а как мы в конкурсах голосовали? может так же попробовать?
- 0 Поддержать автора
-
Нафаня
Семья:
Нафаня
Имя: Татьяна Группа: VIP пользователь Сообщений: 1699 Регистрация: 09.11.2010 Заходил(а): 24.06.2015 |
Нафаня
VIP пользователь
27 March 2014 Цитата: Ссылка (27 Март 2014 11:17)
Так технічної можливості такої немає начебто.
Какая сила в маленькой руке! Малыш, едва переступают ножки, Он весь мой мир, зажатый в кулаке, шагающий со мною по дорожке. И я, имеющая стаж и дом, Друзей и грамоты, авансы и получки.Сейчас иду и думаю о том,что нет опоры, крепче этой ручки!
Дикобразка
Имя: Наталія Группа: VIP пользователь Сообщений: 1104 Регистрация: 26.02.2014 Заходил(а): 29.05.2014 |
Дикобразка
VIP пользователь
27 March 2014 Цитата: Ссылка (27 Март 2014 11:17)
Ну путайте грешное с праведным. Мне вообще все равно кто поддерживает материально Яроша, да это и не имеет большого значения. Но то, что он объединил вокруг себя вооруженных бандитов и позволяет себе всякого рода призывы к объединению и вооружению, тем самым таки расшатывая страну, это факт. Это бандитские и незаконные методы, которые , еще раз повторюсь, караются законом.
От бачите, знову ллєте бруд і вішаєте ярлики. Хоча б додавайте тоді ІМХО, якщо це Ваше особисте переконання. Моє особисте переконання - вільна людина має право на зброю, і крапка. Факт лише в тому, що вони не здали зброю, це єдиний факт, і це незаконно за нашими законами на сьогодні, з цим не сперечаюсь. Заклики до об'єднання - це Ви так пожартували, що це типу погано, і тому вони бандити? Все решта - Ваші особисті висновки.
Дикобразка
Имя: Наталія Группа: VIP пользователь Сообщений: 1104 Регистрация: 26.02.2014 Заходил(а): 29.05.2014 |
Дикобразка
VIP пользователь
27 March 2014 Цитата: Ссылка (27 Март 2014 11:21)
Якщо можна, то я лише "за". Єдине, пропоную почекати до 4 квітня, щоб був вже офіційний остаточний список кандидатів, бо зараз ще може суттєво змінитися все. Он вчора Ольга Богомолець мені весь мій особистий рейтинг посунула, зайнявши перше місце в ньому.

alisa
Награды:
alisa
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |

alisa
мати-єхидна
27 March 2014 Цитата: Ссылка (27 Март 2014 12:10)
Скажите, а Порошенко улицу Грушевского отремонтировал??
як вчасно Ви згадали - якраз днями ремонтують
Ссылка
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Дикобразка
Дикобразка
VIP пользователь
27 March 2014 Щось у цій статті про Порошенка ні слова. Цікаво, за чий кошт все ж таки?
Дикобразка
Дикобразка
VIP пользователь
27 March 2014
Громадському діячеві, активістці Майдану Ользі Богомолець не вистачає грошей для участі в президентських виборах.
Про це вона заявила біля ЦВК, повідомляєСсылка
Вона підтвердила своє рішення балотуватися на пост президента.
"Залишок грошей збирають друзі, і я сподіваюся, що до кінця дня ми зможемо зібрати необхідну суму", - повідомила вона.
Це також до питання про ідіотизм та незаконність тієї застави 2,5 млн. грн.
Це також до питання про ідіотизм та незаконність тієї застави 2,5 млн. грн.
alisa
Награды:
alisa
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |

alisa
мати-єхидна
27 March 2014 Цитата: Ссылка (27 Март 2014 12:26)
Щось у цій статті про Порошенка ні слова. Цікаво, за чий кошт все ж таки?
Машини з піском, нова бруківка - ясна справа, що не з неба воно все впало.
Не буду нічого казати за Порошенка, але і претензій до нього з цього приводу я теж не бачу.
