• (1) Поддержать автора
  • Поделиться

Прописка ребенка

Daria07   
Активный пользователь   
16 October 2013 13507 51

Ириска

Заходил(а): 07.08.2021
Район: Ленинский
Ириска
Активный пользователь
   20 October 2010
Мне в ЖЕКе говорили, что ребенок автоматически прописывается с матерью.
tasha_84

tasha_84

Заходил(а): 08.02.2016
Район: Центральный - Соляные
tasha_84
VIP пользователь
   20 October 2010
Цитата: #11656 Vesper 20 October 2010, 12:59

может в раздел "Разговор с властью" ???? Может таким макаром удастся ей мозги вправить? Как альтернативный вариант - распечатка соответствующей статьи из закона под нос, или звонок вышестоящим. Интересно, кто начальник над ЖЕКовскими паспортистками? А то наша тоже кренделя выдает.

А я так понимаю, что по умолчанию ребенка прописывают к маме. Т.е. если родственники мамы, проживающие с мамой, будут против, то их никто не спрашивает. А вот папины прописанные вполне могут быть против, а почему бы и нет, если есть выбор куда дитя прописывать?

Злая пришла с почты эта отмороженная даже не слышит меня и сказала что решайте ваши проблемы сами а Я выдаю только такую справку, не ну королева блин, девы кто в курсе ткните носом в статью в законе хочу состряпать заявление на имя директора Жека с прозьбой выдать мне эту злосчастную справку!!! Кстати а чтоб моим заявлением не подтёрлись я должна его подавать через секретаря под роспись?? подскажите, хочу поставить её на место почитала на юр форуме но т.к. я человек далёкий скажите я правильно поняла, регистрация и прописка это разные вещи??? если да то получается что я могу подать заявление на регистрацию по месту факт проживания и тогда они не смогут мне отказать в выдаче справки?? и повлечёт ли моя регистрация увеличение оплаты за ком услуги??

Loli

Заходил(а): 13.01.2016
Район: Заводской - Лески
Телефон: 000000
Loli
Активный пользователь
   20 October 2010
tasha_84 вы должны отнести заявление в приемную и хочет она или нет,а должна зарегистрировать ваше заявление как входящее и присвоить ему номер.И сообщить этот номер вам.Обычно на такие письма отвечают в письменной форме.По крайней мере так должно быть.
@Цветочек@

@Цветочек@

Заходил(а): 30.01.2018
Район: Ленинский - ЮТЗ
@Цветочек@
VIP пользователь
   20 October 2010
Цитата: #11656 Ириска 20 October 2010, 15:11
Мне в ЖЕКе говорили, что ребенок автоматически прописывается с матерью.

ну там не автоматически, а нужно заявление написать, ребенка вносят в карточку учета мамы.
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Вера1690
VIP пользователь
   20 October 2010
Цитата: #11656 tasha_84 20 October 2010, 15:11

Злая пришла с почты эта отмороженная даже не слышит меня и сказала что решайте ваши проблемы сами а Я выдаю только такую справку, не ну королева блин, девы кто в курсе ткните носом в статью в законе хочу состряпать заявление на имя директора Жека с прозьбой выдать мне эту злосчастную справку!!! Кстати а чтоб моим заявлением не подтёрлись я должна его подавать через секретаря под роспись?? подскажите, хочу поставить её на место почитала на юр форуме но т.к. я человек далёкий скажите я правильно поняла, регистрация и прописка это разные вещи??? если да то получается что я могу подать заявление на регистрацию по месту факт проживания и тогда они не смогут мне отказать в выдаче справки?? и повлечёт ли моя регистрация увеличение оплаты за ком услуги??

Какие услуги вы имете в виду?
свет-по счетчику
отопление-по квадратуре
телефон-по абон.плате
жек-по квадратуре
вода-по счетчику.
газ-14грн с человека или по счетчику.

дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
@Цветочек@

@Цветочек@

@Цветочек@
VIP пользователь
   20 October 2010
Цитата: #11656 Вера1690 20 October 2010, 17:20

свет-по счетчику
отопление-по квадратуре
телефон-по абон.плате
жек-по квадратуре
вода-по счетчику.

все верно, только не у всех есть счетчики на воду и на газ
tasha_84

tasha_84

Заходил(а): 08.02.2016
tasha_84
VIP пользователь
   20 October 2010
Цитата: #11656 Вера1690 20 October 2010, 17:20

свет-по счетчику
отопление-по квадратуре
телефон-по абон.плате
жек-по квадратуре
вода-по счетчику.

