• (2) Поддержать автора
  • Поделиться

Скільки у вас грошей витрачається на харчування?

jozh   
VIP пользователь   
29 August 2012 17679 161
Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Район: Центральный
Сумерки
VIP пользователь
   29 August 2012
Цитата: #9412 alisa 29 August 2012, 14:07

Я рахую суму за місяць.
І веду он-лайн облік, де бачу розподілення їжарозвагиодягвеликі покупки. Коли бачу, що загальне розподілення пішло десь не туди, тоді вже аналізую і роблю висновки чому так.

це якась програмка?
я теж таку хочу, а то в мене все в щоденнику та на папірцях)))

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   29 August 2012

Це онлайн-сервіс homemoney.ua
Там безкоштовна версія урізана, але мені вистачає. Принаймні, я зажди точно знаю, скільки і звідки ми заробили, скільки і на що витратили.
але їх багато і більш детальних. Просто саме ця нам зручна бо вона онлайн - ми вдвох дані заповнюємо, я і чоловік.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
dia.ira

dia.ira

Заходил(а): 09.08.2020
Район: Ленинский - ЮТЗ
Телефон: (066)859-48-61
dia.ira
Активный пользователь
   29 August 2012
У нас в семье (2взрослых и 2малышей) около половины всех доходов уходит на питание.
Любят мои очень рыбку, мяско, колбаску. Никто легкий супчик есть не хочет
Обычно перчик фаршированный, запеканку творожную, рыбку, котлетки, креветки, пельмени...и все в таком же духе.
Много уходит на соки для малышей, мороженное и т.пр.
(бабушки передают домашнюю консервацию, но муж и малыши не сильно любят
kis`unya

kis`unya

Заходил(а): 29.01.2019
Телефон: 0930969637
kis`unya
VIP пользователь
   29 August 2012

да,именно такого пункта не хватало
чтобы сохранить ангельский характер,нужно иметь дьявольское терпение...
Erika

Erika

Заходил(а): 18.03.2019
Район: Заводской - Намыв
Телефон: 0957923551
Erika
VIP пользователь
   29 August 2012
Мы в месяц тратим на еду от 1500 грн. - нас трое.

liya

Заходил(а): 16.09.2015
liya
VIP пользователь
   29 August 2012
Мені зручно планувати на тиждень, хоча я знаю сумму на весь місяць. Помітила, що коли доходи збільшуються, автоматично ростуть витрати, тому вивела достатній розмір інвестицій в харчування і заморозила на такому рівні). На відміну від Азарова я дотримуюсь своєї передвиборчої платформи))).

Далі ділю ці гроші на кожний тиждень. Приблизно знаю, на скільки мені треба накупити м"яса/риби, овочів, бакалії, щоби вистачило. Побутову хімію теж рахую в ці витрати, і всілякі булки до школи, походеньки "на каву", забаганки морозива і т.п. також. Тобто верхня межа нашій родині необхідна, без неї тільки дай волю). Податкова в моїй особі наглядає за дотриманням бюджету).
Ну, недотримання теж бувають, але рідко і під впливом якихось обставин. Які я теж стараюсь прогнозувати - виїзди на пікнік, дні народження, ще щось.

Коротше, аби форумчанки планували державний бюджет, їй богу, толку було би більше).
Пиши пьяным, редактируй трезвым. Э. Хемингуэй.

Селеночка

Заходил(а): 18.01.2019
Район: Центральный - Варваровка
Телефон: 0503943050
Селеночка
VIP пользователь
   29 August 2012
Написала ориентировочно в опроснике, а на самом деле мы никогда не подсчитывали сколько тратим на еду...
Lena123

Lena123

Заходил(а): 07.05.2015
Телефон: 0972990602
Lena123
Активный пользователь
   29 August 2012
Ми витрачаємо на їжу 1500 грн. Нас четверо в сім`ї. Їжа дуже проста. Не купляємо ковбасу, дуже рідко м`ясо та рибу. Слава Богу мої не вередливі і їдять кашу, супи та борщі. Для маленького - 1,5 роки купляємо домашнє молоко у знайомої - це економить гроші.
Yasonka

Yasonka

Заходил(а): 17.11.2021
Телефон: +380932370778
Yasonka
Активный пользователь
   29 August 2012
Нас с мужем двое. В обычные дни у нас уходит от 80 до 150 гривен/день.
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   29 August 2012
Цитата: #9412 Lena123 29 August 2012, 18:06
Ми витрачаємо на їжу 1500 грн. Нас четверо в сім`ї. Їжа дуже проста. Не купляємо ковбасу, дуже рідко м`ясо та рибу. Слава Богу мої не вередливі і їдять кашу, супи та борщі. Для маленького - 1,5 роки купляємо домашнє молоко у знайомої - це економить гроші.

