Продовжуєте їсти гнилі яблука, бо не факт, що інші яблука будуть кращі?
- (10) Поддержать автора
-
jozh
Награды:
jozh
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |

jozh
VIP пользователь
30 November 2013 Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 15:49)
Не тот смайлик просто поставила. Я уже писала что надо всех урать , но не факт что жить будет лучше(((
Продовжуєте їсти гнилі яблука, бо не факт, що інші яблука будуть кращі?
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
ribak
Имя: Ирина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1317 Регистрация: 21.01.2011 Заходил(а): 17.09.2020 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 0677472259, 0990985150 |
ribak
VIP пользователь
30 November 2013 Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 14:58)
Та ви що? А оце не пряма образа опонентів часом?
Щодо рівня - всім все зрозуміло, крім вас.
Щодо рівня - всім все зрозуміло, крім вас.
Извините, Дина,но от Вас тоже много "образ" звучало на форуме(в других темах).Простите, но Вы просто не умеете иногда себя держать в руках.А вот меня удивляет, когда образованный человек, филолог, позволяет себе кичиться своим уровнем развития.
Счастье
Семья:
Счастье
Имя: Екатерина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2387 Регистрация: 27.10.2010 Заходил(а): 31.03.2018 |
Счастье
VIP пользователь
30 November 2013 Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 16:02)
Почитайте свои посты внимательно.А Вы претендуете на звание умного и интеллигентного человека? Очень сомневаюсь...
Ну уж Вы то ни один мой пост без внимания не оставляете)) Тщательно их анализируете и нажимаете"жалоба")
Я очень эмоциональный человек, порой меня "заносит", но я борюсь с этим... Вы меня в 2004 году не видели...)
Сомневаться можете в чем угодно, Ваше личное право)
Счастье
Семья:
Счастье
Имя: Екатерина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2387 Регистрация: 27.10.2010 Заходил(а): 31.03.2018 |
Счастье
VIP пользователь
30 November 2013 Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 16:05)
Потому что это некрасиво, она рот не затыкала никому.
А если понимаете что она троллит, зачем ведётесь?
А если понимаете что она троллит, зачем ведётесь?
Периодически жалею, что у нас в стране не развиты группы в помощь людям, которым сложно управлять своим гневом. Я не шучу, но порой, вот как сейчас, после видео, мои эмоции зашкаливают. Да, ответила грубо и в принципе, ко мне этот человек не имеет никакого отношения, но я 2 сообщения написала и полегчало.
jozh
Награды:
jozh
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |

jozh
VIP пользователь
30 November 2013 Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 16:14)
Периодически жалею, что у нас в стране не развиты группы в помощь людям, которым сложно управлять своим гневом. Я не шучу, но порой, вот как сейчас, после видео, мои эмоции зашкаливают. Да, ответила грубо и в принципе, ко мне этот человек не имеет никакого отношения, но я 2 сообщения написала и полегчало.
Офф. Вибачте, що влізу зі своєю непрошеною порадою.

Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
ribak
Имя: Ирина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1317 Регистрация: 21.01.2011 Заходил(а): 17.09.2020 |
ribak
VIP пользователь
30 November 2013 Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 16:09)
Ну уж Вы то ни один мой пост без внимания не оставляете)) Тщательно их анализируете и нажимаете"жалоба")
Я очень эмоциональный человек, порой меня "заносит", но я борюсь с этим... Вы меня в 2004 году не видели...)
Я не отслеживаю Ваши посты постоянно, поверьте. Один раза жала жалобу, было дело.Хотя иногда мне даже очень симпатично Ваше мнение, по крайней мере Вы человек прямой и не подлый, как мне кажется.Я тоже могу "завестись", согласна.Но как-то же надо бороться с этим(и о себе говорю).
"Ольга"
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 3893 Регистрация: 21.04.2010 Заходил(а): 29.08.2019 |
"Ольга"
VIP пользователь
30 November 2013
Давайте направлять свой гнев против тех, кто в этом виноват! Против власти! Уже не "за" или "против" ЕС, а именно против этой власти!
"Ольга"
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 3893 Регистрация: 21.04.2010 Заходил(а): 29.08.2019 |
"Ольга"
VIP пользователь
30 November 2013
Ссылка
Читать полностью: Ссылка
Премьер-министр Ссылка глубоко возмущен и озабочен тем, что произошло ночью на Майдане Независимости.
Украинская оппозиция готовит общенациональную забастовку:
"Руководитель партии "Батькивщина" в украинской Верховной Раде Арсений Яценюк заявил о создании штаба национального сопротивления, который начнет подготовку в общеукраинской забастовке. Об этом политик заявил журналистам на брифинге оппозиционеров. По словам А.Яценюка, в штаб забастовки, помимо "Батькивщины", войдут и другие крупные оппозиционные партии - УДАР и "Свобода". Другой лидер "Батькивщины"Читать полностью: Ссылка
ribak
ribak
VIP пользователь
30 November 2013 Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 16:18)
Офф. Вибачте, що влізу зі своєю непрошеною порадою.
Просто сама маю такий недолік, коли мене заносить, то я не так давно знайшла дієвий для мене спосіб. Якщо відчуваю, що починаю закипати, то просто відходжу від комп'ютера хоча б хвилин на десять, навіть якщо там найгарячіша тема.