Дело в том что за ком услуги оплачивает свёкр а на газ счётчика нет, с меня эти несчасные 14 грн он получать не захочет но в тихаря будет всем жаловатся и ныть ну такой человек
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   14 January 2013
А для чого ЖЕКу ця довідка здалася? Для прописки Вашої дитини вона не потрібна. Подивіться список документів, які потрібні для прописки дитини (як правило, цей список десь у коридорі прямо висить на дошці такій з інформацією), якщо там цієї довідки немає (а я дуже сумніваюсь, що вона там є), а вимога лише усна, то відстоюйте своє право.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
НаташаК

НаташаК

Заходил(а): 27.05.2021
Район: Заводской - Намыв
Телефон: 095-162-19-74
НаташаК
Рукодельница
   14 January 2013
Мы с мужем прописаны отдельно, он писал заявление в ЖЭК, что не против того, чтобы я прописала ребёнка в своей квартире. Может поэтому справка и нужна, чтоб никто прописку не оспаривал?
Вяжу на заказ! АКВАГРИМ для Дня рождения (эскизы и фото тут http://odnoklassniki.ru/profile/338182694500/album/581680530788)
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   14 January 2013
Цитата: #11656 НаташаК 14 January 2013, 16:44
Мы с мужем прописаны отдельно, он писал заявление в ЖЭК, что не против того, чтобы я прописала ребёнка в своей квартире. Может поэтому справка и нужна, чтоб никто прописку не оспаривал?
Я з дитиною вже разів шість прописувалась/виписувалась окремо (тобто батько дитини собі в Києві залишався прописаним, і все), і ніхто жодного разу нічого подібного не вимагав. Не думаю, щоб у нас правила були в кожному ЖЕКу свої, а отже, це якась "отсебятина". Ну, хіба що в останній час раптом щось змінилося, але в цьому я сумніваюсь.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.

crutelka

Заходил(а): 24.08.2016
Телефон: +380932172000
crutelka
Активный пользователь
   14 January 2013
значит опять в Загс на Московскую я так понимаю, только позавчера высидела очередину  в 2 часа чтоб ребенка зарегистрировать теперь опять туда? Какае все таки у нас дебильные законы((
ambar1983

ambar1983

Заходил(а): 01.11.2019
Район: Ленинский
Телефон: 0954246433
ambar1983
Активный пользователь
   14 January 2013
Цитата: #11656 НаташаК 14 January 2013, 16:44
и мы также прописывали второго ребенка!!!
@Цветочек@

@Цветочек@

@Цветочек@
VIP пользователь
   14 January 2013
Цитата: #11656 crutelka 14 January 2013, 17:53
значит опять в Загс на Московскую я так понимаю, только позавчера высидела очередину  в 2 часа чтоб ребенка зарегистрировать теперь опять туда? Какае все таки у нас дебильные законы((

ПОРЯДОК
реєстрації місця проживання та місця перебування фізичних осіб в Україні та зразків необхідних для цього документів

Редакція діе з 04.01.2012р.

II. Реєстрація місця проживання особи

2.1. Громадянин України, а також іноземець чи особа без громадянства, які постійно або тимчасово проживають в Україні, зобов'язані протягом десяти днів після прибуття до нового місця проживання зареєструвати місце проживання. Реєстрація місця проживання особи здійснюється в день подання особою документів.

2.2. Для реєстрації місця проживання особа або її законний представник подає до територіального підрозділу ДМС України:

письмову заяву про реєстрацію місця проживання (додаток 5);

документ, до якого вносяться відомості про місце проживання;

квитанцію про сплату державного мита або документ про звільнення від його сплати;

талон зняття з реєстрації місця проживання в Україні (у разі зміни місця проживання в межах України). Талон зняття з реєстрації місця проживання в Україні не подається у разі оформлення реєстрації місця проживання з одночасним зняттям з реєстрації попереднього місця проживання;

документи, що підтверджують:

право на проживання в житлі - ордер, свідоцтво про право власності, договір найму (піднайму, оренди) або інші документи. У разі відсутності зазначених документів реєстрація здійснюється за згодою власника/співвласників житла, наймача та членів його сім'ї на реєстрацію місця проживання;

право на перебування або взяття на облік у закладі/установі - довідка про прийняття на обслуговування в спеціалізованій соціальній установі, закладі соціального обслуговування та соціального захисту особи (додаток 6), копія посвідчення про взяття на облік бездомної особи, форма якого затверджена наказом Міністерства соціальної політики України від 28 грудня 2011 року N 574 "Про деякі питання діяльності центру обліку бездомних громадян", зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 20 січня 2012 року за N 84/20397;

проходження служби у військовій частині, адреса якої зазначається під час реєстрації, - довідка про проходження служби у військовій частині, видана командиром військової частини, зразок якої наведено в додатку 7 до цього Порядку;

військовий квиток або посвідчення про приписку (для громадян, які підлягають взяттю на військовий облік або перебувають на військовому обліку);

свідоцтво про народження або свідоцтво про належність до громадянства України, якщо реєструється місце проживання дитини, яка не досягла 16-річного віку;

заява про зняття особи з реєстрації місця проживання, форма якої наведена в додатку 8 до цього Порядку (у разі здійснення реєстрації місця проживання з одночасним зняттям з реєстрації попереднього місця проживання).

