Цитата Ссылка 13 Октябрь 2015 11:20
Это не мои россияне. Это так, к сведению. Чтобы вопросов больше не возникало.
Так вони взагалі нічії, від них відмовляється і країна, і рідні.
їх там нєт
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
Цитата Ссылка 13 Октябрь 2015 11:20
Это не мои россияне. Это так, к сведению. Чтобы вопросов больше не возникало.
Так вони взагалі нічії, від них відмовляється і країна, і рідні.
їх там нєт
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
Цитата Ссылка 13 Октябрь 2015 11:12Все то, что делает наше недоразвитое правительство из серии на зло мамке отморожу уши.
А мамка в нас хто в твоєму баченні? сусідня країна-агресор, чи як?
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 1374 Регистрация: 16.03.2010 Заходил(а): 22.06.2018 |
Город: Николаев Район: Ленинский - ЮТЗ Телефон: 0503942221 |
Цитата Ссылка 13 Октябрь 2015 11:12Я к бабушке не езжу, а вот мой папа летал на похороны своей мамы. И моя мама ездит к своей 90 летней старенькой маме. Поэтому не нужно тут умничать, хорошо? Или ты на похороны родителей из-за войны бы не поехала? откуда столько разумных, особенно когда тебя лично не касается. Все то, что делает наше недоразвитое правительство из серии на зло мамке отморожу уши.
я б забрала батьків до себе. любий українець може випадково стати "боєвиком", тому такі подорожі є небезпечними, вже не один десяток українців були затримані за вигаданими звинуваченнями. у Росії гепрокуратура Яценюка ж звинувачує, що він у Чечні воював...
цей уряд мені особисто не подобається, але певний прогрес є у порівнянні з "папєрєднікамі")))
Имя: Ольга Группа: Помощник на форуме Сообщений: 5588 Регистрация: 11.01.2011 Заходил(а): 26.04.2024 |
Цитата Ссылка 13 Октябрь 2015 11:36я б забрала батьків до себе. любий українець може випадково стати "боєвиком", тому такі подорожі є небезпечними, вже не один десяток українців були затримані за вигаданими звинуваченнями. у Росії гепрокуратура Яценюка ж звинувачує, що він у Чечні воював...
цей уряд мені особисто не подобається, але певний прогрес є у порівнянні з "папєрєднікамі")))
Невозможно забрать родителей сюда. ни один старик не поедет в 90 лет из своего дома. Потому и приходится кататься. Я принципиально не езжу. Родственники сначала спорили, теперь привыкли. А мои родители естественно вынуждены пару раз в год минимум ездить. Пока вроде все нормально.
Имя: Liliya Группа: VIP пользователь Сообщений: 4866 Регистрация: 22.09.2010 Заходил(а): 20.12.2018 |
Я теж нет розумію, чого когось бентежить, що перекрили небо. Все правильно зробили. Я б взагалі стіну в 10 метрів заввишки побудувала, щоб не поїздів, не авто. Але я нічого не вирішую, бо я не при владі. Я звичайний громадянин, який розуміє, що скоїла рашка в моїй країні.
пи.си. Моя "кохана" кума, я знаю, що ти любиш читати, що я тут пишу, а потім називати мене "бендерою", тож передаю тобі привіт і кажу "Слава Україні!"
Имя: Ольга Группа: Помощник на форуме Сообщений: 5588 Регистрация: 11.01.2011 Заходил(а): 26.04.2024 |
Цитата Ссылка 13 Октябрь 2015 12:17Я теж нет розумію, чого когось бентежить, що перекрили небо. Все правильно зробили. Я б взагалі стіну в 10 метрів заввишки побудувала, щоб не поїздів, не авто. Але я нічого не вирішую, бо я не при владі. Я звичайний громадянин, який розуміє, що скоїла рашка в моїй країні.
пи.си. Моя "кохана" кума, я знаю, що ти любиш читати, що я тут пишу, а потім називати мене "бендерою", тож передаю тобі привіт і кажу "Слава Україні!"
А вам не приходило в голову, что перекрыв все пути сообщения вы накажете этим огромное колличество людей? Нет? Или живя всей семьей под боком друг у друга можно и стену возводить, и полеты отменять? Слишком уж повязаны 2 страны между собой. Народ то в чем виноват? В том, что кто-то никак не нажрется или что-то там между собою не разделит?
