- (3) Поддержать автора
-
anna123
Имя: anna123 Группа: Активный пользователь Сообщений: 414 Регистрация: 17.04.2010 Заходил(а): 25.02.2016 |
anna123
Активный пользователь
11 February 2014
-
Peppilotta
Семья:
Peppilotta
Имя: Юлия Группа: Активный пользователь Сообщений: 521 Регистрация: 08.12.2011 Заходил(а): 07.08.2021 |
Peppilotta
Активный пользователь
11 February 2014 Цитата: Ссылка (11 Февраль 2014 16:31)
Вот тут я с вами согласна на 100 %
Вы используете слово "надеюсь", рядом с "справедливость восторжествует" - значит Вы все же не уверены что она (справедливость) восторжествует? Почему? Знаете что я предлагаю - я предлагаю милиции и судьям работать непредвзято и использовать закон для всех без исключения одинаково. И для мажора и для любителя автогонок. А так же давать адекватные наказания за содеянное. Как Вы думаете, я многого хочу? Это возможно сейчас в нашей стране?
---------------
На остальные вопросы еще ответите? Мне, правда, интересно Ваше мнение.
anna123
Имя: anna123 Группа: Активный пользователь Сообщений: 414 Регистрация: 17.04.2010 Заходил(а): 25.02.2016 |
anna123
Активный пользователь
11 February 2014 -
dina_barta
Семья:
Награды:
dina_barta
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 9401 Регистрация: 05.11.2009 Заходил(а): 17.01.2021 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные Телефон: 063-28-78-444 (viber) |
dina_barta
VIP пользователь
11 February 2014 Цитата: Ссылка (11 Февраль 2014 16:31)
Давайте начнем с начала.
Мужчину задержали на основании обвинений в организации и участии в массовых беспорядках. Милиция официально утверждает:" Органами досудового слідства зібрано достатньо доказів. Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років»"
Мужчину задержали на основании обвинений в организации и участии в массовых беспорядках. Милиция официально утверждает:" Органами досудового слідства зібрано достатньо доказів. Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років»"
Міліція офіційно стверджує))) Десь вже чули.
Міністерство внутрішніх справ заперечує побиття своїми співробітниками колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Про це сказано в повідомленні прес-служби МВС. "У ході зустрічі з іноземними дипломатами їм було продемонстровано відеоматеріали з місця подій біля суду й районного управління міліції, а також дано необхідні коментарі. Зокрема, про побиття екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка на основі відео було зроблено висновок, що під час спілкування із працівниками міліції й безпосередньо після нього тілесних ушкоджень правоохоронці йому не заподіяли", - сказано в повідомленні.
Дійсно, чого іноземні посли не довіряють? Чому рівень довіри населення такий низький? Бо брехуни.
Crazy Doll
Награды:
Crazy Doll
Имя: Мама Группа: VIP пользователь Сообщений: 1128 Регистрация: 06.10.2010 Заходил(а): 01.03.2014 |
Crazy Doll
VIP пользователь
11 February 2014 тата: dina_barta (11 Февраль 2014 16:46)
Тут треба розібратися.
Або ті всі поважні люди, що перелічені у списках вище - професура, академіки, Герої України, Заслужені артисти, Заслужені лікарі etc - погоджуються з ідеалами
нацизму, свавіллям "бандерівських прихвостней" та коричневої чуми в цілому і мусять нести покарання відповідно до норм чинного законодавства, зокрема ст. 436-1
Кримінального кодексу «Публічне заперечення чи виправдання
злочинів фашизму, пропаганда неонацистської ідеології, виготовлення
та(або) розповсюдження матеріалів, у яких виправдовуються злочини
фашистів і їх прибічників». Або Ви знову написали чергову і такою самою забита голова антифашистів.
Оскільки нікому з них не висуваються подібні звинувачення, це очевидно означає лише одне.
Оскільки нікому з них не висуваються подібні звинувачення, це очевидно означає лише одне.
Ага,там стоят ,по законам!!!, Оправдываете их?В чем еще разбираться...И не важно кто они-академики,артисты и т.д.Они ГРАЖДАНЕ этой страны,на которых УПК так же распространяется.
Сами для себя вы уже разобрались,я для себя тоже сделала выводы.Я понимаю,что уподобление Шухевичу,Бандере -это модно!Они же герои...А ничего страшного,что "всі поважні люди" как и их большинство сторонников,живут и пользуются благами и образованием полученными в СССР или оставшимися от того же Советского союза?
