• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Как поступить, если, возможно узнали об измене

Sunny2011   
Активный пользователь   
17 December 2012 50337 553
Леонидовна :)

Заходил(а): 01.05.2014
Район: Ленинский
Активный пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 jozh 21 December 2012, 18:07
Ой, дякую! Це про мене вже з маленької букви та прозивно?
Мені все більше здається, що вся моя вина у тому, що я написала занадто прямо і просто, без уточнень та реверансів на три абзаци, ну а далі кожен допридумав, як собі захотів, в моїй скромній особі уособивши всіх нехороших жінок, які особисто їй зустрічалися на життєвому шляху...
Так би мовити, ткнула палкою в осине гніздо...
Дівчата, а вам самим не страшно за себе, це ж що у вас в голові твориться-то?
Я уже давно решила не отписываться на форуме, но тут сдержаться все таки не смогла )) Что старшого в том что люди обнимутся при встречи,тем более хорошие знакомы/друзья? Во многих странах при ЗНАКОМСТВЕ положено обниматься,а где то даже целовать в щеку ( или просто прикасаться )!!! Везде проводятся акции - просто людям предлагают обняться на улице,просто так,и больший процент принимает эти объятия. Обнимашки - это одно из главных проявлений невербального общения  
 Если я знаю человека чуть ли не всю жизнь,и у нас заведено при встречи объятия и что-то сродни цема в щечку ,то в момент встречи я меньше всего буду думать о чувствах спутницы   . Так же у меня принято обращение к мужчинам "птичка моя" - к хорошим знакомым друзьям,и я могу в сообщение в контакте или на телефон,могу начать обращение именно с этой фразы,продолжением которой последует "подскажи где купить хороший недорогой компьютер "... если прочитает это его дама ,то,конечно,могут возникнуть вопросы - но людям на что-то дана речь - которой все можно объяснить,не так ли? ))))) 
Просто к тому что одни люди более эмоционально сдержаны,другие более открыты,кто-то вообще холоден ,это все надо принимать и понимать, и не стоит из других людей делать каких-то порочных и проказных и писать " как хорошо что в моем окружении нет таких дамочек"
У нас полстраны воспитаны однополыми парами - мамами и бабушками.
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Конфетти 21 December 2012, 20:40
Просто у давних друзей есть и другие способы выражать свои дружеские чувства, на объятиях свет клином не сошелся, если женщине друга по любым причинам это неприятно, то давние друзья смогут обойтись и без объятий, их отсутствие даже незаметно, из личного опыта говорю ))) ну нету такой физической необходимости обниматься с друзьями постоянно и просто так)))
А психологи кажуть, що обійми з друзями (тобто не лише з власним чоловіком/дружиною), навпаки, життєво необхідні.   Стрес зменшує, настрій підіймає, імунітет підсилює, як наслідок, хвороби менше атакують...

Та не в цьому справа. Комусь ті обійми треба, комусь не треба. Я ще раз акцентую увагу на ролі чоловіка. Є два варіанти вирішення ситуації - або він заспокоює дружину, або стримує подругу. В обох випадках подрузі немає ніякої необхідності шукати щось там у очах дружини, і взагалі придумувати собі бозна що. Скажіть мені, чому акцент робиться все-таки на діях подруги, а не чоловіка?
Є ще третій варіант, коли чоловік хоче обіймати подругу, хоча дружина проти. Я не буду брати до уваги якісь думки про такого чоловіка, але скажіть мені, чому знову ж таки подруга повинна вирішувати цю суто сімейну проблему, а не чоловік? Можна сказати, що вона є причиною, - ну а як завтра дружина почне ревнувати через те, що чоловік подивиться на неї, чи просто буде в її присутності, чи й працюють разом, - що, їй треба почати ховатися, і взагалі краще звільнитися та поїхати подалі, щоб не тривожити дружину? Так, я доводжу приклади до маразму, але хочу проілюструвати, що це все по суті проблема одного плану. Тобто це все задача саме чоловіка, і саме чоловік повинен вирішувати, як йому з кимось спілкуватися. І у випадку змін сказати це подругам, і так далі. А не подруга повинна різко навчитися читати думки та настрій, в тому числі пройти курси фізіогноміки і сімейного психотерапевта... Я не розумію, навіщо все це ускладнювати? Проблеми немає взагалі, якщо ми вважаємо, що чоловік достатньо розумна істота, щоб вирішити цю проблему самостійно. Ну а якщо так не вважати, то дійсно, проблем вистачатиме... Але особисто я з такими чоловіками за власним бажанням не спілкуюсь, тим паче близько, тож якщо раптом хтось має подібного чоловіка, особисто мене можете не боятися, - я точно за кілометр не підійду.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Сумерки 21 December 2012, 20:46
Яно, ти йому замок на шию повісила? і наліпку "не влезай - убьет!"?