Имя: Liliya Группа: VIP пользователь Сообщений: 4866 Регистрация: 22.09.2010 Заходил(а): 20.12.2018 |
Цитата Ссылка 13 Октябрь 2015 12:20
А вам не приходило в голову, что перекрыв все пути сообщения вы накажете этим огромное колличество людей? Нет? Или живя всей семьей под боком друг у друга можно и стену возводить, и полеты отменять? Слишком уж повязаны 2 страны между собой. Народ то в чем виноват? В том, что кто-то никак не нажрется или что-то там между собою не разделит?
Корі, ні, мені ця думка в голову не приходить. Вище написали, є поїзди. Це вже на той випадок, якщо таки треба туди їхати.
Мене дивує. що відкриту війну, яку розпочала рашка проти України Ви маскуєте під словами "кто-то никак не нажрется или что-то там между собою не разделит". Інформація вже настільки у вільному доступі, що тут не можна списати на інформаційну недбалість. Тут вже просто упереджене ставлення до рідної держави. Ви ще скажіть шо "рузкіх тут нєт, сваі мєжду сабой бьютса", то я ваще в осадок випаду. Мені все зрозуміло, я достатньо освідомлена з тим, хто приніс війну у мою країну, тож я за те, щоб "і духу тут не було".
Цитата Ссылка 13 Октябрь 2015 12:27Корі, ні, мені ця думка в голову не приходить. Вище написали, є поїзди. Це вже на той випадок, якщо таки треба туди їхати.
Мене дивує. що відкриту війну, яку розпочала рашка проти України Ви маскуєте під словами "кто-то никак не нажрется или что-то там между собою не разделит". Інформація вже настільки у вільному доступі, що тут не можна списати на інформаційну недбалість. Тут вже просто упереджене ставлення до рідної держави. Ви ще скажіть шо "рузкіх тут нєт, сваі мєжду сабой бьютса", то я ваще в осадок випаду. Мені все зрозуміло, я достатньо освідомлена з тим, хто приніс війну у мою країну, тож я за те, щоб "і духу тут не було".
Лиличка, про войну не дискутирую)))) Мы давно все обсудили. Инфо и правда много, только ленивый ничего не видит и не слышит. Про рашу вообще нет желания ничего говорить, про их вооруженные привидения, которых тут якобы нет тоже. Я вообще изначально зашла в эту тему сказать, что не нужно поворачивать факты. Мы ж о полетах изначально говорили. Я тоже за то, чтобы "і духу тут не було". Но всему же есть разумный предел.
Є такий вираз, що якщо завтра всі перестануть воювати проти євреїв, то війна в Ізраїлі одразу скінчиться, якщо ж перестануть воювати євреї, то Ізраїль буде одразу знищено.
Якщо завтра рашка припинить підтримувати війну, вона дуже швидко скінчиться. Якщо ж Україна припинить опір, її буде знищено.
Тому так, звісно, проблема тільки в тому, що хтось не нажрався.
Имя: Наталия Группа: Хранитель форума Сообщений: 14438 Регистрация: 10.01.2011 Заходил(а): 07.05.2024 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 099 050 8599 |
Цитата Ссылка 13 Октябрь 2015 12:20
Оля, в истории уже был пример такого жестокого разделения людей. Только разделили не две страны, а одну, и даже один город. Было много личных трагедий, разделились семьи. Но когда через всего 50 лет стену снесли, оказалось, что эти две части как два совершенно разных мира. В одну часть не проник прогресс, а в другую дерьмо. Сейчас Россия для Украины как камень на шее (а точнее, на ногах), выплыть очень трудно. Если бы это было возможно, то лучшим решением было бы хотя бы на время построить высокую стену и прекратить любые отношения. Сделать хирургическую операцию - больно, но спасает жизнь. Да, в личном масштабе тяжело, но лично я смогла бы это пережить.К сожалению, до этого далеко. То, что мы видим, - это только обмен пинками без какой-либо перспективы.
Имя: Наталия Группа: Хранитель форума Сообщений: 14438 Регистрация: 10.01.2011 Заходил(а): 07.05.2024 |
Кстати, насчет поездов
Имя: Юля Группа: Активный пользователь Сообщений: 753 Регистрация: 17.02.2010 Заходил(а): 18.06.2020 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 093-521-68-66 |
Умничка!!!!!!Только ,что теперь ему предстоит пережить(((
https://www.youtube.com/watch?v=HqAB-lLw9oc
Новости, правда, уже несколько дней, но лично я ее прозевала. Интересно, во что это выльется - в новую русско-турецкую войну за Крым? Лично я не возражала бы, чтобы турки отбили Крым и забрали его себе, на что имеют юридическое право, которым не воспользовались при распаде СССР. Когда почитаешь посты крымчан, то страшно становится при мысли, что эти путиноиды могут вернуться в Украину.