Я вообще выключаю компьютер.А то полдня пишешь , полдня еще осмысливаешь, что и кому написал.Потом еще и выясняется, что твое мнение в конечном итоге совпадает с мнением тех, против кого"выступал".
"Ольга"
"Ольга"
VIP пользователь
30 November 2013
Мы идём завтра на Центральную площадь или нет??? Зачем тут перепалки устраивать?
После ночного Ссылкапостоянно растет число участников новой акции протеста. На Михайловской площади уже собралось 7 тысяч человек, люди постоянно подходят. Как сообщает Ссылка, митингующие скандируют: "Банду геть", "Не простим", "Революция". С импровизированной трибуны возле монумента Княгини Ольги выступают народные депутаты и общественные активисты. Проезжающие машины сигналят в поддержку митингующих, на некоторых авто прикреплены флаги Украины и Евросоюза. На территории Михайловского собора также находится более тысячи митингующих. Сейчас там оборудованы пункты обогрева та раздача горячей еды.
Новый Евромайдан в Киеве: на Михайловской площади тысячи людей скандируют "Революция!"
После ночного Ссылкапостоянно растет число участников новой акции протеста. На Михайловской площади уже собралось 7 тысяч человек, люди постоянно подходят. Как сообщает Ссылка, митингующие скандируют: "Банду геть", "Не простим", "Революция". С импровизированной трибуны возле монумента Княгини Ольги выступают народные депутаты и общественные активисты. Проезжающие машины сигналят в поддержку митингующих, на некоторых авто прикреплены флаги Украины и Евросоюза. На территории Михайловского собора также находится более тысячи митингующих. Сейчас там оборудованы пункты обогрева та раздача горячей еды.
dina_barta
Семья:
Награды:
dina_barta
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 9401 Регистрация: 05.11.2009 Заходил(а): 17.01.2021 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные Телефон: 063-28-78-444 (viber) |

