Цитата: Ссылка (03 Февраль 2014 13:48)
ні, я нічого і нікого не підтримую. і робити нічого не буду, бо це ні на що не впливає. а ті хто намагається, то дурні або куплені іноземними ворогами. але краще нічого не робити і всіх поливати брудом. так мені не подобається жити в такій державі, та що поробиш. і пропонувати інший шлях я не буду, бо я не політик. а всі політики злодії та падлюки. але все одно хай вони вирішують долю країни. о, а я не буду кидати папір - і тоді ми всі будемо жити краще. а усі, хто хоче змін, то бандери і фашисти, а беркут - герої, бо вони геїв не люблять. тому цих екстремістів потрібно возити в ліс. але якщо хтось з уряду чи міліціонерів теж ВЕЛИКА падлюка, то його також в ліс. ми ж все ж таки в правовому полі живемо. закон має бути один для всіх. а якщо щось змінювати - то може розпочатися громадянська війна. ні, я не піду, але хтось же піде. ну не всі такі розумні як я. от я перечитую закони і конституцію, іноземні статті на мові оригіналу, великий знавець історії, але просто не люблю конкретні питання, бо це лише моя точка зору і я не збираюся нікому нічого доводити, і тому так багато пишу і сперечаюся в таких темах. і взагалі я за мир в усьому світі! а якщо комусь дали по морді чи вбили, то мабуть за діло. хай спеціалісти розбираються. а я ж не спеціаліст і ви не спеціалісти. а от на ОРТ та Інтері був спеціаліст і він все пояснив. тому я нікого і нічого не підтримую, бо усі журналісти підозрілої поведінки, тому всі новини краще від сусідки дізнаватися. ну хоча б від кісельова. і я як справжній свідомий громадянин буду все терпіти, бо можновладцям потрібніше. і на хворих діточок треба збирати, а не майдани якісь. а чому в бюджеті нема грошей на діточок? ну я не знаю, вони ж розумні, їм краще знати, на що виділяти гроші - квіти за сотні тисяч у ВР, гвинтокрил президента чи хворих діточок. а ви всі нетямущі, і чого ви зі своїми цифрами до мене пристали. у мене своя точка зору!в Європу не треба, бо ми виробляємо сміттєві товари, а в Росію може хоча б щось продамо. а ця Америка хоче нам все продавати і щоб всі померли. спочатку продати, а коли отримують гроші, то щоб ми померли, бо навіщо їм тоді голодранці під боком.
і взагалі, якщо тобі щось не подобається - треба йти до суду. вони усі куплені, але це добре - бо хоча б в когось є гроші. а якщо геть погано, то треба брати вила. але це будуть не радикальні, а миролюбні вила.
А Ви часом не про себе писали тільки з іншої сторони? Бо Ви також сперечаєтесь як і інші. і мене, наприклад, не влаштовують Ваші аргументи, хоч й багато читаєте. а ще між білим та чорним є багата палітра кольорів, тому не раджу бути такою категорічною й самовпевненою.
Черника несет в себе множество
уникальных свойств и главные
из них - способность
восстанавливать многие функции
организма и мощно
противодействовать старению.
Поэтому я такая молодая и красивая