Спорить с идиотами-это как в шахматы с голубем играть: он раскидает все фигуры,нагадит на доску и улетит всем рассказывать,как он тебя уделал!
Азалия
Семья:
Награды:
Азалия
Имя: Татьяна Группа: Ведущий раздела Сообщений: 2568 Регистрация: 23.05.2012 Заходил(а): 03.09.2019 |
Азалия
Ведущий раздела
11 February 2014 Цитата: Ссылка (11 Февраль 2014 17:12)
А ничего страшного,что "всі поважні люди" как и их большинство сторонников,живут и пользуются благами и образованием полученными в СССР или оставшимися от того же Советского союза?
Мне прямо после прочтения вашего поста захотелось вскочить и спеть гимн : "Союз не рушимых ..."
Я пришел к мудрецу и спросил у него :
"Что такое любовь?"Он сказал :"Ничего".
"Но,я знаю,написано множество книг :
Вечность-пишут одни,а другие-что миг,
То опалит огнём,то расплавит как снег...
Что такое любовь?"-"Это всё человек!"
И тогда я взглянул ему прямо а лицо:
"Как тебя мне понять?Ничего или всё?"
Он сказал улыбнувшись:
"Ты сам дал ответ!
Ничего или всё-середины здесь нет!"
"Что такое любовь?"Он сказал :"Ничего".
"Но,я знаю,написано множество книг :
Вечность-пишут одни,а другие-что миг,
То опалит огнём,то расплавит как снег...
Что такое любовь?"-"Это всё человек!"
И тогда я взглянул ему прямо а лицо:
"Как тебя мне понять?Ничего или всё?"
Он сказал улыбнувшись:
"Ты сам дал ответ!
Ничего или всё-середины здесь нет!"
dina_barta
Семья:
Награды:
dina_barta
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 9401 Регистрация: 05.11.2009 Заходил(а): 17.01.2021 |
Город: Николаев Район: Центральный - Соляные Телефон: 063-28-78-444 (viber) |
dina_barta
VIP пользователь
11 February 2014 Цитата: Ссылка (11 Февраль 2014 17:12)
Ага,там стоят ,по законам!!!, преступники.Оправдываете их?В чем еще разбираться...И не важно кто они-академики,артисты и т.д.Они ГРАЖДАНЕ этой страны,на которых УПК так же распространяется.
Сами для себя вы уже разобрались,я для себя тоже сделала выводы.Я понимаю,что уподобление Шухевичу,Бандере -это модно!Они же герои...А ничего страшного,что "всі поважні люди" как и их большинство сторонников,живут и пользуются благами и образованием полученными в СССР или оставшимися от того же Советского союза?
Ви не можете стверджувати, що вони злочинці, поки не буде рішення нехай і продажного, але суда. Наведіть закон, згідно з яким ті, хто на Майдані, злочинці.
Про Шухевича і Радянський Союз я коментувати не буду, бо не зрозуміла щодо моди та благ. Я що, мушу жити радянськими підручниками, якщо вчилася у радянській школі?
Ви і такі, як Ви, не сприймаєте Майдан та позицію всіх, хто його підтримує, через те, що для Вас немає держави Україна, Ви впевнені, що Росія - не іноземна держава. А дехто з вас ще думає, ніби живе у Радянському Союзі, який тимчасово (через нациків) не функціонує.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
11 February 2014 Цитата: Crazy Doll (11 Февраль 2014 17:12)
А ничего страшного,что
"всі поважні люди"
как и их большинство сторонников,живут и пользуются благами и образованием полученными в СССР или оставшимися от того же Советского союза?
Нічого. СРСР не був окремо від України, щоб їй щось давати, а Україна була в складі СРСР і всі свої блага робила собі сама. І всі ці поважні люди на відміну від вас вже поважного віку і до всіх благ, які ви перерахували, доклали багато власних рук, мізків і талантів, і мають повне право ними користуватися.
alisa
Награды:
alisa
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
11 February 2014
Та забудьте ви той срср як страшний сон! Нема його, все, нехай лишається в історії, яку треба вчити заново, а не по радянським підручникам.
Все, хто хоче комуністичної стабільності в обмін на свободу, можуть мігрувати в Північну Корею, там, правда, нині рабів годувати нема чим, бо срср розвалився, росія перестала підкидати гуманітарку, а китай робить вигляд наче не помічає проблем сусіда, але то таке - головне комунізм та стабільність є.