Причём блокировать будут не просто с моря, а и со стороны Керченского пролива, отделяя от России. Это сегодня стало ясно после заявления лидера блокады Ленура Ислямова:
Без участия властей Украины устроить морскую блокаду значит устроить её при помощи властей Турции. В Турции живут 5 миллионов крымских татар, многие из которых готовы повоевать с Россиюшкой ещё за старое. Да и флот Турции в шесть раз больше российского...
Таким образом, предъявление Путину ультиматума Анкары прозвучало. И первый шаг уже сделан: турецкие подводные лодки окружили крейсер "Москва" у сирийского побережья. Все цели в Сирии под прицелом турецких вооружённых сил.
Новости, правда, уже несколько дней, но лично я ее прозевала. Интересно, во что это выльется - в новую русско-турецкую войну за Крым? Лично я не возражала бы, чтобы турки отбили Крым и забрали его себе, на что имеют юридическое право, которым не воспользовались при распаде СССР. Когда почитаешь посты крымчан, то страшно становится при мысли, что эти путиноиды могут вернуться в Украину.
Страшно, що взагалі є люди, які можуть таку херню писати - на севфорумі народ активно штовхав думку, що політв'язнів треба пристрелити, щоб не було приводу для блокади. Нема політв'язнів - нема проблеми.
А от з недавнього - Надо таких в специальные поселения переселять, или в неньку гнать. А их имущество и дома отдавать патриотам. А пока не выселили, трезубцы им на одежде рисовать, или повязки с трезубцем заставлять носить. Чтоб все видели кто перед ними!
Та особливо просунуті крисіяни хочуть повернутись в Україну на танках, щоб захопити електростанції. Словом, адекватність так і пре з усіх дір.
Вишенкою на цьому пирозі є перл від головних виконувавчів Бедапештського меморандуму - какли (до речі, інакше як какали, хохложопіе, страна404, свидоміе рагулі і так далі, вони нас не називають - какая прєлєсть) порушили договір про постачання електроенергії, сволота. Уявляєте собі, крадуть телефон і потім незадоволені, що колишній власник не хоче давати гроші на поповнення рахунку.
Имя: Sveta Группа: Активный пользователь Сообщений: 686 Регистрация: 08.09.2011 Заходил(а): 10.04.2018 |
Цитата Ссылка 06 Декабрь 2015 09:46Страшно, що взагалі є люди, які можуть таку херню писати - на севфорумі народ активно штовхав думку, що політв'язнів треба пристрелити, щоб не було приводу для блокади. Нема політв'язнів - нема проблеми.
А от з недавнього - Надо таких в специальные поселения переселять, или в неньку гнать. А их имущество и дома отдавать патриотам. А пока не выселили, трезубцы им на одежде рисовать, или повязки с трезубцем заставлять носить. Чтоб все видели кто перед ними!
Та особливо просунуті крисіяни хочуть повернутись в Україну на танках, щоб захопити електростанції. Словом, адекватність так і пре з усіх дір.
Вишенкою на цьому пирозі є перл від головних виконувавчів Бедапештського меморандуму - какли (до речі, інакше як какали, хохложопіе, страна404, свидоміе рагулі і так далі, вони нас не називають - какая прєлєсть) порушили договір про постачання електроенергії, сволота. Уявляєте собі, крадуть телефон і потім незадоволені, що колишній власник не хоче давати гроші на поповнення рахунку.
чего ждать от людей, которые всем недовольны вечно и вечно им все должны (по их мненю). Не могу понять, откуда у людей столько жлобства, ведь они так относятся не только к нам, но и к друг другу. почитываю севфорум и офигеваю....
Цитата Ссылка 06 Декабрь 2015 10:19чего ждать от людей, которые всем недовольны вечно и вечно им все должны (по их мненю). Не могу понять, откуда у людей столько жлобства, ведь они так относятся не только к нам, но и к друг другу. почитываю севфорум и офигеваю....
