в том, что Вы их не лечите
mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Район: Центральный
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Вера1690 21 December 2012, 16:49
А свої власні почуття на якому, по важливості, місці? думаєте він образиться, якщо сказати "мені неприємно дратувати твою супутницю". Може, комусь і на радість, робити неприємне оточуючи, а мені ні. Тим паче що тілесні контакти з іншими чоловіками мені нецікаві, у нас стосунки і без цього гарні. 

а якщо я взагалі його супутниці не сподобаюсь, то мені піти геть з його життя, щоб не дратувати бідну жіночку?

а якщо б в моій присутності якась жінка зупинила мого чоловіка словами "мені неприємно дратувати твою супутницю" - оце б мені дійсно не сподобалось.

я особисто обіймаюсь лише з чоловіком і дітьми, але не бачу нічого поганого в тому, що хтось свої почуття проявляє інакше.

Велюр

Заходил(а): 15.06.2018
Велюр
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 moonsun 21 December 2012, 16:46
Бо крім дружини і друга її чоловіка, є ще власне і сам той чоловік, який не хоче змінювати стиль і спосіб спілкування з друзями і підкормлювати тарганів дружини. Бо ці таргани існують як позначення страху, що мої (наприклад) дії щодо її чоловіка мають сексуальний характер, а це геть брехня. Навіть страшно уявити, щоб могла та дружина почути, якби звинуватила мене та інших друзів у сексуальних зазіханнях. То дійсно її внутрішні проблеми, якщо вона в силу якихось своїх проблем так вузько дивиться на питання, тому і чоловік протестує, бо він не є безкоштовним доданком ддо пеніса, він особистість, яку намагаються нівелювати до рівня сексуального об'єкту і обмежити свободу дій згідео диктовки тарганів.
Судя по посту, Вы априори защищаете всех бедных несчастных мужчин, у которых есть жены, и помогаете им отстоять свою независимость в неравном бою с женами? иногда стараниями таких подруг и некоторые семьи разваливаются, не говорю, что это главная причина, но катализатор замечательный. Уточняю: здесь я имею ввиду навязчивых подруг, которые лезут с "промывкой мозгов" к чужим мужьям и пытаются манипулировать ими "у тебя жена с тараканами, а ты такой замечательный". И такое бывает...
У меня достаточно много друзей-мужчин, но никогда я не буду делать то, что может внести напряг в отношения с их женами. Если я уважаю друга, то  уважаю его семью и жену
Есть цель? Иди к ней!
Не получается? Ползи к ней!
Не можешь? Тогда хотя бы ляг и лежи в ее направлении)))

Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 mamatanya 21 December 2012, 16:57

а якщо б в моій присутності якась жінка зупинила мого чоловіка словами "мені неприємно дратувати твою супутницю" - оце б мені дійсно не сподобалось.

Тобто ви б усміхалися, приязно та люб'язно поводилися, то чтого б  вона раптом так сказала. Навіщо абсудувати
дружина олігарха

Слава Україні!
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Orchid 21 December 2012, 16:49
Я от, наприклад, не люблю, коли моїх дітей не дуже близькі люди "облизують". То чого я маю це терпіти?
А при чому тут діти?
Діти не є дорослими самостійними особистостями, тому логічно, що їх батьки за них багато чого вирішують. І це нормально.
Але ж Ваш чоловік - не Ваша дитина, чи не так? Якщо Ви впевнені, що Ваш чоловік здатен вибрати той спосіб спілкування з іншими жінками, який би не тривожив Вас, - то в чому проблема? А якщо не впевнені, - то чому Ви воюєте з уяваним ворогом-жінкою, якщо справа у Вашому чоловікові? Бо вважаєте, що жінка буде безцеремонно лізти до нього, не враховуючи його бажання? Тоді при чому тут я, що Ви накинулися на мене, я так не лізу. А якщо справа не у Вашому чоловікові, а в якихось інших абстрактних чоловіках, то Вам не здається, що то їх сімейні справи, чому вже Ви до них у сім'ю лізете?
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.

Велюр

Велюр
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 mamzelka 21 December 2012, 16:56
Ну так это ж Ваши мозоли! Следственно проблема не в том, кто по ним ходит, а в том, что Вы их не лечите
автор, а Вы знаете, что словом "мамзелька" в Царской России называли девушек легкого поведения? 
Я не в обиду, извините, просто может не знали
Есть цель? Иди к ней!

moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Orchid 21 December 2012, 16:49
Я от, наприклад, не люблю, коли моїх дітей не дуже близькі люди "облизують". То чого я маю це терпіти?
брррр
взагалі заплутала :). при чому тут твої діти?! ми зараз про стосунки дорослих людей між собою.
Ти собі уявляєш ситуацію, яка не має місця в вашому досвіді. в твого чоловіка немає давньої подруги, яка б так чи інакше називала твого чоловіка ще здавна. Ти бачиш, що раптом, на рівному місці з'являється якась краля, і починає "сонечками" звати. То, зрозуміло, виникає питання "дєушка, ви хто такоє?" :)
А ми кажемо про давню довгу дружбу, яка тривала собі до, і триває підчас подружнього життя. І коли тільки починався роман цього чоловіка з його ще тоді майбутньоюдружиною, то вже були ці друзі, і все органічно вписалось. Чи виникала ця дружба на очах дружини, і все теж собі проходило рівненько. Але інколі дійсно з'являються такі таргани, коли все вже певний час існувало, а тут раптом якесь нове обличчя з'являється і починає всіх вчити спілкуватись правильно. ТОді і виникає реакція "нехай собі годує тарганів", бо можна подумати, більше немає чим занятись, крім як здогадуватись, що ще треба робити інакше, щоб всі були в захваті.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Велюр 21 December 2012, 17:00
Судя по посту, Вы априори защищаете всех бедных несчастных мужчин, у которых есть жены, и помогаете им отстоять свою независимость в неравном бою с женами? иногда стараниями таких подруг и некоторые семьи разваливаются, не говорю, что это главная причина, но катализатор замечательный. Уточняю: здесь я имею ввиду навязчивых подруг, которые лезут с "промывкой мозгов" к чужим мужьям и пытаются манипулировать ими "у тебя жена с тараканами, а ты такой замечательный". И такое бывает...
У меня достаточно много друзей-мужчин, но никогда я не буду делать то, что может внести напряг в отношения с их женами. Если я уважаю друга, то  уважаю его семью и жену
це яким чином судячи? судячи з висновку, з аналізом текстових даних в вас досить погано. може не варто на такий тон спілкування переходити?
у попередньому пості я писала про те, що чоловіку не подобається цей тарган дружини, і він не хоче його підтримувати, погоджуючись змінити поведінку. Бо якщо він згодний, що одружений чоловік не повинен ніяким чином торкатися інших жінок, він просто сам перестає цілувати друзів, і на цьому питання вичерпане.
Який нерівний бій? Які нав'язування? Ви собі щось таке намалювали, що взагалі нікуди не лізе! Яке промиття мозоку? Тут взагалі смішно в моєму конкретному випадку :) Бо всі друзі знають, що мозок я миє виклчно за гроші, а друзям - за великі гроші :) Нафіга кимось там маніпулювати? Які такі чужі чоловіки?! Ви тут змалювали якусь одиначку німфоманку, яка полює виключно на одружених, але спочатку хитро прикидається другом.
Питання про повагу тут підіймається зовсім з іншого боку. Ви ким вважаєте друга чоловіка, що фізічні контакти з нею викликають такой супротив. Дешевкою, яка в штани лізе? То хто кого тут намагається образити та принизити?
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 mamatanya 21 December 2012, 16:57

а якщо я взагалі його супутниці не сподобаюсь, то мені піти геть з його життя, щоб не дратувати бідну жіночку?

якісь, не крайнощі, ви розглядаєте? 

Я колись, ще не маючи чоловіка, приятелювала з колегою. В нього була жінка, ще й старша трохи за нього, і не така цікава.. та взагалі не цікава особистість. Вона коли почула, що ми в робочій час з ним з роботи на кіно втекли, її ледь інфаркт не вхопив. Але кіно дійсно було цікаве, премера, ще й ішло тільки один день, три сеанси. Ми швидко доробили усе що було, аж дим ішов працювали))) дочекались поки дирекція піде на нараду і втекли, на другий сеанс як раз встигли. 
Так з життя його я не пішла, та і куди б пішла, якщо він мій підлеглий був, продовжували дружньо спілкуватися, обідали разом, вибирали подарунки його дружині та моїм хлопцям, обмінювались книжками, але його дружині ми більше нічого не афішували. Секрету, якоїсь таємниці чи брехні не робили, але й розказували нічого.  Ну і не обіймалися ми також, нам якось і не кортіло
дружина олігарха