Скажу так, не закликаючи нікого наслідувати моєму прикладу, - якщо хтось надумає спробувати приєднати мою землю (а я народилась на Миколаївщині, до речі) до наших затятих історичних ворогів, себто до росії (ну, я ж вчила не радянську історію, тому я-то прекрасно знаю, що ніякого братерства в цілому між нами протягом сторіч не спостерігалось, навіть навпаки), то я роздумувати та чекати переговорів не буду.
Все, хто хоче комуністичної стабільності в обмін на свободу, можуть мігрувати в Північну Корею, там, правда, нині рабів годувати нема чим, бо срср розвалився, росія перестала підкидати гуманітарку, а китай робить вигляд наче не помічає проблем сусіда, але то таке - головне комунізм та стабільність є.
Скажу так, не закликаючи нікого наслідувати моєму прикладу, - якщо хтось надумає спробувати приєднати мою землю (а я народилась на Миколаївщині, до речі) до наших затятих історичних ворогів, себто до росії (ну, я ж вчила не радянську історію, тому я-то прекрасно знаю, що ніякого братерства в цілому між нами протягом сторіч не спостерігалось, навіть навпаки), то я роздумувати та чекати переговорів не буду.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
А твоя біда – не вміти бути ним
onp2008
Имя: Лариса Группа: Рукодельница Сообщений: 3418 Регистрация: 21.02.2011 Заходил(а): 21.08.2018 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 0676039018. 0993413207 |
onp2008
Рукодельница
11 February 2014 Цитата: Ссылка (11 Февраль 2014 14:37)
А вы,как думали,что не согласные с идеалами нацизма ,беспределом, который устраивают бандеровские прихвостни будут молчать и терпеть пока к ним в дом прийдет эта коричневая чума?На силу всегда найдется сила!!!
а які ідеали фашизму проповідують на Майдані? який "беспредел устраивают бандеровские прихвостни"? і взагалі що власне для вас "фашизм"?
для мене фашизм - ось це:
перелік тілесних ушкоджень Юрія Вербицького(викраденого і вбитого ’ескадроном смерті’).
’- синець із забоєм м´яких тканин лівого передпліччя та закритий перелом лівої ліктьової кістки на межі середньої та нижньої третин; закрита травма грудної клітки; синець правої бокової поверхні тулуба з переходом на поперекову область справа; два синці грудної клітки зліва по передньо-пахвинній лінії; перелом тіла грудини в 4 міжребер’ї з крововиливом у переднє середостіння; переломи ребер: зліва — 7,8 по навкологрудинній лінії. 7.8.9,10 ребер — по середньо-ключичній з переходом на середньо-пахвинну; справа: переломи 6 ребра по середньо-ключичній, 7.8 — по хребтовій лінії, 9,10 — по середньо-пахвинній, 11,12 — по хребтовій лінії,
— синець в області верхньої та нижньої повік правого ока із забійною раною верхньої повіки; синець із забоєм м´яких тканин на тильній поверхні правої кисті; садна із забійними поверхневими ранами передніх поверхонь обох гомілок
— тілесні ушкодження у вигляді садна в області правого лобного бугра; синець в області верхньої та нижньої повік правого ока із забійною раною верхньої повіки; синець нижньої повіки лівого ока; садно кінчика носа; крововилив слизової оболонки верхньої губи зліва; синець у проекції правого кульшового суглобу по зовнішній поверхні; садно на боковій поверхні здухвинної кістки справа; множинні садна тильних поверхонь пальців обох рук.’
ви розумієте, що людини закатували до смерті ?
а ще ось це:
і це фашизм, на мою думку:
"Ольга"
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 3893 Регистрация: 21.04.2010 Заходил(а): 29.08.2019 |
"Ольга"
VIP пользователь
11 February 2014 Цитата: Ссылка (11 Февраль 2014 18:53)
а які ідеали фашизму проповідують на Майдані? який "беспредел устраивают бандеровские прихвостни"? і взагалі що власне для вас "фашизм"?
перелік тілесних ушкоджень Юрія Вербицького(викраденого і вбитого ’ескадроном смерті’).
