а я просто не встигла попрацювати, бо студентка, тепер апріорі, якщо не працював, то на випивку чи що? Мені все одно на гроші, повторюю, зараз я взагалі нічого не отримую, це так, роздуми.
- 0 Поддержать автора
-
Лілічка
Семья:
Лілічка
Имя: Liliya Группа: VIP пользователь Сообщений: 4866 Регистрация: 22.09.2010 Заходил(а): 20.12.2018 |
Лілічка
VIP пользователь
01 April 2014 Цитата: Ссылка (01 Апрель 2014 15:09)
А якщо ця допомога буде залежати від того, як жінка працювала до того, то й не буде фінансового стимулу народжувати у тих, хто шукає гроші лише на випивку.
а я просто не встигла попрацювати, бо студентка, тепер апріорі, якщо не працював, то на випивку чи що? Мені все одно на гроші, повторюю, зараз я взагалі нічого не отримую, це так, роздуми.
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось,
нужно просто идти вперед.
OlgaD
Имя: OlgaD Группа: VIP пользователь Сообщений: 3151 Регистрация: 22.02.2012 Заходил(а): 11.11.2018 |
OlgaD
VIP пользователь
01 April 2014
так быстро не вспомню, если наткнусь еще, сброшу ссылку:)
OlgaD
Имя: OlgaD Группа: VIP пользователь Сообщений: 3151 Регистрация: 22.02.2012 Заходил(а): 11.11.2018 |
OlgaD
VIP пользователь
01 April 2014 Цитата: Ссылка (01 Апрель 2014 15:16)
вы вчера сами писали чем надо пользоваться во время ...
mayorovatany
Семья:
Награды:
mayorovatany
Имя: ТАТЬЯНА Группа: VIP пользователь Сообщений: 1154 Регистрация: 03.11.2010 Заходил(а): 12.12.2018 |
mayorovatany
VIP пользователь
01 April 2014 Цитата: Ссылка (01 Апрель 2014 15:16)
Так. Закон зворотньої сили не має. Вам допомогу вже нарахували на дату народження дитини, лише виплачують протягом відповідного часу.
я тоже так думала, а вот перед вами мне написали, что всем по новому будут платить) теперь интересно узнать, где почитать инфу!
Лілічка
Семья:
Лілічка
Имя: Liliya Группа: VIP пользователь Сообщений: 4866 Регистрация: 22.09.2010 Заходил(а): 20.12.2018 |
Лілічка
VIP пользователь
01 April 2014 Цитата: Ссылка (01 Апрель 2014 15:18)
вы вчера сами писали чем надо пользоваться во время ...
Ви в своєму розумі?Тобто Ви дійсно вважаєте, що цілком нормальна, але непрацююча жінка(а є такі,хто влаштований неофіційно) не має права мати дітей?
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось,
OlgaD
OlgaD
VIP пользователь
я тоже так думала, а вот перед вами мне написали, что всем по новому будут платить) теперь интересно узнать, где почитать инфу!
начислять будут по-старому, только брать едыный внесок будут
Дикобразка
Имя: Наталія Группа: VIP пользователь Сообщений: 1104 Регистрация: 26.02.2014 Заходил(а): 29.05.2014 |
Дикобразка
VIP пользователь
01 April 2014 Цитата: Ссылка (01 Апрель 2014 15:14)
Ми про що говоримо?Про допомогу при народженні чи про допомогу по доходам?
Про те, як було б правильно зробити взагалі. По суті діти - це відповідальність батьків, так? І по суті мама не може працювати, поки дитина маленька, і мама знаходиться у декретній відпустці. Тобто, по суті це має бути допомога мамі з тимчасової непрацездатності, а не допомога на дітей. А якщо так, то розумно, якщо розмір цієї допомоги буде залежати від трудових зусиль мами до того, як вона планує дітей.
mayorovatany
Семья:
Награды:
mayorovatany
Имя: ТАТЬЯНА Группа: VIP пользователь Сообщений: 1154 Регистрация: 03.11.2010 Заходил(а): 12.12.2018 |
mayorovatany
VIP пользователь
01 April 2014 Цитата: Ссылка (01 Апрель 2014 15:21)
начислять будут по-старому, только брать едыный внесок будут
скинете ссылку мне если найдете, посижу-почитаю))
OlgaD
OlgaD
VIP пользователь
01 April 2014 Цитата: Ссылка (01 Апрель 2014 15:20)
Ви в своєму розумі?Тобто Ви дійсно вважаєте, що цілком нормальна, але непрацююча жінка(а є такі,хто влаштований неофіційно) не має права мати дітей?