Не твоя вина – що ти батька свого син
Дикобразка
Дикобразка
VIP пользователь
27 March 2014 Цитата: Ссылка (27 Март 2014 12:32)
Машини з піском, нова бруківка - ясна справа, що не з неба воно все впало.
Не буду нічого казати за Порошенка, але і претензій до нього з цього приводу я теж не бачу.
Я без претензій, мені просто цікаво. Це все ж таки він профінансував, як і обіцяв, чи хтось інший, чи взагалі за рахунок держбюджету?
Якщо він, то йому великий плюс, а якщо ні, то маємо факт порушення своєї обіцянки.
Окса
Имя: Оксана Группа: VIP пользователь Сообщений: 1016 Регистрация: 18.04.2011 Заходил(а): 11.05.2018 |
Окса
VIP пользователь
А мне больше всего понравилось
Нагадаємо, нещодавно Юрій Луценко, екс-міністр внутрішніх справ, закликав майбутнього мера Києва класти таку бруківку, котра б зручно лягала у руки людей, які виявляться незадоволеними діями нової влади.
intruders-vnl
Семья:
intruders-vnl
Имя: Наталья Группа: VIP пользователь Сообщений: 1500 Регистрация: 11.08.2010 Заходил(а): 20.01.2024 |
Город: Николаев Район: Корабельный - Октябрьское Телефон: 097 97 95 361 |
intruders-vnl
VIP пользователь
27 March 2014 Цитата: Ссылка (27 Март 2014 10:35)
Розумний і чесний, я вище писала. Не змінює своїх переконань, вже років зо двадцять займається справою, про це можна прочитати його біографію. Сміливий, хороший організатор. Не пригинається під вигідне комусь (це його і слабке місце заодно, у них з піаром взагалі погано, не вміють себе представити гарно, захищати себе в інформаційному плані, через те їх дуже легко дискредитувати, це їх суттєвий мінус). Локальна перевага саме зараз під час війни з Росією - знає військову справу і не має ілюзій щодо Росії.
Не ідеал, звісно.
Не ідеал, звісно.
Пусть поставят его генералом армии, но президента я в нем тоже не вижу. Красиво говорит и правильно (кто-то выше написал), но простите Юля, Путин и мн. красиво и правильно говорят... Радикальный президент для демократической страны - не увязывается...как по мне...
intruders-vnl
Семья:
intruders-vnl
Имя: Наталья Группа: VIP пользователь Сообщений: 1500 Регистрация: 11.08.2010 Заходил(а): 20.01.2024 |
intruders-vnl
VIP пользователь
27 March 2014
повторилась
intruders-vnl
Семья:
intruders-vnl
intruders-vnl
VIP пользователь
Ось вам про Порошенко Ссылка
Кілька бізнесменів висловили готовність допомогти у фінансуванні відновлення центру столиці. Мова йде про українських позафракційних депутатів Жеваго та Порошенка. Однак, така допомога може бути тільки повністю безкорисливою. Київська влада не піде на надання допомоги бізнесменами для відновлення центру Києва, якщо ті будуть висувати якісь умови, зазначив Бондаренко.
"Костянтин Жеваго підтвердив, що буде забезпечувати якусь кількість обладнання для доріг. Також Петро Порошенко, і деякі інші люди", - уточнив київський голова.
Анюта_80
Имя: Аня Группа: VIP пользователь Сообщений: 2505 Регистрация: 22.04.2012 Заходил(а): 21.03.2017 |
Анюта_80
VIP пользователь
27 March 2014 Цитата: Ссылка (27 Март 2014 12:52)
Пусть поставят его генералом армии, но президента я в нем тоже не вижу. Красиво говорит и правильно (кто-то выше написал), но простите Юля, Путин и мн. красиво и правильно говорят... Радикальный президент для демократической страны - не увязывается...как по мне...
мы вчера это обсуждали, но чуть другими словами..
сошлись на том, что у каждого свое мнение :)))
Если у Вас и седьмой блин получился комом, к черту блины! Пеките комочки!
