• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 358854 10098
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 12:47)
Что то я не припомню что при Ющенко жить было лучьше(((((((((

Я стала підприємцем саме за часів Ющенко, і жодних проблем з боку держави не відчувала. В останні роки відчуваю, і елементарно боюся хоч трохи піднятися вище, не відчуваю в собі сили протистояти та захиститися. І це лише один приклад.
Так-то я живу зараз краще, бо як мінімум зараз маю власне житло, якого я не мала тоді. Але мова не про те, краще чи ні по факту. Мова про те, наскільки держава допомагає чи хоча б не заважає жити краще. Так от, тоді - не заважала, хоча й допомоги не було. Але зараз - іменно заважає, і дуже сильно.

Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Район: Центральный
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 13:06)
Я думаю, что человек ДЕЙСТВИТЕЛЬНО может быть НЕ СОГЛАСЕН и ВОЗМУЩЁН такими действиями....

Я розумію бажання нормальної людини вірити в високі почуття іншої

Але чому він не подав у відставку після звільнення Михайлова?

РЕКТОРА МИХАЙЛОВА - ПЕДОФИЛА, ЗООФИЛА И ЧЛЕНА ПР, НЕЗАКОННО ВЫПУСТИЛИ НА СВОБОДУ
От приближенности к Президенту Михайлов не перестает быть педофилом, извращенцем и моральным уродом. Если у кого-то существуют на этот счет сомнения, то можно напомнить слова Михайлова, сказанные им после задержания: «У меня сегодня хорошее настроение, сейчас бы переспал с пятилетней девочкой, если бы она была под рукой». Теперь, благодаря своим связям в ПР, этот человек на свободе.

Ссылка

А тепер, коли засмерділо смаженим, раптом став благородним?
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 13:13)
Но просто надо дать время этой власти ,которая пришла на разрушеную страну(

О, ще одна знайома пісня. Знову папэрэдныки? Ви часом не забули, хто саме був прем'єром 3 з 5 років за правління Ющенко? А також, які повноваження і ресурси були в Ющенко, і які в нинішнього недопрезидента?
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.

Мята

Заходил(а): 07.12.2021
Район: Заводской
Мята
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 13:06)
Я думаю, что человек ДЕЙСТВИТЕЛЬНО может быть НЕ СОГЛАСЕН и ВОЗМУЩЁН такими действиями....

Это Левочкин-то ? Ну-ну
В конце всего мы будем помнить
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   30 November 2013
Но просто надо дать время этой власти ,которая пришла на разрушеную страну(
И не вижу смысла нашей стране так рвать задницу в это ЭС. Неужели вы думаете что вступив в ЭС у нас все будет в шиколаде???

Ще дати?! Ми з вами в різних Українах живемо, їй-бо

Не буде в шиколаді. Тут я погоджусь - потрібно починати з себе - не смітити, не ссати в ліфтах, читати аналітику, а не лише анекдоти, а там дивись і грамотність (не тільки граматична) поліпшиться.
Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 13:18)
О, ще одна знайома пісня. Знову папэрэдныки? Ви часом не забули, хто саме був прем'єром 3 з 5 років за правління Ющенко? А також, які повноваження і ресурси були в Ющенко, і які в нинішнього недопрезидента?

І чия більшість була в ВР
annakoroleva

annakoroleva

Заходил(а): 23.12.2016
Район: Заводской - Лески
Телефон: 0636428019
annakoroleva
Активный пользователь
   30 November 2013
Думаю вже справа не ЭС, а у відношені до людей,якщо ми зараз станемо на коліна,то вже нікоди не встанемо,нам просто не дадуть цього зробити. І будуть просто на вулиці,але ніхто вже нічого не зможе зробити. Тільки зараз,бо потім буде пізно. Багато хто з мого отечення не підтримував асоціацію,алечерез таке свавілля готові вийти і підтримати людей.
КеТьКа

КеТьКа

Заходил(а): 21.12.2016
КеТьКа
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 13:18)

Я знаю что при Ющенко всем крутила Юля. И сейчас все вокруг нее вертится. Закон блин принять хотят что б он за границу поехала лечиться бедненькая, а власть не хочет пускать, а опозиция Очень обиделась.
https://vk.com/bezvozmezdnoe в группе отдают даром. не каких продаж или обменов) Если вам будут говорить про меня гадости - верьте каждому слову, вы же стадо.

Мята

Мята
VIP пользователь
   30 November 2013
Я не про акции против власти говорю(хотя я уверенна что эти акции организовала опозиция, и теперь еще больше погонит на власть)Зато я прекрасно помнь что при той власти я пенсию не получала(задерживали те копейки по пол года),лекарство бесплатное которое положено тоже не получала(сейчас получаю сторого каждый месяц первого чисала без задержек и отмазок),помню как бабушка запасалась сахаром и гречкой(которая стоила 16 гривен, потому что не урожай,а когда народ начал возмущаться за две недели выросла и собралась та гречка)
Я не говорю что сейчас жизнь идеальна. Но просто надо дать время этой власти ,которая пришла на разрушеную страну(
И не вижу смысла нашей стране так рвать задницу в это ЭС. Неужели вы думаете что вступив в ЭС у нас все будет в шиколаде???