Так, так... вже всі нігті обгризла, бо із теми зрозуміла, що, коли мені не подобається прискіплива увага інших жінок до нього, то йому не можна довіряти, а в мене таргани 
mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Район: Центральный
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Orchid 21 December 2012, 20:56
Так, так... вже всі нігті обгризла, бо із теми зрозуміла, що, коли мені не подобається прискіплива увага інших жінок до нього, то йому не можна довіряти, а в мене таргани 
таргани є у всіх ))) це нормально )))) головне - не видавати їх за мораль )))))
Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Сумерки
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 jozh 21 December 2012, 20:55
Проблеми немає взагалі, якщо ми вважаємо, що чоловік достатньо розумна істота, щоб вирішити цю проблему самостійно. Ну а якщо так не вважати, то дійсно, проблем вистачатиме... Але особисто я з такими чоловіками за власним бажанням не спілкуюсь, тим паче близько, тож якщо раптом хтось має подібного чоловіка, особисто мене можете не боятися, - я точно за кілометр не підійду.
От, по -перше де ви прочитали, що я, наприклад, чи Яна, чи хтось інший,  хто не згоден з вашою думкою, вважають чоловіка не розумною істотою???

Є два варіанти вирішення ситуації - або він заспокоює дружину, або стримує подругу. В обох випадках подрузі немає ніякої необхідності шукати щось там у очах дружини, і взагалі придумувати собі бозна що. Скажіть мені, чому акцент робиться все-таки на діях подруги, а не чоловіка?

Тому що подруга починає цей процесс!
Я теж хочу наголосити, що я не проти обіймів як таких. Але якщо  дівчина/дружина мого приятеля зі мною не знайома, я не буду досить активною в плані обіймів і поцілунків у щічку при зустрічі (хоча в нашому колі близьких друзів це прийнято). І я буду звертати увагу на свою поведінку та реакцію дружини, бо це я бажаю обніматися і я можу стати причиною конфлікту. Я а не дівчина з можливими тарганами.

Які зовсім і не таргани.

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Сумерки

Сумерки

Сумерки
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 mamatanya 21 December 2012, 21:00
таргани є у всіх ))) це нормально )))) головне - не видавати їх за мораль )))))
Головне звичайні норми поведінки не видавати за тарганів

Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Сумерки 21 December 2012, 21:18
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Сумерки 21 December 2012, 21:16
От, по -перше де ви прочитали, що я, наприклад, чи Яна, чи хтось інший,  хто не згоден з вашою думкою, вважають чоловіка не розумною істотою???
А де Ви прочитали, що я вважаю, що Ви чи хтось інший, хто не згоден з моєю думкою, вважає свого чоловіка нерозумною істотою?
Навпаки, я вже кільканадцять сторінок цієї теми перебуваю у деякому когнитивному дисонансі - все пробую зрозуміти, в чому суть конфлікту, якщо ми беремо за вихідну точку, що всі наші форумчанки та їх чоловіки - розумні дорослі особистості, що в них хороші подружні відносини з достатнім рівнем довіри, і наявністю кохання та взаємоповаги. І якщо врахувати, що всякі там обійми та сонечкання відбуваються за обов'язкової умови того, що чоловік позитивно сприймає такий стиль спілкування.
Єдине розумне пояснення всього цього - як завжди, у непроясненні термінів, нечітких висловлюваннях, читанню чогось свого між рядками постів, та власних тарганах (не переживайте, у мене теж є свій виводок цих істот, так що я зараз говорю про обидві сторони).
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Сумерки 21 December 2012, 21:18
Звичайні для кого?
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 jozh 21 December 2012, 21:33
Звичайні для кого?
Ну, є якісь норми поведінки- загальноприйняті. 
Є таке поняття, як субординація.
Звичайні для більшості. Ми ж не у лісі живемо...
Сумерки

Сумерки

Сумерки
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 jozh 21 December 2012, 21:33
Звичайні для кого?
я щиро вірила, що для всіх.