Слава Україні!
~Шарлотkа~

~Шарлотkа~

Заходил(а): 13.12.2015
~Шарлотkа~
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Велюр 21 December 2012, 16:41
 А то, что у Вас в компании так принято и чьи-то пассии не довольны такими традициями- это их дело и их выбор мужчины. Грош цена мужчине, который о любимой женщине (а скорее нелюбимой и той, которую не уважает) будет говорить подружкам или компаньонкам "не обращайте внимания". Кстати, уверена Вам это даже нравилось). Для меня семья - это целостность, а не "муж и Ко", а я мимо проходила и просто "нужно ровнее дышать".  Когда дружат семьями - это здорово и вопросов не возникает.  Каждому свое и каждый выбирает ту среду, в которой ему комфортно. Вопрос в том,  какого лешего лезть к кому-то женатому, если этим можно испортить отношения между семейными людьми? это удовольствие доставляет или, скорее, так некоторые самоутверждаются
Полностью поддерживаю!!!
У меня в голове не укладывается,как мужчина может так реагировать,если его любимой женщине что-то не нравится И ещё,может это только у нас так,но мы перестали вообще общаться с некоторыми людьми,общение с которыми напрягало меня или мужа.Представить не могу,чтобы я с кем-то поссорилась,а он мило продолжал общаться с этим человеком.Мы или оба общаемся или не общаемся вообщеПричем у нас это даже не с пинка проходило,а со словами  типа"твой враг-мой враг"(ну эт я образно)))Мы же одна семья и нам главное сохранить комфорт между собой,а не выяснять отношения из-за посторонних.Может кому-то это покажется странным
По поводу обнимашек-целовашек,у нас это относится только к родственникам.Я могу при встрече чмокнуть подругу,он-обняться с другом,но не наоборот.И дело не в том,что кто-то кому-то что-то запрещает.Просто мне неприятно трогать чужих мужчин и он тоже не любит,когда кто-то кроме меня его чмокает и обнимает из противоположного пола.Даже если это моя подруга.Тактильные контакты с противоположным полом у нас отсутствуют.Ловлю тапки
А сама бы никогда не стала портить отношения с женой своего друга своими действиями.Ну неприятно такое поведение человеку(и я полностью это понимаю).От вас же не убудет,если вы перестанете так себя вести,объяснив своему другу это тем,что видно,что его половинке это неприятно.Наоборот,мне кажется,ему будет куда более приятней увидеть,что вы переживаете за его отношения,а не плюёте на мнение его подруги или жены.
Девочки,не обижайтесь,но я очень рада,что у моего мужа не таких подруг.Может,в силу его взглядов на жизнь
К жесткой критике готова
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 moonsun 21 December 2012, 17:09
А ми кажемо про давню довгу дружбу, яка тривала собі до, і триває підчас подружнього життя. І коли тільки починався роман цього чоловіка з його ще тоді майбутньоюдружиною, то вже були ці друзі, і все органічно вписалось. Чи виникала ця дружба на очах дружини, і все теж собі проходило рівненько. Але інколі дійсно з'являються такі таргани, коли все вже певний час існувало, а тут раптом якесь нове обличчя з'являється і починає всіх вчити спілкуватись правильно. ТОді і виникає реакція "нехай собі годує тарганів", бо можна подумати, більше немає чим занятись, крім як здогадуватись, що ще треба робити інакше, щоб всі були в захваті.
Та ні, ми тут кожен про різне вже кажемо  (новорічний салат... чи то олів"є, чи то вінегрет)
Яка давня і довга дружба? Йож писала, що майже всіх зайомих, до яких добре ставиться називає всілякими сонечками і зайчиками, і чхати вона хотіла на почуття дружин, дівчин, тощо... Хлопець із аськи теж не давнішній друг, але ведуться інтимні розмви..
Інтимні теми, вони ж від слова інтим?

moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 ~Шарлотkа~ 21 December 2012, 17:18
Полностью поддерживаю!!!
У меня в голове не укладывается,как мужчина может так реагировать,если его любимой женщине что-то не нравится И ещё,может это только у нас так,но мы перестали вообще общаться с некоторыми людьми,общение с которыми напрягало меня или мужа.Представить не могу,чтобы я с кем-то поссорилась,а он мило продолжал общаться с этим человеком.Мы или оба общаемся или не общаемся вообщеПричем у нас это даже не с пинка проходило,а со словами  типа"твой враг-мой враг"(ну эт я образно)))Мы же одна семья и нам главное сохранить комфорт между собой,а не выяснять отношения из-за посторонних.Может кому-то это покажется странным
По поводу обнимашек-целовашек,у нас это относится только к родственникам.Я могу при встрече чмокнуть подругу,он-обняться с другом,но не наоборот.И дело не в том,что кто-то кому-то что-то запрещает.Просто мне неприятно трогать чужих мужчин и он тоже не любит,когда кто-то кроме меня его чмокает и обнимает из противоположного пола.Даже если это моя подруга.Тактильные контакты с противоположным полом у нас отсутствуют.Ловлю тапки
А сама бы никогда не стала портить отношения с женой своего друга своими действиями.Ну неприятно такое поведение человеку(и я полностью это понимаю).От вас же не убудет,если вы перестанете так себя вести,объяснив своему другу это тем,что видно,что его половинке это неприятно.Наоборот,мне кажется,ему будет куда более приятней увидеть,что вы переживаете за его отношения,а не плюёте на мнение его подруги или жены.
Девочки,не обижайтесь,но я очень рада,что у моего мужа не таких подруг.Может,в силу его взглядов на жизнь
К жесткой критике готова
ну от бачите, тут все за згодою всіх сторін, жодних питань, ніхто навіть ні про що не замислюється. А весь сир-бор тут щодо геть іншої ситуації.

