Сумерки VIP пользователь
14 August 2013
Я почала думати про другу дитину десь весною минулого року. І те лише тому, що моя кума з чоловіком вирішили зробити другу дитинку - у них перший хлопчик, йому 5 було на той час.
Я почала уявляти, що буде дівчинка, почала перечитувати теми на форумі про візочки, про пологи, про вагітність. Почала відчувати, що чогось у нашому житті бракує))) Поговорила з чоловіком, ми зважили всі аспекти - вирішили, що ще не час. Ми планували почати будувати дім, мені запропонували роботу і додатковий дохід був би геть не зайвим. На тому і зупинились. І тут бац))) сюрпрайз! Чоловік в шоці, я теж) І все, що ми планували прийшлось трохи відкласти.
Гадала буде важко, спершу фізично, потім морально, а наостанок і матеріально)) Та ні, нічого)
Важко було вагітною одною гуляти з малим, а перший час з візочком, бо він носиться наче у нього пропелер в одному місці)) Зупинитись погодувати малу, бо їла часто перший місяць, і щоб малого з виду не загубити. Але чоловік майже завжди був із нами. Я як оптиміст знайшла великий плюс у тому, що у нього було мало роботи)))
Морально теж - я іноді зривалася. У малого явна криза 3х років плюс я вагітна))) Вибухова суміш! Та тут теж чоловік став буфером між нами) Хоча зазвичай він у нас строгий тато, а я добра мама)))))
Але загалом, друга дитина дається легше - бо я вже мама досвідчена)))
Якби там на небі не розпорядились, що пора нам мати другу дитину, то чим далі, тим складніше було б на це наважитись. Знову на три роки впасти в цей кокон "мама-дитина" після того, як вже згадала смак так би мовити вільного життя - важко. До того ж невелика різниця у віці для дітей, як на мене, трохи краще.
І ще один аспект. Спочатку побудувати якусь кар*єру, а вже років після тридцяти мати дітей - стан екології, загальний рівень здоров*я можуть зробити так, що вік стане на заваді. Тож я вважаю, що для жінки краще спочатку народити дітей,а потім займатись кар*єрою (звісно якщо вона взагалі жінці потрібна), і роботодавець вже не буде так перейматись про декрет)))
Замовляємо Англію і Америку разом
Код на
знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715