Звісно, винні!!! Вони ж живуть у нереальному по своїй цінності форпості в калюжі під назвою Чорне море :)))
Имя: Татьяна Группа: Активный пользователь Сообщений: 683 Регистрация: 18.11.2009 Заходил(а): 10.09.2018 |
Как вы думаете, что нас ждет через две недели? :(
Навчання «Захід-2017» мають більш широкий контекст ніж оголошені маневри на території Білорусі, вони мають на меті підготовку російських військ для наступальних дій та несуть загрозу як для країн НАТО, так і для держав пострадянського простору. Про це заявив начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко, якого цитує прес-служба Міноборони.
«Реальні масштаби заходів підготовки до навчання “Захід-2017”, терміни його проведення, обсяги залучення органів військового управління та військ (сил), в першу чергу – російських, а також інших взаємопов’язаних заходів свідчать, що дійсна мета, цілі та завдання навчання виходять далеко за рамки офіційно оприлюднених, які є лише частиною та прикриттям справжніх планів», – сказав Муженко.
Читайте також: Ссылка
Він повідомив, що загальна чисельність учасників російських навчань може сягати 230-240 тисяч осіб. З них на Південно-Західному стратегічному напрямку – близько 100 тисяч осіб, у тому числі до 70 тисяч військовослужбовців Збройних сил та до 30 тисяч співробітників інших силових структур Росії.
За словами начальника Генштабу, зміст заходів стратегічного навчання “Захід-2017”, склад військ (сил), що залучаються, дозволяє Росії розгорнути як на південно-західному, так і на західному стратегічних напрямках потужні наступальні угруповання та створити умови для їх тривалого застосування.
«Це об’єктивно зумовлює виникнення воєнної загрози широкомасштабної збройної агресії Росії як проти України, так і проти країн НАТО. Приводом для початку агресії, зважаючи на непередбачуваність вищого військово-політичного керівництва Росії, можуть стати, наприклад, масштабні провокації як на території східних областей України, так і країн Балтії щодо утиску прав і свобод, загрози безпеці російськомовного населення», – зауважив Головнокомандувач Збройних Сил України.
«Ми прораховуємо різні сценарії дій противника, включаючи наступальні дії», – додав він.
Нагадаємо, російсько-білоруські військові навчання "Захід-2017" заплановані на 14-20 вересня 2017 року, оголошена участь до 13 тисяч військових. Попередні аналогічні навчання проводилися у вересні 2013 року, ще до початку російської агресії в Криму і на Донбасі. Міністр оборони України Степан Полторак не виключає можливості Ссылка під час цих навчань. У Ссылка, що російські військові навчання у Білорусі можуть виявитися "троянським конем", зазначивши, що під виглядом навчань Росія може залишити там завезену військову техніку.
Ну вот... снова началось
Военное положение планируют ввести в Херсонской и Николаевской областях, на Донбассе и в Крыму. На этих территориях будет введено полное, а не частичное военное положение, согласно закону "О введении военного положения в Украине".
В понедельник, 26 ноября, в Николаеве состоялось собрание общественников, которые обсудили координацию своих действий в случае возникновения непредвиденных ситуаций на территории области и города.
На собрание пришли представители различных общественных организаций и волонтеры. Первым обсудили вопрос оповещения граждан о том, где находятся бомбоубежища, инструктаж относительно того, какие вещи первой необходимости нужно подготовить дома на случай эвакуации. С этой целью поступило предложение обязать управляющие компании и ЖЭКи обеспечить население короткими памятками со всей необходимой информацией. Обсудили общественники и возобновление работы «кулинарной службы» - людей, доставляющих нуждающимся питание, а также проведение курсов по предоставлению первой медицинской и психологической помощи. Также в Николаеве снова планируется создание народного ополчения. Отдельным вопросом встала взаимосвязь со СМИ.
Коснулись общественники и вопроса блокировки дорог — с протестующими планируют «разговаривать», чтобы подобные акции прекратились.
- Все мы хотим мира, но готовимся к войне. Давайте меньше разводить «зрады». Должен быть в первую очередь конструктив, - резюмировали участники собрания.
В итоге были назначены координаторы, отвечающие за разные направления деятельности. Завтра списки с фамилиями ответственных активистов планируется подать представителям местной власти для дальнейшего взаимодействия.
Источник: Новости-Н
Имя: ЛиЛисёнок:-) Группа: VIP пользователь Сообщений: 1080 Регистрация: 11.02.2010 Заходил(а): 20.07.2022 |