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Вера1690 21 December 2012, 17:18
але його дружині ми більше нічого не афішували. Секрету, якоїсь таємниці чи брехні не робили, але й розказували нічого.  Ну і не обіймалися ми також, нам якось і не кортіло
Тобто, той чоловік почав обманювати свою дружину, а Ви цьому сприяли. Просто класс!
По-Вашому, це краще, ніж чесно обійняти когось по-приятельськи?
Ні, якщо щиро, то до Вас у мене геть немає запитань, - Ви діяли абсолютно нормально, тобто спілкувалися з конкретною людиною, залишаючи на її совісті її взаємовідносини з дружиною.
Але якась подвійна мораль виходить. Якщо Вам, то можна з чиїмсь чужим чоловіком у кіно піти, а якщо хтось інший - то не можна нічого. Чи справа саме у тілесних контактах? Чи нюанс у тому, що можна робити що завгодно, аби дружина не знала та не дьоргалась?
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 moonsun 21 December 2012, 17:18
Ви тут змалювали якусь одиначку німфоманку, яка полює виключно на одружених, але спочатку хитро прикидається другом.

Чому ж одиначку 
Вас тут, як мінімум, двоє 

Велюр

Велюр
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 moonsun 21 December 2012, 17:18
це яким чином судячи? судячи з висновку, з аналізом текстових даних в вас досить погано. може не варто на такий тон спілкування переходити?
у попередньому пості я писала про те, що чоловіку не подобається цей тарган дружини, і він не хоче його підтримувати, погоджуючись змінити поведінку. Бо якщо він згодний, що одружений чоловік не повинен ніяким чином торкатися інших жінок, він просто сам перестає цілувати друзів, і на цьому питання вичерпане.
Який нерівний бій? Які нав'язування? Ви собі щось таке намалювали, що взагалі нікуди не лізе! Яке промиття мозоку? Тут взагалі смішно в моєму конкретному випадку :) Бо всі друзі знають, що мозок я миє виклчно за гроші, а друзям - за великі гроші :) Нафіга кимось там маніпулювати? Які такі чужі чоловіки?! Ви тут змалювали якусь одиначку німфоманку, яка полює виключно на одружених, але спочатку хитро прикидається другом.
Питання про повагу тут підіймається зовсім з іншого боку. Ви ким вважаєте друга чоловіка, що фізічні контакти з нею викликають такой супротив. Дешевкою, яка в штани лізе? То хто кого тут намагається образити та принизити?
я ж написала "и такое бывает...", не примеряйте на себя. Вопрос в том, что рассматриваются разные ситуации, 5 страниц назад одна - "я делаю, что хочу, если мужчина не против и плевать мне на мнение жены"; потом Ваша ситуация - "есть наша компания и терпеть тараканов у жены мы не собираемся, "дышать надо ровнее", а есть третья ситуация, когда кроме дружеского общения намешивается что-то более некорректное. Я работала в коллективах, где много мужчин и, как правило, очень редко там были женщины действительно умеющие просто дружить, гараздо больше дам с более конкретными намерениями. Вот и все, собственно
Есть цель? Иди к ней!

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Orchid 21 December 2012, 17:21
Яка давня і довга дружба? Йож писала, що майже всіх зайомих, до яких добре ставиться називає всілякими сонечками і зайчиками, і чхати вона хотіла на почуття дружин, дівчин, тощо... Хлопець із аськи теж не давнішній друг, але ведуться інтимні розмви.

Хлопець з аськи саме давній друг, з яким ми були знайомі (хоч і лише віртуально) хороших кілька років ще до його знайомства з його дівчиною. Так що не треба "ля-ля". Інтимні розмови - це розмови на тему сексу взагалі, а не віртуальний секс, як підказала Вам Ваша розбещена уява, чи там похвальби постельними подвигами.
Про зайчики - Ви додумали, і все решта щодо того, як я насправді сказала, також перекривили. Ідіть на надцять сторінок назад та уважно перечитайте, а потім виганяйте тарганів з власної голови або лікуйте зір. І так, пост №609344 теж обов'язковий до перечитування.
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Orchid 21 December 2012, 17:24
Чому ж одиначку 
Вас тут, як мінімум, двоє 
Ні, я коли полюю, то прикидаюсь хітріше і не другом :))))

Велюр

Велюр
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 ~Шарлотkа~ 21 December 2012, 17:18
Полностью поддерживаю!!!
К жесткой критике готова
+1000. Странно, что как только человек с нормальными моральными ценностями высказывает свое мнение, он при этом извиняется и еще ждет "тапок")
Есть цель? Иди к ней!

Просматривают эту тему:

Forum