Дикобразка
Дикобразка
VIP пользователь
27 March 2014 Цитата: Ссылка (27 Март 2014 12:52)
Все залежить від того, хто взагалі буде в тому остаточному списку кандидатів. Якщо там, умовно кажучи, буде вибір між Ярошем та Симоненко, Ви б за кого голосували? Мені можна не відповідати, для себе оцініть. Зрозуміло, що хочеться ідеалу, але вибирати доведеться з тих, хто є. І якщо кращого за Яроша я не побачу, я буду голосувати за Яроша. Якщо побачу - буду голосувати за кращого, от і все. Звісно, що у кожного з нас свої уподобання, але в тому і суть демократії, що кожен вибирає за того, кого вважає кращим, а не так що ми тут всі повинні прийти до єдиної одностайної думки.
intruders-vnl
Семья:
intruders-vnl
intruders-vnl
VIP пользователь
27 March 2014 Цитата: Дикобразка (27 Март 2014 14:08)
Все залежить від того, хто
взагалі буде в тому остаточному списку кандидатів. Якщо там, умовно кажучи, буде вибір між Ярошем та Симоненко, Ви б за кого голосували? Мені можна не
відповідати, для себе оцініть. Зрозуміло, що хочеться ідеалу, але вибирати доведеться з тих, хто є. І якщо кращого за Яроша я не побачу, я буду голосувати за Яроша.
Якщо побачу - буду голосувати за кращого, от і все. Звісно, що у кожного з нас свої уподобання, але в тому і суть демократії, що кожен вибирає за того, кого вважає
кращим, а не так що ми тут всі повинні прийти до єдиної одностайної думки.
Ну от такой постановки вопроса и суть меняется. В таком варианте события если рассматривать, то выбор очевиден. Но я не думаю, что так будет. Список кандидатов уже пополнился значительной фигурой (Богомолец), а это дает надежду, что появятся еще варианты не менее интересные ИМХО. Мне бы так хотелось надеяться.
Дикобразка
Дикобразка
VIP пользователь
27 March 2014 Цитата: Ссылка (27 Март 2014 14:30)
Ну от такой постановки вопроса и суть меняется. В таком варианте события если рассматривать, то выбор очевиден. Но я не думаю, что так будет. Список кандидатов уже пополнился значительной фигурой, а это дает надежду, что появятся еще варианты не менее интересные ИМХО. Мне бы так хотелось надеяться.
Аналогічно, хочеться надіятися на це.

mamzelka
Семья:
mamzelka
Имя: Татьяна Группа: Активный пользователь Сообщений: 683 Регистрация: 18.11.2009 Заходил(а): 10.09.2018 |
mamzelka
Активный пользователь
27 March 2014 А мене вже давно мучать сумніви щодо того, чи будуть вибори 25 травня. Не хотілося б такого сценарію, але здається Росія готова на все, щоб їх зірвати
intruders-vnl
Семья:
intruders-vnl
intruders-vnl
VIP пользователь
27 March 2014 Цитата: Ссылка (27 Март 2014 14:41)
А мене вже давно мучать сумніви щодо того, чи будуть вибори 25 травня. Не хотілося б такого сценарію, але здається Росія готова на все, щоб їх зірвати
А мы как Крым -референдум, должны президентские выборы провести не смотря ни на что. Вообще мне кажется, что все это только нагнетание обстановки. Путин не рванет завоевывать территорию, на которой находится 80% его противников. Он смелый такой был только по отношению к Крыму, т.к. там поддержка была высокой. А тут уж, простите без большой крови не обойдется, а это значит что с его стороны союзников убавиться. В общем, девочки, хватит себе нервы щекотать. Осталось времени не много, скоро все проясниться, если большая часть населения Украины не сойдет с ума (на что россия рассчитывает), то будет все хорошо!
Дикобразка
Дикобразка
VIP пользователь
27 March 2014
Хто там Порошенка-прем'єра хотів? В такому випадку головне за Тимошенко-президента не голосувати, бо вона Яценюка прем'єром планує залишити. Тільки що під час прес-конференції оголосила.
Просматривают эту тему:
Forum