• (3) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Политическая ситуация в Украине

Аннушка   
Администратор   
26 January 2014 197954 5865

anna123

Заходил(а): 25.02.2016
Район: Центральный
anna123
Активный пользователь
   11 February 2014
-
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   11 February 2014
Цитата: Ссылка (11 Февраль 2014 23:07)
Ой, я много заметила нарушений за период с ноября 2013 года со всех сторон, не только перечисленных Вами.
Если углубляться в каждый случай по отдельности, то это будет оооооочень долго.
Я не намерена этим заниматься.

ВСЕ ТЕ, КТО НАРУШИЛ ЗАКОН, ДОЛЖНЫ ОТВЕТИТЬ СОГЛАСНО ЭТОМУ ЗАКОНУ!

Все, без исключения!

і все ж, можна трохи подробиць? які саме порушення з боку ВВ і "беркута" ви помітили? про можновладців не питаю, щоб не вийшло дууууже довго.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

anna123

anna123
Активный пользователь
   11 February 2014
-
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   11 February 2014
Цитата: Ссылка (11 Февраль 2014 23:12)
Уравнение со многими не извесными...................
Самой интересно, честно..

Одно могу ответить наверняка, я к этому отношения никакого не имею! Это точно.
Поэтому сколько платили, кто платил не знаю

То може ніякого рівняння немає? Таке може бути? Бо висуваєте припущення і жодної відповіді на можливі питання.

anna123

anna123
Активный пользователь
   11 February 2014

-

alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   11 February 2014
Цитата: Ссылка (11 Февраль 2014 23:01)
Все зависит от силы удара. От конкретных обстоятельств.
Если к примеру женщина за оскорбление, мужчине даст пощечину - то это уже криминальная ответственность? Не смешите меня.
Нужно рассматривать конкретную ситуацию.

Человек задал мне конкретный вопрос :
Цитата:
"Друга- покажіть закон де за висловлювання своєї думи можна бити. "

Я ответила конкретным ответом.

Ви колись чули про недоторканість людини? При права людини? Про Конституцію?
ЗА ЗАКОНОМ БИТИ НЕ МОЖНА НІКОГО! Ані чоловіків, ані жінок, ані дітей, ані тварин.
Ляпас-не ляпас, образа-не образа, БИТИ - ЦЕ ЗЛОЧИН!
Єдиний варіант тут - самозахист. Але застосування сили у відповідь на словесну образу - це не самозахист, а нікчемність.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Китиха

Китиха

Заходил(а): 18.04.2021
Телефон: 0675978483
Китиха
Модератор
   12 February 2014
Добавлю я до списку

Профессор Задорожный - один из ведущих экспертов по международному праву в Украине

ВОНИ ЦЕ ВСЕ ЗРОБИЛИ:

