- (2) Поддержать автора
-
Сумерки
Семья:
Награды:
Сумерки
Имя: Виктория Группа: VIP пользователь Сообщений: 6183 Регистрация: 02.11.2009 Заходил(а): 07.05.2017 |

Сумерки
VIP пользователь
29 August 2012 Цитата: #9412 alisa 29 August 2012, 14:07
Я рахую суму за місяць.
І веду он-лайн облік, де бачу розподілення їжарозвагиодягвеликі покупки. Коли бачу, що загальне розподілення пішло десь не туди, тоді вже аналізую і роблю висновки чому так.
це якась програмка?
я теж таку хочу, а то в мене все в щоденнику та на папірцях)))

Замовляємо Англію і Америку разом

Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
alisa
Награды:
alisa
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |

alisa
мати-єхидна
29 August 2012 Це онлайн-сервіс homemoney.ua
Там безкоштовна версія урізана, але мені вистачає. Принаймні, я зажди точно знаю, скільки і звідки ми заробили, скільки і на що витратили.
але їх багато і більш детальних. Просто саме ця нам зручна бо вона онлайн - ми вдвох дані заповнюємо, я і чоловік.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
А твоя біда – не вміти бути ним
dia.ira
Семья:
dia.ira
Имя: Ирина Группа: Активный пользователь Сообщений: 422 Регистрация: 18.03.2011 Заходил(а): 09.08.2020 |
Город: Николаев Район: Ленинский - ЮТЗ Телефон: (066)859-48-61 |
dia.ira
Активный пользователь
29 August 2012
У нас в семье (2взрослых и 2малышей) около половины всех доходов уходит на питание.
Любят мои очень рыбку, мяско, колбаску. Никто легкий супчик есть не хочет
Обычно перчик фаршированный, запеканку творожную, рыбку, котлетки, креветки, пельмени...и все в таком же духе.
Много уходит на соки для малышей, мороженное и т.пр.
(бабушки передают домашнюю консервацию, но муж и малыши не сильно любят
Любят мои очень рыбку, мяско, колбаску. Никто легкий супчик есть не хочет

Обычно перчик фаршированный, запеканку творожную, рыбку, котлетки, креветки, пельмени...и все в таком же духе.
Много уходит на соки для малышей, мороженное и т.пр.
(бабушки передают домашнюю консервацию, но муж и малыши не сильно любят

kis`unya
Семья:
Награды:
kis`unya
Имя: Алла Группа: VIP пользователь Сообщений: 3482 Регистрация: 16.11.2010 Заходил(а): 29.01.2019 |

kis`unya
VIP пользователь
29 August 2012 

чтобы сохранить ангельский характер,нужно иметь дьявольское терпение...
liya
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 1739 Регистрация: 15.09.2010 Заходил(а): 16.09.2015 |
liya
VIP пользователь
29 August 2012
Мені зручно планувати на тиждень, хоча я знаю сумму на весь місяць. Помітила, що коли доходи збільшуються, автоматично ростуть витрати, тому вивела достатній розмір інвестицій в харчування і заморозила на такому рівні). На відміну від Азарова я дотримуюсь своєї передвиборчої платформи))).
Далі ділю ці гроші на кожний тиждень. Приблизно знаю, на скільки мені треба накупити м"яса/риби, овочів, бакалії, щоби вистачило. Побутову хімію теж рахую в ці витрати, і всілякі булки до школи, походеньки "на каву", забаганки морозива і т.п. також. Тобто верхня межа нашій родині необхідна, без неї тільки дай волю). Податкова в моїй особі наглядає за дотриманням бюджету).
Ну, недотримання теж бувають, але рідко і під впливом якихось обставин. Які я теж стараюсь прогнозувати - виїзди на пікнік, дні народження, ще щось.
Коротше, аби форумчанки планували державний бюджет, їй богу, толку було би більше).
Далі ділю ці гроші на кожний тиждень. Приблизно знаю, на скільки мені треба накупити м"яса/риби, овочів, бакалії, щоби вистачило. Побутову хімію теж рахую в ці витрати, і всілякі булки до школи, походеньки "на каву", забаганки морозива і т.п. також. Тобто верхня межа нашій родині необхідна, без неї тільки дай волю). Податкова в моїй особі наглядає за дотриманням бюджету).
Ну, недотримання теж бувають, але рідко і під впливом якихось обставин. Які я теж стараюсь прогнозувати - виїзди на пікнік, дні народження, ще щось.
Коротше, аби форумчанки планували державний бюджет, їй богу, толку було би більше).
Пиши пьяным, редактируй трезвым. Э. Хемингуэй.
Селеночка
Имя: Селеночка Группа: VIP пользователь Сообщений: 2803 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.01.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный - Варваровка Телефон: 0503943050 |
Селеночка
VIP пользователь
29 August 2012
Написала ориентировочно в опроснике, а на самом деле мы никогда не подсчитывали сколько тратим на еду...
Lena123
Семья:
Lena123
Имя: Елена Группа: Активный пользователь Сообщений: 337 Регистрация: 28.09.2010 Заходил(а): 07.05.2015 |
Lena123
Активный пользователь
29 August 2012
Ми витрачаємо на їжу 1500 грн. Нас четверо в сім`ї. Їжа дуже проста. Не купляємо ковбасу, дуже рідко м`ясо та рибу. Слава Богу мої не вередливі і їдять кашу, супи та борщі. Для маленького - 1,5 роки купляємо домашнє молоко у знайомої - це економить гроші.
jozh
Награды:
jozh
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |

jozh
VIP пользователь
29 August 2012 Цитата: #9412 Lena123 29 August 2012, 18:06Ми витрачаємо на їжу 1500 грн. Нас четверо в сім`ї. Їжа дуже проста. Не купляємо ковбасу, дуже рідко м`ясо та рибу. Слава Богу мої не вередливі і їдять кашу, супи та борщі. Для маленького - 1,5 роки купляємо домашнє молоко у знайомої - це економить гроші.
Теж свого часу перестали часто купляти ковбасу (перевели її в розряд тих самих необов'язкових забаганок, які купляємо у випадку залишку бюджету на день) та перейшли на купівлю більше сирого м'яса (і готувати з нього страви, природньо). Як виявилося, харчуватися навіть за суб'єктивними відчуттями стали краще, а от грошей на м'ясне витрачається менше!
І ще було подібних ще кілька спостережень (дитячі готові сирочки, йогурт у маленьких упаковках тощо), так що зробили собі висновок, що основну увагу треба приділити саме найпростішим базовим продуктам: молоко, сметана, сире м'ясо, сира риба, крупи нарозсип, мед тощо, і не лінуватися. Ті ж солочкі сирочки - це фактично сир м'який плюс мед/цукор плюс сметана плюс яєчко сире плюс за бажанням ізюм/фрукти - смакотаааааа!

Ой, зараз тема ще плавно перейде в обговорення здорового та нездорового харчування та порівнення їх вартості.

Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Мурена
Семья:
Мурена
Имя: Мурена Группа: VIP пользователь Сообщений: 1926 Регистрация: 18.01.2010 Заходил(а): 18.05.2013 |
Мурена
VIP пользователь
29 August 2012 Цитата: #9412 jozh 29 August 2012, 18:57
Теж свого часу перестали часто купляти ковбасу (перевели її в розряд тих самих необов'язкових забаганок, які купляємо у випадку залишку бюджету на день) та перейшли на купівлю більше сирого м'яса (і готувати з нього страви, природньо). Як виявилося, харчуватися навіть за суб'єктивними відчуттями стали краще, а от грошей на м'ясне витрачається менше!
І ще було подібних ще кілька спостережень (дитячі готові сирочки, йогурт у маленьких упаковках тощо), так що зробили собі висновок, що основну увагу треба приділити саме найпростішим базовим продуктам: молоко, сметана, сире м'ясо, сира риба, крупи нарозсип, мед тощо, і не лінуватися. Ті ж солочкі сирочки - це фактично сир м'який плюс мед/цукор плюс сметана плюс яєчко сире плюс за бажанням ізюм/фрукти - смакотаааааа!inner: Мюслі - це вівсянка плюс аналогічно мед/фрукти. І так далі. І гарантовано без харчових добавок, які лише роздратовують смакові рецептори на язику.
![]()
Ой, зараз тема ще плавно перейде в обговорення здорового та нездорового харчування та порівнення їх вартості.![]()
аналогично)
как я писала выше-чем больше готовишь, тем меньше надо на это денег.
парадокс))
jozh
Награды:
jozh
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |

jozh
VIP пользователь
29 August 2012 Цитата: #9412 Мурена 29 August 2012, 19:40
аналогично)
как я писала выше-чем больше готовишь, тем меньше надо на это денег.
парадокс))
Та чому ж парадокс - купуючи готові чи напівготові страви, ми фактично оплачуємо роботу повара, а коли самі готуємо - то самі працюємо поваром, от воно все і логічно.

Якби ще воно було корисно, купувати готове, то б і не заморочувалися в багатьох випадках... але ж якість його залишає бажати кращого...

Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
mamatanya
Награды:
mamatanya
Имя: mamatanya Группа: VIP пользователь Сообщений: 8122 Регистрация: 17.04.2010 Заходил(а): 15.06.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 063 491 2019 |

mamatanya
VIP пользователь
29 August 2012 Цитата: #9412 jozh 29 August 2012, 18:57
І ще було подібних ще кілька спостережень (дитячі готові сирочки, йогурт у маленьких упаковках тощо), так що зробили собі висновок, що основну увагу треба приділити саме найпростішим базовим продуктам: молоко, сметана, сире м'ясо, сира риба, крупи нарозсип, мед тощо, і не лінуватися. Ті ж солочкі сирочки - це фактично сир м'який плюс мед/цукор плюс сметана плюс яєчко сире плюс за бажанням ізюм/фрукти - смакотаааааа!inner: Мюслі - це вівсянка плюс аналогічно мед/фрукти. І так далі. І гарантовано без харчових добавок, які лише роздратовують смакові рецептори на язику.
![]()
Ой, зараз тема ще плавно перейде в обговорення здорового та нездорового харчування та порівнення їх вартості.![]()
потому, наверное, и легко посчитать затраты на один день ))) я вообще-то особо не считала никогда, но питаемся просто, так что прикинуть дневную норму труда не составило. это ж колбасу, йогурты и вообще любые полуфабрикаты и заготовки можно покупать каждый раз разные, можно поужинать бутербродами с колбасой, а можно кашу сварить, и цена каждого дня будет оочень сильно отличаться. а так набор продуктов минимален - крупы, мясо-рыба, овощи-фрукты, молоко, масло, творог. и цены на них не особо разные и таки да более приятные. вообще я за простоту в быту

novka
Семья:
novka
Имя: Катерина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2434 Регистрация: 28.11.2009 Заходил(а): 30.04.2018 |
novka
VIP пользователь
30 August 2012
никогда не считала затраты на еду, но если скупиться в супермаркете на неделю с мясом в чеке выходит 600-700 грн. еще с учетом того, что я каждый день покупаю фрукты грн на 50.
около 45 грн в день на человека минимум
около 45 грн в день на человека минимум

Нява Малика
Семья:
Награды:
Нява Малика
Имя: Анна Группа: VIP пользователь Сообщений: 2286 Регистрация: 26.06.2010 Заходил(а): 10.01.2023 |

Нява Малика
VIP пользователь
30 August 2012 Цитата: #9412 Lena123 29 August 2012, 18:06Ми витрачаємо на їжу 1500 грн. Нас четверо в сім`ї. Їжа дуже проста. Не купляємо ковбасу, дуже рідко м`ясо та рибу. Слава Богу мої не вередливі і їдять кашу, супи та борщі. Для маленького - 1,5 роки купляємо домашнє молоко у знайомої - це економить гроші.
Простите за любопытство, а белок откуда берете? Ну можно заменить бобовыми. Ну тем же соевым мясом (читай бобовыми) - но это недешевое "удовольствие".
Меня часто спрашивают: "Как ты все успеваешь с двумя детьми. В чем секрет?". Мой секрет прост - я нихрена не успеваю.
jozh
Награды:
jozh

jozh
VIP пользователь
30 August 2012 Цитата: #9412 Нява Малика 30 August 2012, 07:38
Простите за любопытство, а белок откуда берете? Ну можно заменить бобовыми. Ну тем же соевым мясом (читай бобовыми) - но это недешевое "удовольствие".
Питання не до мене, але я скажу: білок ще з молочного непогано береться, плюс яйця, плюс горіхи, бобові дійсно, горох. Правда, останнє виходить рослинний білок, а от тваринний якраз молоко/яйця. Якщо не переходити на строго вегетаріанську дієту, то в принципі, організм отримає необхідне і без м'яса/риби на кожен день. Я свого часу років три жила на такому режимі (з ідеологічних причин), і нормально, почувалася себе дуже добре.