Да, а почему она должна получать наравне со всеми, за какие заслуги, за то, что она просто хорошая, ну и что?
Дикобразка
Имя: Наталія Группа: VIP пользователь Сообщений: 1104 Регистрация: 26.02.2014 Заходил(а): 29.05.2014 |
Дикобразка
VIP пользователь
Я теж пошукаю. Бо точно читала, що зміни вступлять в силу для дітей, які народяться навіть не на днях, а після 1 липня. Та й просто загальне правило таке, що закон зворотньої сили не має, а ця допомога позначена в законі однією загальною сумою (розтягнуто на роки - це вже порядок виплат). Так що логічно, що на вже народжених дітей зміни не повинні розповсюджуватися.
Лілічка
Семья:
Лілічка
Лілічка
VIP пользователь
01 April 2014 Цитата: Ссылка (01 Апрель 2014 15:21)
Про те, як було б правильно зробити взагалі. По суті діти - це відповідальність батьків, так? І по суті мама не може працювати, поки дитина маленька, і мама знаходиться у декретній відпустці. Тобто, по суті це має бути допомога мамі з тимчасової непрацездатності, а не допомога на дітей. А якщо так, то розумно, якщо розмір цієї допомоги буде залежати від трудових зусиль мами до того, як вона планує дітей.
А якщо я влаштована неофіційно?Ну як приклад?
До того ж, хто зна, може я вже після народження напрацюю років більше, аніж той, хто перед народженням встиг попрацювати? Тоді як? Що це за розподіл на робочі класи? Може жінка по стану здоров'я не може працювати?
Лілічка
Семья:
Лілічка
Лілічка
VIP пользователь
01 April 2014 Цитата: Ссылка (01 Апрель 2014 15:22)
Да, а почему она должна получать наравне со всеми, за какие заслуги, за то, что она просто хорошая, ну и что?
Мені Вам нічого відповісти, бо згоди ми не дійдемо.
mayorovatany
Семья:
Награды:
mayorovatany
mayorovatany
VIP пользователь
01 April 2014 Цитата: Ссылка (01 Апрель 2014 15:26)
Я теж пошукаю. Бо точно читала, що зміни вступлять в силу для дітей, які народяться навіть не на днях, а після 1 липня. Та й просто загальне правило таке, що закон зворотньої сили не має, а ця допомога позначена в законі однією загальною сумою (розтягнуто на роки - це вже порядок виплат). Так що логічно, що на вже народжених дітей зміни не повинні розповсюджуватися.
скиньте пожалуйста где прочитали! особенно интересует за 1 июля. заранее спасибо))))
OlgaD
OlgaD
VIP пользователь
До того ж, хто зна, може я вже після народження напрацюю років більше, аніж той, хто перед народженням встиг попрацювати? Тоді як? Що це за розподіл на робочі класи? Може жінка по стану здоров'я не може працювати?
Мы же собрались выходить из крызы, какие могут быть если, Вы хотите утаить налоги, работать неофициально, а получать детские официально, это же двойная игра. Я главное плачу налоги, "тащу" на себе область, страну, а Вы все себе в карман.
Как жинка может иметь детей и не может работать? (я конечно понимаю, что взятки делают свое дело, но у нас же все по-чесному)
ШумелКа Мышь
Семья:
ШумелКа Мышь
Имя: Юлия Группа: VIP пользователь Сообщений: 2311 Регистрация: 25.07.2010 Заходил(а): 05.12.2021 |
ШумелКа Мышь
VIP пользователь
До того ж, хто зна, може я вже після народження напрацюю років більше, аніж той, хто перед народженням встиг попрацювати? Тоді як?