1. кримінальне переслідування політичних опонентів з порушенням та ігноруванням процесуальних і матеріальних норм права шляхом фальсифікації кримінальних справ, порушення норм Конституції, українського матеріального та процесуального права, норм міжнародного права та зобов»язань України відповідно до Європейської конвенції про захист основних прав і свобод людини 1950 року
2. поглиблення фіскального характеру податкової системи держави, погіршення підприєницького та інвестиційного клімату погіршення умов господарювання малого та середнього бізнесу, позбавлення правового захисту підприємців , сприяння та пряма участь у рейдерстві та недружньому поглинанні підприємств
3. запровадження пенсійного законодавства, що суттєво погіршило стан трудящих та малозабезпечених пенсіонерів, згортання соціальних програм, допомоги малозабезпеченим, скорочення витрат держави в соціальний сфері, освіті, медицині, науці
4. збільшення видатків на утримання державного апарату та правоохоронних органів, неконтрольовані бюджетні витрати на забезпечення особистого комфорту та безпеки високопосадовців, призначення на державну службу в порушення вимог законодавства не за крітеріями професійної придатності, а лише за належністтю до провладного клану, імітація боротьби з корупцією, що використовується для переслідування опонентів, а не для викорінення цього ганебного явища, відсутність контролю за видатками держслужбовців і високопосадовців, що значно перевищують їх офіційні заробітні плати
5. Ігнорування принципу розподілу (балансу) влад, знецінення парламентаризму та зведення його до тупого натискання кнопок одним депутатом за десятьох, встановлення контролю над судовою системою, скорочення повноважень Верховного Суду України, створення неконституційних судових інстанцій
6. Повне ігнорування всіх передвиборчих обіцянок в усіх сферах – від зростання цін на газ та ЖКП до постійного зростання цін на товари широкого вжитку та продукти харчування, паливо та всі енергоносії, повна нездатність стримувати інфляцію, штучне знецінення гривні з метою пограбування мільйонів найбідніших верств, невпинне зубожіння населення, відсутність дієвого контролю та стримування зростання вартості життя, фактичне сприяння трудовій міграції через відсутність програм створення робочих місць
7. ускладнення міжнародного становища держави шляхом укладання вкрай невигідних міжнародних угод; ігнорування необхідності диверсіфікації енергопостачання та енергетичної безпеки, невмотивоване і вкрай не обережне продовження терміну оренди Севастополя для базування Російського ЧМФ, вступ до наддержавного угруповання (міжурядової організації) Митний Союз без широкої дискусії в суспільстві (референдуму) і згоди Верховної Ради України
8. Порушення основних політичних прав громадян, систематичні порушення свободи слова та переслідування ЗМІ і журналістів, зловживання правом через покірні і залежні суди забороняти мітинги та демонстрації громадян, порушення та фальсифікації з виборчими правами під час проведення місцевих виборів
9. Зухвале і жорстоке побиття мирних демонстрантів, фактичне зрощення силових органів з бандитами, викрадення і жорстоке катування активістів руху народного МИРНОГО опору, вбивство чи сприяння вбивству мирних демонстрантів, завдання каліцтва і ТТУ сотням громадян, що брали участь у мирних акціях протесту

А ТЕПЕР ВОНИ ВІД НАС ВИМАГАЮТЬ ЩОБ ВСЕ БУЛО МИРНО І ЗАКОННО... і тоді вони нас "АМНІСТУЮТЬ"!!!!!!!!!
Crazy Doll

Crazy Doll

Заходил(а): 01.03.2014
Район: Центральный - Варваровка
Crazy Doll
VIP пользователь
   12 February 2014
Ссылка

Ссылка

Спорить с идиотами-это как в шахматы с голубем играть: он раскидает все фигуры,нагадит на доску и улетит всем рассказывать,как он тебя уделал!
Crazy Doll

Crazy Doll

Crazy Doll
VIP пользователь
   12 February 2014
Вниманию романтиков и ультраправых: вас уже разменялиИсточник: Ссылка
Спорить с идиотами-это как в шахматы с голубем играть: он раскидает все фигуры,нагадит на доску и улетит всем рассказывать,как он тебя уделал!
Crazy Doll

Crazy Doll

Crazy Doll
VIP пользователь
   12 February 2014

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
Район: Заводской
"Ольга"
VIP пользователь
   12 February 2014
Цитата: Ссылка (11 Февраль 2014 23:17)

Девочки, сорри покидаю вас, муж снова гонит от компа

Пы.сы Надеюсь завтра не увижу тут сообщений подобного содержания:"Ага, anna123 испугалась,сбежала не знает, как ответить на вопрос, увиливает от ответа и прочее"Девочки, Вас много, а я одна. Я просто физически не успеваю всем ответить, а не потому, что не хочу или увиливаю от ответа.

Зато как хорошо, что хоть одна есть!!!
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Вера1690
VIP пользователь
   12 February 2014
Цитата: Ссылка (11 Февраль 2014 22:51)
Так наоборот хорошо - простой человек из народа! И его обидели плохие беркуты. Ай-ай!
Как по мне очень правильный выбор сделан.

Те що цого таки було побито ви не заперечуєте. Ну хоч так, бо про нагримовані синці ми вже чули.