dina_barta
VIP пользователь
30 November 2013
Ссылка, Ссылка, а чого ви вибачаєтеся? Я нікому обіцянок тримати себе в руках не давала.
Дивує вас щось у моїй поведінці? Дивуйтесь.
А мене дивує, як людина, що не може 3 букви без 2 помилок написали, розмірковує над державними проблемами з позиції "ви стадо".
Дивує, що дозволяє собі зверхньо написати "И если вы не знаете то не нужно говорить", якщо нічого не знає про те, що можу знати я.
Тож кожного щось дивує.
Дивує вас щось у моїй поведінці? Дивуйтесь.
А мене дивує, як людина, що не може 3 букви без 2 помилок написали, розмірковує над державними проблемами з позиції "ви стадо".
Дивує, що дозволяє собі зверхньо написати "И если вы не знаете то не нужно говорить", якщо нічого не знає про те, що можу знати я.
Тож кожного щось дивує.
"Ольга"
"Ольга"
VIP пользователь
30 November 2013 Що робити на Майдані зараз: 12 пунктів до Перемоги
Те, що бандюки злили Вільнюс, — пряма підстава для переходу від неполітичного Майдану до Майдану політичного, від громадської акції до політичного протесту, від гасла «Підпиши!» до гасла «Зрадників — на палю!» та «Банду геть!». Зараз єдиний переможний сценарій — висунення ПОЛІТИЧНИХ ВИМОГ, ПОЛІТИЧНИХ ГАСЕЛ, ПОЛІТИЧНОГО ПОРЯДКУ ДЕННОГО. Прямо 29 листопада увечорі. Усі, хто після 29-го відстоює неполітичний характер протесту, — це «противсіхи», які у 2010-му вже привели до влади ОЦЕ ЩАСТЯ. Сьогодні цей етнічний білорус з Донецької агломерації перетворив Україну на «політичну Білорусь». Очевидно, що Юля в нинішній ситуації звернулася б до нації з вимогою загальної політичної мобілізації. Коли на Майдані та його околицях збереться не менш як 400 тис чоловік (і побільше не-студентів), серед яких кілька тисяч — мужиків нехилого десятку, слід радикалізувати вимоги. Бо 400 і більше — це РЕВОЛЮЦІЯ, це та сила, що здатна на ДІЇ ІСТОРИЧНОГО МАСШТАБУ. Вимагати від президента відставки кабміну — безглуздо і навіть шкідливо. Слід розуміти, що Азар — найменше зло, особливо якщо його порівняти з «прем’єром від ВВП» Медчуком чи прем’єром «від Сім’ї стоматологів» Арузовим. Азар — не центр і навіть не учасник прийняття рішень. Його відставка — це громовідвід. Зараз — не 1990 рік і Азар — це не «масон-Масол». Вимагати розпуску ВР означає знищення ЄДИНОГО ЛЕГІТИМНОГО на даний момент вищого органу державної влади (якщо вважати два інших нелегітимними). Його розпуск саме зараз означатиме пряме президентське правління (уявити яке можна за фільмом «Холодное лето 53-го») та вибори в кінці 2014 чи в 2015 році у форматі 2004-го. Проте, нові вибори до ВР можуть стати актуальними і найближчим часом, але поки що ВР вкрай потрібна для легітимізації дій Майдану.
Ну а вимагати зараз зміни влади — шляхом президентських виборів у 2015 році — все одно, що звертатись по допомогу до марсіан.
Зараз (29-го, 30-го та 1-го) доречно робити:
1. Вивести на Майдан 400 і більше тисяч, бажано — людей середнього та старшого віку. З них кілька тисяч — нехилих організованих парубків (але, звісно, не тітушок-гопників).
2. Утворити на Майдані ТИМЧАСОВИЙ КОМІТЕТ — з народних депутатів як носіїв легітимності високого рівня, а також політичних та громадських активістів (усього — чоловік з 50).
3. Проголосити на сцені Майдану «народний імпічмент» — бажано, за присутності іноземних послів.
4. Об’явити поза законом «головного українця» та найвищій орган виконавчої влади — разом з усіма міністерськими «силовиками».
5. Обрати на Майдані за участі всіх майданників та всіх опозиційних депутатів ТИМЧАСОВИЙ ОРГАН (12 чоловік) як вищий інститут держвлади та УРЯД НАРОДНОЇ ДОВІРИ (16 чоловік — за кількістю міністерств). ПРОВІДНИКІВ Тимчасового Органу може бути 3 чи 5.
6. Звернутись з ЗАЯВОЮ ПРО ВИЗНАННЯ Тимчасового Органу до урядів, парламентів та президентів країн ЄС, США, РФ, до Ради Європи, ООН та інших наднаціональних інституцій.
7. Оголосити вибори гаранта, призначити позачергові вибори ВР.
8. Не допускати анархії, проголосити на Майдані створення народних дружин для охорони громадського порядку. Мобілізувати партактив опозиційних партій на місцях. Не допустити сепаратистських акцій та утворень (на кшталт Сєвєро-Донецька).
9. «Втопити» тітушок у проявах народної любові (затягати до дискусій про справедливість, пригостити чаєм та бутербродами, пояснювати, що ті, хто їх найняв, — бандюки, узурпатори, бєспрєдєльщікі та погані люди).
10. Знайти легітимний та законний формат для найскорішого звільнення леді Ю.
11. Створити і оголосити на Майдані план-стратегію (принаймні, принципи та основні засади) подальшого розвитку країни на коротку та середню перспективи. 12. Звернутись за благословенням дій до голів християнських церков, що діють в країні.
P.S. Автор досить складно і не по-чорно-білому ставиться до того, що зараз прийнято називати «євроінтеграцією». Але зобов’язується поділитися своїми думками з цього приводу не зараз, а після перемоги — над бандюками та бандитською реальністю.
Андрей Окара, "Ссылка"
Девонька-Трунь
Семья:
Девонька-Трунь
Имя: Елена Группа: VIP пользователь Сообщений: 1579 Регистрация: 02.04.2012 Заходил(а): 01.11.2018 |
Девонька-Трунь
VIP пользователь
30 November 2013
dina_barta,
удивляет что взрослая женщина ни с того, ни с сего пишет незнакомому человеку "Закрийте вже свого рота". Ну да ладно, я так понимаю что для вас это нормально.
удивляет что взрослая женщина ни с того, ни с сего пишет незнакомому человеку "Закрийте вже свого рота". Ну да ладно, я так понимаю что для вас это нормально.
jozh
Награды:
jozh

