• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Сексуальное воспитание

Конфетти   
VIP пользователь   
15 September 2012 14925 202
lilak

lilak

Заходил(а): 13.08.2016
Район: Центральный
lilak
Пользователь
   03 August 2013
Теперь понимаю, что такое один из страшных кошмаров мам мальчиков: узнать, что у тебя уже где-то растут неизвестные тебе внуки...
mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   03 August 2013
"Повністю підтримую. " ну до речі Ви мені так жодного разу не відповіли, що Ви будете робити, якщо секс вже був і з коханим хлопцем, і він її не покинув, і в них все чудово. тобто не мені доведіть, що не треба і шкідливо (я це сама знаю), а що Ви дівчині скажете? ну якщо секс тільки з любов"ю, любов є - мамо, відповідай за свої слова! чи правила різко змінились?
lilak

lilak

lilak
Пользователь
   03 August 2013
Вопрос не ко мне, но подождут, наверное, если любовь... Хотелось бы верить )) Девушкам с 17 можно и замуж.
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   03 August 2013
Це до мене питання явно. Але Ссылка відповіла саме так, як і я вважаю - і до речі, я про це писала вище. Почекають хоча б до 17-ти, якщо дійсно кохають одне одного, якщо це кохання справжнє.
А ще, наявність любові - це обов'язково, але недостатньо, якщо мовою математики.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
lilak

lilak

lilak
Пользователь
   03 August 2013
Вот полезная статья http://sekretiki7ya.ru/polovoe-vospitanie-doshkolnikov-otkuda-berutsya-deti/  Но это для малышей, конечно. Кстати, вообще много полезной информации на сайте. Наш николаевский педагог и психолог глубоко занимается проблемами гендерного и полового воспитания.
mamatanya

mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
   03 August 2013
нет, Вы скажите, какими словами Вы это аргументируете юной влюбленной девушке. сердце потом слабое будет? - хаха! сильный аргумент в 14 лет! залететь можно? - так мы предохраняемся! все равно можно? - ну так родим! мы же так любим друг друга! на что жить будем и как? - сейчас и детские неплохие дают, и работу он найдет, а я буду в интернете по ссылкам клацать за деньги! я читала, что так можно заработать. нельзя? - да сколько можно придираться, мам!
happy2look

happy2look

Заходил(а): 21.10.2021
Телефон: 0509990063
happy2look
VIP пользователь
   03 August 2013

Цитата: Ссылка (03 Август 2013 00:12)
Вопрос не ко мне, но подождут, наверное, если любовь... Хотелось бы верить )) Девушкам с 17 можно и замуж.

а потом и развестись можно... и родители будут долго удивляться: "как же так?!! у вас же такая любовь была?!! свадьба была, куча родственников, а вы через 3 года разводится надумали?"
это я о своем, наболевшем... не отдавайте своих девочек рано замуж!
mamatanya

mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
   03 August 2013
для нас 3-4 года - пустяк, для подростка это длиннее жизни! с чего вдруг откладывать счастье на потом?! потому что мама сказала?? опять же подчеркиваю - это не моя личная позиция, это я фантазирую по поводу ответной реакции. вот как-то сомневаюсь, что она будет другая. кстати. знаю и такой случай, что девушка попробовала один раз лет в 14-15. чтоб взрослее стать, как она объяснила. сама без мамы (та вообще не в курсе была) решила, что это все же глупость и завязала на несколько лет. никто не отменяет разум и способность признать свою ошибку у человека 14-ти лет. но мама тут явно была не при чем.
lilak

lilak

lilak
Пользователь
   03 August 2013

Цитата: Ссылка (03 Август 2013 00:21)
а потом и развестись можно... и родители будут долго удивляться: "как же так?!! у вас же такая любовь была?!! свадьба была, куча родственников, а вы через 3 года разводится надумали?"
это я о своем, наболевшем... не отдавайте своих девочек рано замуж!