’- синець із забоєм м´яких тканин лівого передпліччя та закритий перелом лівої ліктьової кістки на межі середньої та нижньої третин; закрита травма грудної клітки; синець правої бокової поверхні тулуба з переходом на поперекову область справа; два синці грудної клітки зліва по передньо-пахвинній лінії; перелом тіла грудини в 4 міжребер’ї з крововиливом у переднє середостіння; переломи ребер: зліва — 7,8 по навкологрудинній лінії. 7.8.9,10 ребер — по середньо-ключичній з переходом на середньо-пахвинну; справа: переломи 6 ребра по середньо-ключичній, 7.8 — по хребтовій лінії, 9,10 — по середньо-пахвинній, 11,12 — по хребтовій лінії,
— синець в області верхньої та нижньої повік правого ока із забійною раною верхньої повіки; синець із забоєм м´яких тканин на тильній поверхні правої кисті; садна із забійними поверхневими ранами передніх поверхонь обох гомілок
— тілесні ушкодження у вигляді садна в області правого лобного бугра; синець в області верхньої та нижньої повік правого ока із забійною раною верхньої повіки; синець нижньої повіки лівого ока; садно кінчика носа; крововилив слизової оболонки верхньої губи зліва; синець у проекції правого кульшового суглобу по зовнішній поверхні; садно на боковій поверхні здухвинної кістки справа; множинні садна тильних поверхонь пальців обох рук.’
а ще ось це:
а ще ось це:
Лариса, уверяю тебя: для некоторых это всё-справедливое и законное наказание неугодных правонарушителей. вот и всё!
moonsun
Награды:
moonsun
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
moonsun
VIP пользователь
11 February 2014
Допоможіть, будь ласка, знайти в російських ЗМІ, відеороліках, сучасних фільмах і т.д. поважні і доброзичливі згадки про Україну і українців.
Я не дивлюсь телебачення, досить мало знайома з маскультом, тому, можливо, просто це пропустила.
Я не дивлюсь телебачення, досить мало знайома з маскультом, тому, можливо, просто це пропустила.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
anna123
anna123
Активный пользователь
11 February 2014 -
onp2008
Имя: Лариса Группа: Рукодельница Сообщений: 3418 Регистрация: 21.02.2011 Заходил(а): 21.08.2018 |
onp2008
Рукодельница
11 February 2014
про фашизм:
anna123
anna123
Активный пользователь
11 February 2014 -
Вера1690
Награды:
Вера1690
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
11 February 2014 Цитата: Ссылка (11 Февраль 2014 18:44)
+1
я народилася на Сумщіні, живу на Миколаївщіні.
Про які східно-північні проросійські області тут неодноразово згадують?
дружина олігарха
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Слава Україні!
onp2008
onp2008
Рукодельница
11 February 2014 Цитата: Ссылка (11 Февраль 2014 20:01)
По поводу последних двух фото:
В интернете сейчас многие люди склоняются к версии, о том что видео с Грушевским постановочное. Приводится много аргументов на этот счет.
Я в свою очередь не имею права утверждать на 100% , что это именно так. Но, я склоняюсь к тому, что эта версия может быт правдивой. ИМХО
щодо Чоровол-закінчилось "неупереджене слідство" висновок-дорожня розбірка: вона підрізала авто, їй роз*яснили, що не права.
Вера1690
Награды:
Вера1690
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
11 February 2014 Цитата: Ссылка (11 Февраль 2014 20:01)
Если для Вас ответ на этот вопрос очевиден, то для меня он, как уравнение со мноооогими неизвестными.
Та багато питань відкриті.
Взагалі незрозумілий кожен наступний крок нікому, крім тих, звісно, хто знає які книжки про технології революцій потрібно читати. Мені зрозуміло одне- країну під шумок дерибанять і навмисне затягують ситуацію, підігріваючи народне обурення любими засобами аби це продовжувалося.
І якщо вимоги майдану про повну зміну влади, перебудову країни, та незалежність держави мені хоч зрозумілі і близькі, то агресію проти любого прояву українізації України, заклики до громадянської війни, навимні брехливі плітки, радянські зірки, дєнікінців та заклики експрем"єра до росії взагалі не розумію.
ну і пропозиція на останок:
А и правда, братья-россияне, давайте объединимся!
Причём в одно государство, и Беларусь позовём.
И называться будем Украïнська Русь.
И язык будет украинский, ну выучите как-нибудь, мы поможем, мы же должны быть едины, братские народы как-никак, все славяне.
И столица, конечно, будет в Киеве - матери городов русских. Как в старые добрые времена.
Историю будем учить Киевской Руси и Украины, настоящую, не совковую, героев наших бандеровцев знать будем.
И флаг давайте у нас будет красно-чёрный. Ну или хотя бы солнечно-голубой, вы не против? Ну мы же братские народы, вы же хотите объединиться, а под каким флагом - это ведь сущие мелочи!
В общем, братья, мы готовы вас принять в нашу гостеприимную, плодородную неньку-Украину! Поможем, чем сможем, попервой конечно скрутно будет, но ради такой идеи вы ж потерпите? Так что добро пожаловать, как говорят у нас в Украине - ласкаво просимо!
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
Просматривают эту тему:
Forum