Теж свого часу перестали часто купляти ковбасу (перевели її в розряд тих самих необов'язкових забаганок, які купляємо у випадку залишку бюджету на день) та перейшли на купівлю більше сирого м'яса (і готувати з нього страви, природньо). Як виявилося, харчуватися навіть за суб'єктивними відчуттями стали краще, а от грошей на м'ясне витрачається менше!
І ще було подібних ще кілька спостережень (дитячі готові сирочки, йогурт у маленьких упаковках тощо), так що зробили собі висновок, що основну увагу треба приділити саме найпростішим базовим продуктам: молоко, сметана, сире м'ясо, сира риба, крупи нарозсип, мед тощо, і не лінуватися. Ті ж солочкі сирочки - це фактично сир м'який плюс мед/цукор плюс сметана плюс яєчко сире плюс за бажанням ізюм/фрукти - смакотаааааа! inner: Мюслі - це вівсянка плюс аналогічно мед/фрукти. І так далі. І гарантовано без харчових добавок, які лише роздратовують смакові рецептори на язику.

Ой, зараз тема ще плавно перейде в обговорення здорового та нездорового харчування та порівнення їх вартості.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Мурена

Мурена

Заходил(а): 18.05.2013
Мурена
VIP пользователь
   29 August 2012
Цитата: #9412 jozh 29 August 2012, 18:57

Теж свого часу перестали часто купляти ковбасу (перевели її в розряд тих самих необов'язкових забаганок, які купляємо у випадку залишку бюджету на день) та перейшли на купівлю більше сирого м'яса (і готувати з нього страви, природньо). Як виявилося, харчуватися навіть за суб'єктивними відчуттями стали краще, а от грошей на м'ясне витрачається менше!
І ще було подібних ще кілька спостережень (дитячі готові сирочки, йогурт у маленьких упаковках тощо), так що зробили собі висновок, що основну увагу треба приділити саме найпростішим базовим продуктам: молоко, сметана, сире м'ясо, сира риба, крупи нарозсип, мед тощо, і не лінуватися. Ті ж солочкі сирочки - це фактично сир м'який плюс мед/цукор плюс сметана плюс яєчко сире плюс за бажанням ізюм/фрукти - смакотаааааа! inner: Мюслі - це вівсянка плюс аналогічно мед/фрукти. І так далі. І гарантовано без харчових добавок, які лише роздратовують смакові рецептори на язику.

Ой, зараз тема ще плавно перейде в обговорення здорового та нездорового харчування та порівнення їх вартості.

аналогично)
как я писала выше-чем больше готовишь, тем меньше надо на это денег.
парадокс))
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   29 August 2012
Цитата: #9412 Мурена 29 August 2012, 19:40

аналогично)
как я писала выше-чем больше готовишь, тем меньше надо на это денег.
парадокс))

Та чому ж парадокс - купуючи готові чи напівготові страви, ми фактично оплачуємо роботу повара, а коли самі готуємо - то самі працюємо поваром, от воно все і логічно.
Якби ще воно було корисно, купувати готове, то б і не заморочувалися в багатьох випадках... але ж якість його залишає бажати кращого...
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   29 August 2012
Цитата: #9412 jozh 29 August 2012, 18:57

потому, наверное, и легко посчитать затраты на один день ))) я вообще-то особо не считала никогда, но питаемся просто, так что прикинуть дневную норму труда не составило. это ж колбасу, йогурты и вообще любые полуфабрикаты и заготовки можно покупать каждый раз разные, можно поужинать бутербродами с колбасой, а можно кашу сварить, и цена каждого дня будет оочень сильно отличаться. а так набор продуктов минимален - крупы, мясо-рыба, овощи-фрукты, молоко, масло, творог. и цены на них не особо разные и таки да более приятные. вообще я за простоту в быту
novka

novka

Заходил(а): 30.04.2018
Район: Ленинский
Телефон: 0933369832
novka
VIP пользователь
   30 August 2012
никогда не считала затраты на еду, но если скупиться в супермаркете на неделю с мясом в чеке выходит 600-700 грн. еще с учетом того, что я каждый день покупаю фрукты грн на 50.
около 45 грн в день на человека минимум
/JC_hulahoop-girl/connie_1/connie_43
Нява Малика

Нява Малика

Заходил(а): 10.01.2023
Телефон: 063 999 00 33
Нява Малика
VIP пользователь
   30 August 2012
Цитата: #9412 Lena123 29 August 2012, 18:06

Простите за любопытство, а белок откуда берете? Ну можно заменить бобовыми. Ну тем же соевым мясом (читай бобовыми) - но это недешевое "удовольствие".

