Цитата: Ссылка (02 Август 2013 17:40)
Вы меня как-то очень неправильно понимаете. дело не в идоле, а в том, что Ваш подход неосуществим чисто технически. разумеется, что и я первым делом попыталась бы мягко, очень ненавязчиво подвести к мысли, что это просто не надо. но опять же считать, что секс в 14 невозможен по причине хороших отношений с родителями - это таки смешно. как и думать, что контроль может как-то изменить ситуацию. ну то есть ухудшить может, а вот улучшить ну никак.
Так, давайте по-порядку.
1. "Ваш подход неосуществим чисто технически" - який саме? З конвоєм у тій ситуації, де вже "вразнос" і це крайня міра? Чому це неможливо, практика (не моя, звісно) показує, що можливо. Правда, там практика більше стосувалася хлопців бандитського характеру, щоб не віддавати в інтернат відповідної направленості, але по суті різниці немає. Чи Ви мали на увазі якийсь інший підхід?
2. "разумеется, что и я первым делом попыталась бы мягко, очень ненавязчиво подвести к мысли, что это просто не надо" - а я що, щось інше стверджую? Чи я десь пропонувала тотальний контроль з пелюшок?
3. "но опять же считать, что секс в 14 невозможен по причине хороших отношений с родителями - это таки смешно" - знову-таки, я десь стверджувала протилежне? Я казала не про неможливість, а про те, що при хороших відносинах та уважності батьків до дитини з більшою ймовірністю можна це попередити. Бо одна справа, коли багато спілкуєшся з дитиною та знаєш, що твориться в її душі, і зовсім інша, коли, наприклад, бачиш дитину пізно ввечері стомлена перед сном, бо треба багато працювати. Або коли вимагаєш від дитини те і се, а почути її і ніколи або немає бажання.
4. "как и думать, что контроль может как-то изменить ситуацию. ну то есть ухудшить может, а вот улучшить ну никак." - взагалі-то мова йшла про ситуацію, коли погіршувати вже немає куди.