А можно хронологию событий ? И в ЭС нас никто и не звал, речь шла о ассоциированном членстве, например, Турция в таком с 1964г.
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   30 November 2013

Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 13:20)
Думаю вже справа не ЭС

Мені здається, вона і раніше була не в ЄС. То народ шукає хоч якийсь вихід, хоч до ЄС, хоч до чорта лисого, аби лише оцих паразитів хоч якось з себе скинути.

Мята

Мята
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 13:21)
Я знаю что при Ющенко всем крутила Юля. И сейчас все вокруг нее вертится. Закон блин принять хотят что б он за границу поехала лечиться бедненькая, а власть не хочет пускать, а опозиция Очень обиделась.

Извините, что спрашиваю такие вещи, а вы только советские газеты читаете ?
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   30 November 2013

Угу, і розганяла сьогодні людей теж Юля? Ну Ви хоч трохи думайте перед тим, як писати. І ще раз запитую, Ви пам'ятаєте, хто саме був прем'єром 3 з 5 років за президентства Ющенко?

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
"Ольга"
VIP пользователь
   30 November 2013
Я не говорю что сейчас жизнь идеальна. Но просто надо дать время этой власти ,которая пришла на разрушеную страну(

Вы что? серьёзно? дать время? для чего? для того, чтобы они ещё больше её разворовали и обогатились???
Никто не считает, что в ЕС будет хорошо и легко. Во-первых, это дело нескольких лет, чтобы вообще начало что-то меняться! Но хочется, чтобы детям жилось лучше!
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   30 November 2013
покажіть мені країу, в якій еволюційним шляхом без протистоянь та настирливох вимог "простого населення" сформувалася авторитарна влада, яка просто від доброго серця переймається інтересами свого народа. ви таку зараз чухню написали про "нашу страну", що на вуха не лізе. Сьогодні вночі представники бандформування, яке узурпавало владу в Україні, вкотре продемонструвало, що вони не зважають на закони, на Конституцію, на права людини і громадянина. Ця наволоч застосувала силу проти мирного населення, а нетом вже залунала пісенька від недоумків, яких історія не навчила, що співпрацюючи з загарбниками, на щастя не заробиш. Кажуть, мовляв, подивіться, як "в Європах" розганяли демонстрації, наш "беркут" ще ніжний і тендітний. Нічого, що "в Європах" силовий розгін застосовують тільки тоді, коли починають палити автівки, бити магазини і пригощати "Молотовим" все навкруги?! А в нас люди просто стояли на Майдані, підкреслюючи аполітичність і законність своїх дій, без жодного прояву агресії за тиждень!
І ще... Якщо в людини не вистачає клепки, щоб вивчити, як слова правильно пишуться, чи навчитися користуватися редактором, то не варто братися за осмислення майбутнього держави, йдіть рахуйте, скільки і при кому гречка коштувала. Перед тим, як обурюватися, читайте підпис.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Китиха

Китиха

Китиха
Модератор
   30 November 2013
Я знаю что при Ющенко всем крутила Юля.

Ви взагалі з якої планети? Фігня з Померанчової революція вийшла якраз від того, що вони амбіціями не розійшлися.

Дівчата, вибачте, але з людиною настільки не вкурсах вести розмову нормально не можна.

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
"Ольга"
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 13:16)
Я розумію бажання нормальної людини вірити в високі почуття іншої

Але чому він не подав у відставку після звільнення Михайлова?

РЕКТОРА МИХАЙЛОВА - ПЕДОФИЛА, ЗООФИЛА И ЧЛЕНА ПР, НЕЗАКОННО ВЫПУСТИЛИ НА СВОБОДУ
От приближенности к Президенту Михайлов не перестает быть педофилом, извращенцем и моральным уродом. Если у кого-то существуют на этот счет сомнения, то можно напомнить слова Михайлова, сказанные им после задержания: «У меня сегодня хорошее настроение, сейчас бы переспал с пятилетней девочкой, если бы она была под рукой». Теперь, благодаря своим связям в ПР, этот человек на свободе.

Ссылка

А тепер, коли засмерділо смаженим, раптом став благородним?

ой! упс! сорри, как-то пропустила эти события( про то, что выпустили)
ещё одни розовые очки взребезги...
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 13:33)
Дівчата, вибачте, але з людиною настільки не вкурсах вести розмову нормально не можна.

Так проблема не в тому, що якась окрема людина настільки не в курсі чи так настільки не дає собі сили подумати. Проблема в тому, що настільки не в курсі та не думає далеко не одна людина.
КеТьКа

КеТьКа

Заходил(а): 21.12.2016
КеТьКа
VIP пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 13:22)
А можно хронологию событий ? И в ЭС нас никто и не звал, речь шла о ассоциированном членстве, например, Турция в таком с 1964г.

о да пример турции это самое то
https://vk.com/bezvozmezdnoe в группе отдают даром. не каких продаж или обменов) Если вам будут говорить про меня гадости - верьте каждому слову, вы же стадо.
Lencha

Lencha

Заходил(а): 10.01.2018
Lencha
Активный пользователь
   30 November 2013
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 13:49)
о да пример турции это самое то

На сколько я понимаю у Турции со вступлением свои ньюансы. Я могу ошибаться, но вопрос связан с их вероисповеданием.
Turbulent Bell

Turbulent Bell

Заходил(а): 28.07.2019
Телефон: 0930548585
Turbulent Bell
VIP пользователь
   30 November 2013
А что в Турции плохого?
Просматривают эту тему:

Forum