То те що війська спецпідрозділу теж за гроші приймали участь у провокаційних постановках у вигляді "поганих беркутів" теж цілком можливий факт, правильно?

Досі не було жодного офіційного заперечення про те що на кадрах справжні спецпризначенці, що місце або час зйомки не відповідає дислокації внутрішніх військна той момент.
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   12 February 2014
Цитата: Ссылка (11 Февраль 2014 22:41)
И я это доказала.

чим- припущєннями?
дружина олігарха

Слава Україні!

anna123

anna123
Активный пользователь
   12 February 2014
-
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   12 February 2014
Чомусь мені здається що половина країни не має взагалі ніякої точки зору, просто події, що трапляються дякуючи активній частини суспільства, її дратують.
А окремому невеликому відсотку суспільства додають суто фізичних незручностей. ІМНО

Ну і не забуваємо невелику кількість ненависників Укарїни як такої, що на будь-який прояв української незалежності реагують згадками про радянський союз і починають агресивно нервувати, прикриваючись іcторичною пам"ятю. Память, правда, у них якась не дуже розвинута і поширюється лише на 1941-1991 роки

дружина олігарха

Слава Україні!

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
Район: Заводской
"Ольга"
VIP пользователь
   12 February 2014
Цитата: Ссылка (12 Февраль 2014 08:19)
Я не одна в этой темке имею точку зрения отличную от вашей, Вы наверное это заметили?.
И такую точку зрения имеет пол страны даже, если Вам неприятен этот факт! От этого факт не перестает быть фактом!

А отвечаю на вопросы поставленные лично мне - да, я одна. Никто мне не диктует ответы.

Доброе утро, девочки!

Доброе утро!
А я совсем не это имела в виду!
Я всё про диалог))) что есть с кем погАвАрить!

anna123

anna123
Активный пользователь
   12 February 2014
-

anna123

anna123
Активный пользователь
   12 February 2014
-
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   12 February 2014
Цитата: Ссылка (12 Февраль 2014 09:02)
Ой, Вы так поставили вопрос "війська спецпідрозділу теж за гроші приймали участь у провокаційних постановках у вигляді "поганих беркутів", что я прям затрудняюсь ответь сразу.
Уточните, пожалуйста, кого конкретно вы подразумеваете под словами "війська спецпідрозділу" - полностью весь состав или какую-то конкретную группу?

повністю, усіх тих хто на відео

Цитата: Ссылка (12 Февраль 2014 09:02)
И еще, я уже писала, что в качестве, аргументов того, что видео постановочное, автор ролика выделяет конкретно двух человек, которые на протяжении всего сюжета сопровождают Гаврилюка. Два человека в одежде "беркута". Дают подзатыльники, подж..ки, "помогают" раздеться... Все остальные в основном наблюдают за происходящим.
Вы не сейчас напишите:"Так почему же они не остановили это безобразие, а просто стояли и не мешали осуществлять противозаконные действия?"
Вы просто постарайтесь встать на их место - в них несколько дней подряд "мирные" демонстранты швыряют зажигателные смеси, провоцируют на силовые действия. У них руки чешутся разогнать эту "мирную" акцию на Грушевского - а нельзя, нет приказа.

Вот они и стоят и ничего не предпринимают. Оправдывая свои действия, примерно так - я же лично в этом не участвую.

Обращаю внимание.
Все выше написанное ИМХО.

справа в тому що ваша думка вщєнт розбивається об поняття про специфіку служи у військах. Ніхто не дозволить стороенній людині перебувати у місці дислокації військовослужбовців. Також ніхто не дозволить сторонній людині ности форму спецпризначенців, користуватися їх транспортом. Ви взагалі маєте хоч якесь уявлення про стан бойової готовності внутрішніх військ?

Те що хтось випрвадовує свою бездіяльність при знущанні над людиною мною розцінюється як співучасник.

дружина олігарха

Слава Україні!
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   12 February 2014
Цитата: Ссылка (12 Февраль 2014 09:05)