• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Как поступить, если, возможно узнали об измене

Sunny2011   
Активный пользователь   
17 December 2012 50342 553
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 jozh 21 December 2012, 17:24
Тобто, той чоловік почав обманювати свою дружину, а Ви цьому сприяли. Просто класс!
По-Вашому, це краще, ніж чесно обійняти когось по-приятельськи?
Ні, якщо щиро, то до Вас у мене геть немає запитань, - Ви діяли абсолютно нормально, тобто спілкувалися з конкретною людиною, залишаючи на її совісті її взаємовідносини з дружиною.
Але якась подвійна мораль виходить. Якщо Вам, то можна з чиїмсь чужим чоловіком у кіно піти, а якщо хтось інший - то не можна нічого. Чи справа саме у тілесних контактах?
як він її обманював? Вона знала що ми сидимо в одному кабінеті, п'ємо одну й ту саму каву, знала, коли йому випадає зміна працювати тільки зі мною, без інших колег, і звісно, знала, що ми спілкуємося, тільки не знала скільки і про що, бо навіщо їй розказувати, якщо вона тоді страждатиме на порожньому місці.

Можна було в кіно, одного разу, коли ми ще не знали, що жінка так відреагує, більше не ходили. Яка подвійна мораль? Ми не дратували навмисно дружину та її тарганів, ми не обіймалися, не називали одне одного сонечками. 
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Велюр 21 December 2012, 17:31
Вопрос в том, что рассматриваются разные ситуации, 5 страниц назад одна - "я делаю, что хочу, если мужчина не против и плевать мне на мнение жены";
І під цим "хочу" Ви чомусь моментально уявили бажання залізти в штани, розбити сім'ю, чи там просто подражнитись, і таке інше. Чому, цікаво? Як правило, людина іншим людям присвоює ті ж наміри, яка має і сама. Ну там, якщо людина сама здатна обманути - то і іншим не вірить нікому, бо вони ж теж обманюють... Виникає дійсно дуже багато запитань...
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 jozh 21 December 2012, 17:32
Хлопець з аськи саме давній друг, з яким ми були знайомі (хоч і лише віртуально) хороших кілька років ще до його знайомства з його дівчиною. Так що не треба "ля-ля". Інтимні розмови - це розмови на тему сексу взагалі, а не віртуальний секс, як підказала Вам Ваша розбещена уява, чи там похвальби постельними подвигами.
Про зайчики - Ви додумали, і все решта щодо того, як я насправді сказала, також перекривили. Ідіть на надцять сторінок назад та уважно перечитайте, а потім виганяйте тарганів з власної голови або лікуйте зір. І так, пост №609344 теж обов'язковий до перечитування.
В мене і із зором порядок і із тарганами... ми з ними дружимо))
Та не одна я трактувала ваші пости саме так.
А про розбещену уяву- це не до мене. І не мала я на увазі віртуальний секс.. я мала на увазі, що інтимні розмови на тему сексу взагалі, чесніш вести із партнером по тому самому сексу, чи хочаб з його відома.
А що там про постільні подвиги? Де це почитати?))) Хочу розбещити свою уяву)))
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Вера1690 21 December 2012, 17:35
як він її обманював?
Ну, вибачте, Вашу фразу:

Цитата: Ссылка (21 Декабрь 2012, 17:18)
але його дружині ми більше нічого не афішували.

я не змогла інакше розшифрувати, крім того, що Ви продовжували робити якісь речі, які не подобались його дружині, тільки вже таємно.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Orchid 21 December 2012, 17:39
я мала на увазі, що інтимні розмови на тему сексу взагалі, чесніш вести із партнером по тому самому сексу, чи хочаб з його відома.
Мій чоловік (він же єдиний партнер по тому самому сексу) в курсі, не переживайте.
Скажіть, а Ви розмови на тему сексу дійсно взагалі не ведете ні з ким, крім власного чоловіка? Зовсім-зовсім, навіть дуже абстрактних та без заглиблення у якісь нюанси? Тут навіть на форумі купа тем на цю тему - там Ваших постів немає (не рилася та не пам'ятаю, але повірю на слово)? Ні, я нічого не маю проти, якщо Ви так для себе вважаєте, - але чому Ви раптом вирішили, що це аморально і варто засудження, для всіх інших? І це нічого, що Ви тут використали взагалі слово "секс", Вас це не бентежить?