Та й взагалі, рекомендують м'ясо не більше трьох разів на тиждень, правда, ми щось цієї рекомендації аж геть не дотримуємось - у нас м'ясо хоч трохи, але кожного дня, як мінімум у першій страві маленький шматочок є (супи, борщі).

Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Дикий Ёж
Награды:
Дикий Ёж
Имя: Маргарита Группа: VIP пользователь Сообщений: 7593 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 30.07.2018 |
Город: Николаев Район: Корабельный - Октябрьское Телефон: --- |

Дикий Ёж
VIP пользователь
30 August 2012
А мы много мяса едим. И в супе мясо обязательно, и на второе.... У меня дети без мяса и есть не станут, и муж голодный останется.
Счастливее многих я, тех, кто не знает что это такое -
когда обнимают 3 пары ручонок, 3 носика сладких,
целуешь, целуешь, целуешь 6 пяток,
3 попы, 6 щечек и 30 пар пальчиков
дочурки моей и сыночков двух, зайчиков!
когда обнимают 3 пары ручонок, 3 носика сладких,
целуешь, целуешь, целуешь 6 пяток,
3 попы, 6 щечек и 30 пар пальчиков
дочурки моей и сыночков двух, зайчиков!

Ксюшище
Имя: Ксюшише Группа: VIP пользователь Сообщений: 1692 Регистрация: 07.02.2010 Заходил(а): 07.02.2014 |
Ксюшище
VIP пользователь
30 August 2012 Цитата: #9412 Дикий Ёж 30 August 2012, 08:58А мы много мяса едим. И в супе мясо обязательно, и на второе.... У меня дети без мяса и есть не станут, и муж голодный останется.
Теперь у меня вопрос, с твоего позволения

Не можешь хоть приблизительно прикинуть сколько в мес или в неделю,(не суть), уходит именно на мясо? и какие сорта предпочитаете?
Нява Малика
Семья:
Награды:
Нява Малика
Имя: Анна Группа: VIP пользователь Сообщений: 2286 Регистрация: 26.06.2010 Заходил(а): 10.01.2023 |

Нява Малика
VIP пользователь
30 August 2012 Цитата: #9412 Дикий Ёж 30 August 2012, 08:58А мы много мяса едим. И в супе мясо обязательно, и на второе.... У меня дети без мяса и есть не станут, и муж голодный останется.
Мы тоже любители мяса. Легче накормить моих мужчин относительно небольшим куском мяса, чем заменять, к примеру, молочкой. Молоко они, правда, тоже много пьют. Брынза хорошо идет, но она не очень сытная. Яйца? 1 яйцо в день ребенку можно, взрослому - максимум 3. То есть тоже нужно чем-то "доедать". Создать эффект "нажористости" можно: мучным, зажаркой, "майянезиком". Все это позволяет сэкономить финансы, но откладывается жировыми запасами :-)
По хорошему, нужно еще овощей побольше есть. Но это опять же, в дополнение к чему-то мясному. Хотя бы грамм 300 мяса в рагу или кашу.
Но это мое ИМХО.
Меня часто спрашивают: "Как ты все успеваешь с двумя детьми. В чем секрет?". Мой секрет прост - я нихрена не успеваю.
Мурена
Семья:
Мурена
Имя: Мурена Группа: VIP пользователь Сообщений: 1926 Регистрация: 18.01.2010 Заходил(а): 18.05.2013 |
Мурена
VIP пользователь
у нас тоже самое
я и сама без мяса ничего не ем, кроме первого. суп без мяса-запросто, остальное-нет
Просматривают эту тему:
Forum