jozh
VIP пользователь
30 November 2013 Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 17:00)
Удивляет что взрослая женщина ни с того, ни с сего пишет незнакомому человеку "Закрийте вже свого рота". Ну да ладно, я так понимаю что для вас это нормально.
Ні з того, ні з сього? Ну-ну...
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Лілічка
Семья:
Лілічка
Имя: Liliya Группа: VIP пользователь Сообщений: 4866 Регистрация: 22.09.2010 Заходил(а): 20.12.2018 |
Лілічка
VIP пользователь
30 November 2013
З вконтакте. Чорний гумор та сувора реальність.

А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось,
нужно просто идти вперед.
vestigial
Семья:
vestigial
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 1020 Регистрация: 18.02.2011 Заходил(а): 13.12.2021 |
Город: Николаев Район: Заводской Телефон: (068)267-15-48 |
vestigial
VIP пользователь
30 November 2013
1) Отака я бяка. Тим і пишаюся.
2) Той, хто сказав "сидіти на попі рівно" забув, що пласка від сидіння срака - з біса неприваблива
"Ольга"
"Ольга"
VIP пользователь
dina_barta,удивляет что взрослая женщина ни с того, ни с сего пишет незнакомому человеку "Закрийте вже свого рота". Ну да ладно, я так понимаю что для вас это нормально.
Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 17:03)
Ні з того, ні з сього? Ну-ну...
Девочки! Ну прекращайте, давайте направим энергию в другое русло.
asperka
Имя: asperka Группа: VIP пользователь Сообщений: 1169 Регистрация: 12.01.2010 Заходил(а): 31.07.2019 |
asperka
VIP пользователь
30 November 2013
Девочки, что-то в Николаеве планируется? Сегодня кто-то стоит? Завтра?
Скидка 10 долларов на первый заказ на IHerb код JMZ126
Лілічка
Семья:
Лілічка
Имя: Liliya Группа: VIP пользователь Сообщений: 4866 Регистрация: 22.09.2010 Заходил(а): 20.12.2018 |
Лілічка
VIP пользователь
30 November 2013 Цитата: Ссылка (30 Ноябрь 2013 17:16)
Девочки, что-то в Николаеве планируется? Сегодня кто-то стоит? Завтра?
Завтра в Києві о 12 на майдані буде "Народне Вече". Ми можемо теж на 12 годину вийти.
Беріть чоловіків, братів і йдемо!
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось,
нужно просто идти вперед.
dina_barta
Семья:
Награды:
dina_barta
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 9401 Регистрация: 05.11.2009 Заходил(а): 17.01.2021 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные Телефон: 063-28-78-444 (viber) |

dina_barta
VIP пользователь
dina_barta,удивляет что взрослая женщина ни с того, ни с сего пишет незнакомому человеку "Закрийте вже свого рота". Ну да ладно, я так понимаю что для вас это нормально.
Розумієте, у кожного своє сприйняття. Для Вас - "ни с того, ни с сего", а я маю причини, свої, Вам, можливо, не зрозумілі.
Як Ви розумієте - я вже побачила, коли Ви назвали нечитабєльний текст "не може КРАСИВО написати".
Я Вам 2 причини зазначила, ще раз:
1. А мене дивує, як людина, що не може 3 букви без 2 помилок написали, розмірковує над державними проблемами з позиції "ви стадо".
2. Дивує, що дозволяє собі зверхньо написати "И если вы не знаете то не нужно говорить", якщо нічого не знає про те, що можу знати я.
Про стадо, до речі, написано було після того, як кров цього "стада" з"явилася на майдані, після того, як побили дітей - звичайних студентів, що проводили мирну акцію. Це вони стадо??? Може, екс-міністр освіти і науки Іван Вакарчук, який стоїть з першого дня на Львівському євромайдані, стадо?? Це їх хто стадом назвав? Освічена вихована особа кетька? Треба ж якось своє ммммммм фільтрувати та корегувати відповідно до того, що відбувається. Не можеш? Закривай рота. Я після сьогоднішнього ранку, як і Аля, толерастію поборола і фільтрувати нічого не збираюся. Дивуйтеся на здоров"я.
Просматривают эту тему:
Forum