Велюр

Заходил(а): 15.06.2018
Велюр
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 jozh 21 December 2012, 17:38
І під цим "хочу" Ви чомусь моментально уявили бажання залізти в штани, розбити сім'ю, чи там просто подражнитись, і таке інше. Чому, цікаво? Як правило, людина іншим людям присвоює ті ж наміри, яка має і сама. Ну там, якщо людина сама здатна обманути - то і іншим не вірить нікому, бо вони ж теж обманюють... Виникає дійсно дуже багато запитань...

?? дешевая уловка, ну перекручивайте) " під цим "хочу" я мометально уявила бажання... ". Прочитайте те посты, которые адресовались именно Вам - там четко прослеживается один простой вывод - если я общаюсь с женатыми мужчинами, то мне НЕ все равно как реагируют их жены и я не создаю такие ситуации, в которых в этой семье будут конфликты. А Вам все равно, как Вы сами написали, пусть разбираются сами, даже если неловкую ситуацию спровоцировали именно Вы. А по поводу  слова "хочу" , которое вы выделили и взяли в скобки, это Ваше личное... я сразу написала, что не будет женщина, у которой все ОК в семье, тратить столько времени на "дружбу" с другими, а тем более женатыми мужчинами. Ей это просто не нужно, как-то больше к мужу  тянет. 
Есть цель? Иди к ней!
Не получается? Ползи к ней!
Не можешь? Тогда хотя бы ляг и лежи в ее направлении)))

Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 jozh 21 December 2012, 17:47
Мій чоловік (він же єдиний партнер по тому самому сексу) в курсі, не переживайте.
Скажіть, а Ви розмови на тему сексу дійсно взагалі не ведете ні з ким, крім власного чоловіка? Зовсім-зовсім, навіть дуже абстрактних та без заглиблення у якісь нюанси? Тут навіть на форумі купа тем на цю тему - там Ваших постів немає (не рилася та не пам'ятаю, але повірю на слово)? Ні, я нічого не маю проти, якщо Ви так для себе вважаєте, - але чому Ви раптом вирішили, що це аморально і варто засудження, для всіх інших? І це нічого, що Ви тут використали взагалі слово "секс", Вас це не бентежить?
Абстрактні розмови на тему сексу я можу вести із жінками, бо розумію, що до них мене не приревнують. А із чоловіком, якого навіть у очі не бачила, можу здогадуватися, що його дівчині це буде неприємно- не веду. А якщо б і вела, не хвалилася б цим...
.. не все говори, що знаєш, але завжди знай, що кажеш..
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 jozh 21 December 2012, 17:41
Ну, вибачте, Вашу фразу:

Цитата: Вера1690 (21 Декабрь 2012, 17:18)
але його дружині ми більше нічого не афішували.

я не змогла інакше розшифрувати, крім того, що Ви продовжували робити якісь речі, які не подобались його дружині, тільки вже таємно.
ну да 
Просто у нас же були і поза-робочі зустрічі, то він був з дружиною, і, наприклад, замість "от мені Денис порекомендував зробити отак", я казала "зроблю отак..." І те і це правда, але почувши перше вона б напружилася, бо в одному реченні і я і її чоловік, і щось спільне, а друге звучить зовсім інакше
дружина олігарха

Слава Україні!

Велюр

Заходил(а): 15.06.2018
Велюр
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 jozh 21 December 2012, 17:38
Як правило, людина іншим людям присвоює ті ж наміри, яка має і сама. 