Меня часто спрашивают: "Как ты все успеваешь с двумя детьми. В чем секрет?". Мой секрет прост - я нихрена не успеваю. 
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   30 August 2012
Цитата: #9412 Нява Малика 30 August 2012, 07:38

Простите за любопытство, а белок откуда берете? Ну можно заменить бобовыми. Ну тем же соевым мясом (читай бобовыми) - но это недешевое "удовольствие".

Питання не до мене, але я скажу: білок ще з молочного непогано береться, плюс яйця, плюс горіхи, бобові дійсно, горох. Правда, останнє виходить рослинний білок, а от тваринний якраз молоко/яйця. Якщо не переходити на строго вегетаріанську дієту, то в принципі, організм отримає необхідне і без м'яса/риби на кожен день. Я свого часу років три жила на такому режимі (з ідеологічних причин), і нормально, почувалася себе дуже добре. А за мною і мама, надивившись на мене, обмежила собі м'ясо в раціоні, і казала, що навіть оздоровилася.
Та й взагалі, рекомендують м'ясо не більше трьох разів на тиждень, правда, ми щось цієї рекомендації аж геть не дотримуємось - у нас м'ясо хоч трохи, але кожного дня, як мінімум у першій страві маленький шматочок є (супи, борщі). Якось в мене чисто овочеві супи не виходять взагалі, несмачні геть.
Дикий Ёж

Дикий Ёж

Заходил(а): 30.07.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Телефон: ---
Дикий Ёж
VIP пользователь
   30 August 2012
А мы много мяса едим. И в супе мясо обязательно, и на второе.... У меня дети без мяса и есть не станут, и муж голодный останется.
Счастливее многих я, тех, кто не знает что это такое -
когда обнимают 3 пары ручонок, 3 носика сладких,
целуешь, целуешь, целуешь 6 пяток,
3 попы, 6 щечек и 30 пар пальчиков
дочурки моей и сыночков двух, зайчиков!

Ксюшище

Заходил(а): 07.02.2014
Ксюшище
VIP пользователь
   30 August 2012
Цитата: #9412 Дикий Ёж 30 August 2012, 08:58
А мы много мяса едим. И в супе мясо обязательно, и на второе.... У меня дети без мяса и есть не станут, и муж голодный останется.

Теперь у меня вопрос, с твоего позволения
Не можешь хоть приблизительно прикинуть сколько в мес или в неделю,(не суть), уходит именно на мясо? и какие сорта предпочитаете?
Нява Малика

Нява Малика

Заходил(а): 10.01.2023
Телефон: 063 999 00 33
Нява Малика
VIP пользователь
   30 August 2012

Мы тоже любители мяса. Легче накормить моих мужчин относительно небольшим куском мяса, чем заменять, к примеру, молочкой. Молоко они, правда, тоже много пьют. Брынза хорошо идет, но она не очень сытная. Яйца? 1 яйцо в день ребенку можно, взрослому - максимум 3. То есть тоже нужно чем-то "доедать". Создать эффект "нажористости" можно: мучным, зажаркой, "майянезиком". Все это позволяет сэкономить финансы, но откладывается жировыми запасами :-)
По хорошему, нужно еще овощей побольше есть. Но это опять же, в дополнение к чему-то мясному. Хотя бы грамм 300 мяса в рагу или кашу.
Но это мое ИМХО.
Меня часто спрашивают: "Как ты все успеваешь с двумя детьми. В чем секрет?". Мой секрет прост - я нихрена не успеваю. 
Мурена

Мурена

Заходил(а): 18.05.2013
Мурена
VIP пользователь
   30 August 2012

у нас тоже самое
я и сама без мяса ничего не ем, кроме первого. суп без мяса-запросто, остальное-нет
Просматривают эту тему:

Forum