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Orchid 21 December 2012, 21:37
Ну, є якісь норми поведінки- загальноприйняті. 
Туди входить заборона одруженим чоловікам обійматися з іншими жінками?
Мабуть, я таки у лісі живу... Перший раз чую про таку загальноприйняту норму.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 jozh 21 December 2012, 21:40
Туди входить заборона одруженим чоловікам обійматися з іншими жінками?
Мабуть, я таки у лісі живу... Перший раз чую про таку загальноприйняту норму.
До чого тут заборони? Бути невихованим не заборонено 
Спати з чужими чоловіками теж ніхто заборонити не може, але ж є совість, мораль, повага до людей.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Orchid 21 December 2012, 21:44
До чого тут заборони? Бути невихованим не заборонено 

Ага, тобто обійматися одруженим чоловікам з іншими жінками, - це загальноприйнято визнається невихованістю? І давно?

Спати з чужими чоловіками теж ніхто заборонити не може, але ж є совість, мораль, повага до людей.

Про спати з чужими чоловіками мова не йшла. Ви б ще канібалізм згадали до кучі. Чи Ви обійми автоматично відносите до поняття "спати з чужими чоловіками"?
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 jozh 21 December 2012, 21:46
Ага, тобто обійматися одруженим чоловікам з іншими жінками, - це загальноприйнято визнається невихованістю? І давно?
Загальноприйнято визнається невихованістю спілкуватися з незнайомим чоловіком на інтимні теми, начхавши на незадоволеність його дівчини.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 jozh 21 December 2012, 21:46
Про спати з чужими чоловіками мова не йшла. Ви б ще канібалізм згадали до кучі. Чи Ви обійми автоматично відносите до поняття "спати з чужими чоловіками"?
Мова йшла про те, що не заборонено, а не про порівняння дій.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Orchid 21 December 2012, 21:49
Загальноприйнято визнається невихованістю спілкуватися з незнайомим чоловіком на інтимні теми, начхавши на незадоволеність його дівчини.
От Вас зачепило це! Особисто для Вас ще раз уточнюю: ми спілкувалися на тему сексу як загальну тему, це по-перше, а по-друге, це відбувалося задовго до появи дівчини в його житті. А по-третє, зараз я запитувала про обійми.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Orchid 21 December 2012, 21:52
Мова йшла про те, що не заборонено, а не про порівняння дій.
Ні. Мова йшла про те, чи входить обіймання одружених чоловіків з іншими жінками до загальноприйнятого списку невихованого, аморального і все таке.

Ви дасте пряму відповідь на це моє запитання, чи й далі будете ухилятися від теми?
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   21 December 2012
Мій чоловік має купу старих і нових подруг, з якими чмокається і не чмокається при зустрічі. До цієї теми навіть не звертала увагу на те, відбується це чи не відбувається. Але якби якась з цих подруг отак просто (про простоту пам"ятаєте) сказала, що їй начхати на мою думку з цього приводу, я б дуже засумнівалася в її безкорисливості і правильності. Бо в моїй особистій ієрархії дружина/чоловік стоїть на пару-трійку щабелів вище, ніж найщиріша подруга (в усіх варіантах компонування). Але я не маю жодного бажання сперечатись з тими, хто своє видіння вважає єдино можливим.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   21 December 2012
Цитата: #10034 Китиха 21 December 2012, 21:56
Але якби якась з цих подруг отак просто (про простоту пам"ятаєте) сказала, що їй начхати на мою думку з цього приводу
Правильна цитата:
Далі, якщо чоловікові це подобається, то я буду його обіймати тощо незалежно від того, подобається це його дружині чи ні.

А то вже, як у тому анекдоті: Мне ваш Шаляпин совершенно не понравился. – Вы слышали Шаляпина?! – Да, мне Моня напел.
Просматривают эту тему:

Forum