а теперь перечитайте скольким людям и чего присвоили вы, много нового о себе узнаете. 
Еж, каждый живет так, как считает нужным, спорить с вами смысла нет, но вот порадоваться, что в моей семье нет подрунь мужа, которым плевать на мнение жены, я могу)

Есть цель? Иди к ней!
Не получается? Ползи к ней!
Не можешь? Тогда хотя бы ляг и лежи в ее направлении)))

~Шарлотkа~

~Шарлотkа~

Заходил(а): 13.12.2015
Район: Центральный
~Шарлотkа~
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Велюр 21 December 2012, 17:35
+1000. Странно, что как только человек с нормальными моральными ценностями высказывает свое мнение, он при этом извиняется и еще ждет "тапок")

Просто напиши я всё то же самое,но другими словами и в более жесткой форме,обязательно найдётся кто-нибудь,кто подумает,что всё это я написала именно о ней и будет ещё двое суток выяснять со мной отношения на ровном месте.А я писала в общем о ситуации,так что спокойней изначально расставить акценты,а не доказывать потом,что я не ёжик и не собиралась кого-то перевоспитывать и рассказывать,что жить нужно только так,как я Хотя...было бы желание что-то перекрутить,а повод всегда найдётся.На нашем форуме так 100%
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 ~Шарлотkа~ 21 December 2012, 17:58
а не доказывать потом,что я не ёжик и не собиралась кого-то перевоспитывать и рассказывать,что жить нужно только так,как я Хотя...было бы желание что-то перекрутить,а повод всегда найдётся.На нашем форуме так 100%
Ой, дякую! Це про мене вже з маленької букви та прозивно?
Мені все більше здається, що вся моя вина у тому, що я написала занадто прямо і просто, без уточнень та реверансів на три абзаци, ну а далі кожен допридумав, як собі захотів, в моїй скромній особі уособивши всіх нехороших жінок, які особисто їй зустрічалися на життєвому шляху...
Так би мовити, ткнула палкою в осине гніздо...
Дівчата, а вам самим не страшно за себе, це ж що у вас в голові твориться-то?
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Orchid 21 December 2012, 17:53
Абстрактні розмови на тему сексу я можу вести із жінками, бо розумію, що до них мене не приревнують.
Ну а я не ділю співбесідників на якісь загальні теми за однакою статі. Це аморально?
~Шарлотkа~

~Шарлотkа~

~Шарлотkа~
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 jozh 21 December 2012, 18:07
Ой, дякую! Це про мене вже з маленької букви та прозивно?
Мені все більше здається, що вся моя вина у тому, що я написала занадто прямо і просто, без уточнень та реверансів на три абзаци, ну а далі кожен допридумав, як собі захотів, в моїй скромній особі уособивши всіх нехороших жінок, які особисто їй зустрічалися на життєвому шляху...
Так би мовити, ткнула палкою в осине гніздо...
Это я протупила или Вы меня не поняли?Я абсолютно никого из всех ёжиков на форуме не имела ввиду)) Фраза есть такая "доказывать,что я не ёжик(ну,или жираф)"Тут два варианта,просто ёжик мне симпатичней,чем жираф,вот я его и вспомнила,а тут такое...
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 ~Шарлотkа~ 21 December 2012, 18:15
Я абсолютно никого из всех ёжиков на форуме не имела ввиду))
Фух... та тут вже стільки разів мій нік повикористовували в різних варіаціях, не кажучи вже про "ця дамочка", що я вже теж починаю бачити те, чого нема.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 jozh 21 December 2012, 18:12
Ну а я не ділю співбесідників на якісь загальні теми за однакою статі. Це аморально?
Я там ще про ревнощі писала... у вашому випадку- це мало місце. Та ви зробили висновок, що вам байдуже і поведінку свою ви змінювати не збираєтесь. Питання- навіщо це вам? І, коли ми вже цю ситуацію переклали на мене, я припинила би переписку із тим чоловіком. В мене трохи інші уявлення про дружбу.
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 jozh 21 December 2012, 18:07