это уже к вопросу о пенсии
Лучше, чем сегодняшний день, никогда не будет. Сегодня совершенно.
OlgaD
OlgaD
VIP пользователь
01 April 2014 Цитата: Ссылка (01 Апрель 2014 15:27)
Мені Вам нічого відповісти, бо Ви не в собі.
Вы по себе судите?
Дикобразка
Дикобразка
VIP пользователь
Влаштована неофіційно - хоча б не зізнавайтеся, бо це порушення закону. Підставите і себе, і роботодавця, він Вам за це точно не подякує.
Хто зна, хто зна... якщо потім напрацюєте, то потім і будете мати. Що це за гроші в кредит знову? Ну а якщо жінка за станом здоров'я не може працювати, але може народжувати дітей, хм...
Розбалували народ, ой таки розбалували. Мені положено, і все тут. А за які шиши держава має наповнювати бюджет, щоб потім з них спонсорувати всіх болящих жінок, які працювати не можуть?
Лілічка
Семья:
Лілічка
Лілічка
VIP пользователь
01 April 2014 Цитата: Ссылка (01 Апрель 2014 15:34)
Мы же собрались выходить из крызы, какие могут быть если, Вы хотите утаить налоги, работать неофициально, а получать детские официально, это же двойная игра.
Я не хочу приховати налоги. Я просто не маю іншої роботи. Що тут незрозумілого?
До слова, я взагалі то не працюю. Це приклад.
Цитата: Ссылка (01 Апрель 2014 15:34)
Я главное плачу налоги, "тащу" на себе область, страну, а Вы все себе в карман.
Питання до пенсії, як писали нижче. Про декретні так і не відповіли, ви отримуєте 6 зарплат?Тобто при Вашій зарпаті 60000 грн?А непрацююча 1000 грн. Вам мало цього розподілення?
Как жинка может иметь детей и не может работать? (я конечно понимаю, что взятки делают свое дело, но у нас же все по-чесному)
Яснопонятно.
Nonconformist
Семья:
Nonconformist
Имя: Елена Группа: VIP пользователь Сообщений: 2790 Регистрация: 27.08.2009 Заходил(а): 04.09.2021 |
Nonconformist
VIP пользователь
01 April 2014 Цитата: Ссылка (01 Апрель 2014 15:34)
Мы же собрались выходить из крызы, какие могут быть если, Вы хотите утаить налоги, работать неофициально, а получать детские официально, этоже двойная игра. Я главное плачу налоги, "тащу" на себе область, страну, а Вы все себе в карман.
ой да лааадно... еще попробуй найди работу которая бы подошла, ты бы там подошел, еще и официально. это в каких-то мечтах, а не в нашей реальности сейчас..
одно дело, когда есть условия для достойной жизни в стране. а у меня , допустим, как выходит.. училась в универе, забеременела желанным ребенком, сейчас нам больше 3лет, но работу я себе не могу особо позволить. одно дело законы, а другое, что никакое начальство не станет терпеть постоянные болезни ребенка и т.д. а! и да, я мать- одиночка.... все, вы одна тащите меня... как бы я без ваших плеч...
допустим, в Америке, не проблема найти работы на пол дня, у них даже предпочтительны такие работы. типа, больше рабочих мест создаешь..
вообще, мне так нравится.. каждый лучше знает когда рожать соседу, сколько раз и куда тратить деньги..
во-первых, за собой смотреть надо. а во-вторых, пока тут некоторые брызжут на "лишних" детей, где-то очередное Межигорье строится....
OlgaD
OlgaD
VIP пользователь
01 April 2014 Цитата: Ссылка (01 Апрель 2014 15:39)
Я не хочу приховати налоги. Я просто не маю іншої роботи. Що тут незрозумілого?
Питання до пенсії, як писали нижче. Про декретні так і не відповіли, ви отримуєте 6 зарплат?Тобто при Вашій зарпаті 60000 грн?А непрацююча 1000 грн. Вам мало цього розподілення?
Яснопонятно.
Яснопонятно.
да, я отрымала 6 зарплат(это называется - дородовой и после родовой больничный).
А почему Вы не работаете?
Просматривают эту тему:
Forum