2.3. Відомості про дітей віком до 14 років, місце проживання яких реєструється з батьками, вносяться до заяви одного з них. Особа, яка досягла 14-річного віку, подає заяву про реєстрацію місця проживання особисто.

При проживанні батьків за різними адресами для реєстрації місця проживання дитини, яка не досягла 14 років, разом з одним з батьків надається письмова згода другого з батьків та довідка адресно-довідкового підрозділу територіального органу ДМС України за місцем його проживання про те, що дитина не зареєстрована разом з ним.

Відомості про реєстрацію дитини, яка не досягла 14 років, вносяться до картки реєстрації того з батьків, з ким реєструється місце проживання дитини, та до адресної картки.

До адресно-довідкового підрозділу територіального органу ДМС України надсилаються відомості про реєстрацію місця проживання того з батьків, з ким реєструється місце проживання дитини, у графу 14 цих відомостей вноситься інформація про дитину (прізвище, ім'я, по батькові, стать, дата і місце народження).

2.5. Забороняється вимагати для реєстрації місця проживання подання особою інших документів.

Лілічка

Лілічка

Заходил(а): 20.12.2018
Лілічка
VIP пользователь
   14 January 2013
у меня тоже требовали,я просто сняла копию в собесе.но у нас осмд,я не знаю как у жеков)
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось, нужно просто идти вперед.
Zol_otko

Zol_otko

Заходил(а): 06.09.2019
Район: Центральный
Телефон: 050-96-555-33, 066-50-36-224
Zol_otko
VIP пользователь
   22 January 2013
а можна поки зовсім ніде не прописувати? хтось стикався з таким? Це впливає на виплату грошей (питаю саме про Миколаїв)
Серцем і душею з ними.......!
Curly

Curly

Заходил(а): 16.02.2015
Curly
Silver
   22 January 2013
Цитата: #11656 Zol_otko 22 January 2013, 11:36
а можна поки зовсім ніде не прописувати? хтось стикався з таким? Це впливає на виплату грошей (питаю саме про Миколаїв)
У меня малая до сих пор не прописана, никаких проблем не было. Для выплат надо только зарегистрировать и получить свидетельство о рождении
— С чего вы взяли, что я сумасшедшая? — спросила Алиса. — Это должно быть так, — сказал Кот, — иначе ты бы сюда не попала.
Turbulent Bell

Turbulent Bell

Заходил(а): 28.07.2019
Район: Заводской
Телефон: 0930548585
Turbulent Bell
VIP пользователь
   22 January 2013
На днях прописали сына. Потребовалось: свидетельство о рождении, два паспорта (мужа и мой, хотя он прописан не у меня), мое заявление (прошу прописать моего сына по адресу...), и заявление мужа ( прошу прописать моего сына по тому же адресу). Через 5 дней забрали документы и форму 3 для собеса.

форма 3 - справка о составе семьи. Для ее получение затребовали паспорта всех прописанных у меня людей. Пришлось ругаться. Как я могу принести паспорт родителей, если они не проживают в Николаеве? Да и вообще паспорт нельзя передавать третьим лицам. А если мне его банально не доверяют? Мне всех родственников с собой приводить? И дедушку лежачего? Более тупого закона я не видела.
Zol_otko

Zol_otko

Заходил(а): 06.09.2019
Телефон: 050-96-555-33, 066-50-36-224
Zol_otko
VIP пользователь
   22 January 2013
тобто при оформленні документів на новонародженого я не зобов"язана вказувати де він житиме фактично і де буде прописаним документально?
Серцем і душею з ними.......!
Turbulent Bell

Turbulent Bell

Turbulent Bell
VIP пользователь
   22 January 2013
Ну я живу вообще на съеме. Это никого не интересует.
Turbulent Bell

Turbulent Bell

Turbulent Bell
VIP пользователь
   22 January 2013
Цитата: #11656 Curly 22 January 2013, 11:37
У меня малая до сих пор не прописана, никаких проблем не было. Для выплат надо только зарегистрировать и получить свидетельство о рождении
В заводском собесе форму 3 потребуют обязательно. а для нее нужно прописать.
Просматривают эту тему:

Forum