дружина олігарха

Слава Україні!
~Шарлотkа~

~Шарлотkа~

~Шарлотkа~
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 jozh 21 December 2012, 18:19
Фух... та тут вже стільки разів мій нік повикористовували в різних варіаціях, не кажучи вже про "ця дамочка", що я вже теж починаю бачити те, чого нема.
Поэтому я стараюсь обращаться к человеку конкретно по нику.Так,как он пишется.Без изменений,а то уже сама не раз замечала,что бывают путаницы из-за этого
Аннушка

Аннушка

Заходил(а): 14.12.2024
Аннушка
Администратор
   21 December 2012
бегло просмотрела тему (+ про тему ревность): никогда не думала, что в основном жены настолько ревнивы.. в некоторых постах писали, что даже общаться с противоположным полом не разрешают.

Удивило..

по этой теме: если в компании заведено такое общение - не вижу никаких проблем.

Если жене это не нравится, пусть общается на эту тему со своим мужем (в первую очередь муж должен обратить внимание на жену.. так? а не его подруги)
вот пусть он и принимает решение: продолжать общаться в том же духе, или что-то менять...

не понимаю, причем тут его знакомые...

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Orchid 21 December 2012, 18:23
Я там ще про ревнощі писала... у вашому випадку- це мало місце. Та ви зробили висновок, що вам байдуже і поведінку свою ви змінювати не збираєтесь. Питання- навіщо це вам? І, коли ми вже цю ситуацію переклали на мене, я припинила би переписку із тим чоловіком. В мене трохи інші уявлення про дружбу.
І у Вашому випадку Ви б втратили друга, а жінка б ростила далі своїх тарганів... Ну і кому з того краще? Дивні у Вас уявлення про дружбу, якщо Ви так легко можете кинути свого друга при першій-ліпшій нагоді.
А я вирішила, що в особисті стосунки між ними двома втручатися не варто, що він достатньо розумна людина, щоб самостійно вирішити цю проблему, і зараз ми прекрасно спілкуємося, ревнощів немає. То ж чий спосіб кращий?
А навіщо це мені? Та дуже просто - бо це мій друг, з яким мені цікаво. І йому цікаво зі мною. Я не збиралася припиняти переписку, і він не збирався. Якби він захотів, він міг в будь-який момент перестати писати, або ще щось змінити. Але він того не захотів, а захотів побудувати більш відкриті та довірливі стосунки з тією дівчиною, замість обмежувати себе через її невпевненість у собі. І наскільки я можу судити з деякої побічної інформації, в них стосунки лише міцнішають з часом, бо дурним ревнощам в них немає місця, і я за них дуже рада.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 jozh 21 December 2012, 18:44
І у Вашому випадку Ви б втратили друга, а жінка б ростила далі своїх тарганів... Ну і кому з того краще? Дивні у Вас уявлення про дружбу, якщо Ви так легко можете кинути свого друга при першій-ліпшій нагоді.
А я вирішила, що в особисті стосунки між ними двома втручатися не варто, що він достатньо розумна людина, щоб самостійно вирішити цю проблему, і зараз ми прекрасно спілкуємося, ревнощів немає. То ж чий спосіб кращий?
А навіщо це мені? Та дуже просто - бо це мій друг, з яким мені цікаво. І йому цікаво зі мною. Я не збиралася припиняти переписку, і він не збирався. Якби він захотів, він міг в будь-який момент перестати писати, або ще щось змінити. Але він того не захотів, а захотів побудувати більш відкриті та довірливі стосунки з тією дівчиною, замість обмежувати себе через її невпевненість у собі. І наскільки я можу судити з деякої побічної інформації, в них стосунки лише міцнішають з часом, бо дурним ревнощам в них немає місця, і я за них дуже рада.
У моєму випадку- я просто другом не вважаю цього хлопця... максимум приятелем. А ростити, чи не ростити тарганів його дівчині- не мені вирішувати. 
По темі ви радили не торкатися чужої родини, нічого сестрі не казати, тощо... Отже, навіщо казати, що ви допомагаєті у чужій родині комусь позбутися тарганів?
Просматривают эту тему:

Forum