Как это вообще отдавать или не отдавать? Хочется девушке замуж, у нее любовь. Разве не разводятся люди, которые не рано женятся? Или если разрешить сексуальную жизнь, то замуж перехочется? С любимым хочется быть постоянно, каждую минуту, тем более когда тебе 16-17-18... И я знаю много пар, которые очень рано встретились, поженились и долго и счастливо живут вместе.
Все же мне кажется, в таком деликатном деле нет панацеи и единого возможного варианта действий.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   03 August 2013

Цитата: Ссылка (03 Август 2013 00:20)
нет, Вы скажите, какими словами Вы это аргументируете юной влюбленной девушке. сердце потом слабое будет? - хаха! сильный аргумент в 14 лет! залететь можно? - так мы предохраняемся! все равно можно? - ну так родим! мы же так любим друг друга! на что жить будем и как? - сейчас и детские неплохие дают, и работу он найдет, а я буду в интернете по ссылкам клацать за деньги! я читала, что так можно заработать. нельзя? - да сколько можно придираться, мам!

Що саме конкретно я буду говорити чи як саме буду діяти, дуже залежить від конкретної ситуації, як же я Вам тут чітко напишу конкретно? Можливо, достатньо буде просто нагадати щось, або звернути увагу на щось, а можливо, таки дійде справа і до конвою. І я теж про це вже писала.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
mamatanya

mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
   03 August 2013
ну вот как раз в такой ситуации конвой - это худшее, что может быть. я бы выбрала презервативы покупать, раз уж край и другого выхода нет. ну хорошо, я уточню, что если вдруг не дай Бог, даже страшно думать, девочка в 14 лет меняет партнеров как перчатки и не может остановиться. если не способна сказать "нет" ни одному желающему и согла всегда и везде, то это уже соизмеримо с наркотической зависимостью, от которой надо спасать, увозить, запирать. а так....значит с любимым разлучили, еще и не кто-нибудь, а родная мать, а тут еще переходный возраст, в голове каша, в теле гормоны....довести ребенка до депрессии или того хуже ради правильно развитых внутренних органов и из-за страха перед возможной беременностью? по-моему, это большее зло. ну если не рассуждать с позиции той самой мамы из "Вам и не снилось", что таких еще тьма будет, а вырастет - спасибо еще скажет!
happy2look

happy2look

Заходил(а): 21.10.2021
Телефон: 0509990063
happy2look
VIP пользователь
   03 August 2013

Цитата: Ссылка (03 Август 2013 00:29)

Как это вообще отдавать или не отдавать? Хочется девушке замуж, у нее любовь. Разве не разводятся люди, которые не рано женятся? Или если разрешить сексуальную жизнь, то замуж перехочется? С любимым хочется быть постоянно, каждую минуту, тем более когда тебе 16-17-18... И я знаю много пар, которые очень рано встретились, поженились и долго и счастливо живут вместе.
Все же мне кажется, в таком деликатном деле нет панацеи и единого возможного варианта действий.

это я про политику родителей: "вот поженитесь, потом и занимайтесь сексом" если девочке хочется замуж, на здоровье! лично мне хотелось просто быть с любимым человеком, и единственный выход, который предложили нам родители - пожениться 
пы.сы. родителей ни в чем не виню, они у меня золотые))) но для себя сделала такие выводы на будущее, для своей дочери
mamatanya

mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
   03 August 2013
где-то я слышала такую фразу))) :"мама меня всегда учила, что первым мужчиной должен быть муж" )))) повеселила она меня сильно. типо порядочные в брак вступают девственницами, а уже сразу после свадьбы - делай что хочешь, спи с кем хочешь! с сексом после совершеннолетия у меня примерно такие же ассоциации)))
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   03 August 2013

Цитата: Ссылка (03 Август 2013 00:41)
ну вот как раз в такой ситуации конвой - это худшее, что может быть. я бы выбрала презервативы покупать, раз уж край и другого выхода нет. ну хорошо, я уточню, что если вдруг не дай Бог, даже страшно думать, девочка в 14 лет меняет партнеров как перчатки и не может остановиться. если не способна сказать "нет" ни одному желающему и согла всегда и везде, то это уже соизмеримо с наркотической зависимостью, от которой надо спасать, увозить, запирать. а так....значит с любимым разлучили, еще и не кто-нибудь, а родная мать, а тут еще переходный возраст, в голове каша, в теле гормоны....довести ребенка до депрессии или того хуже ради правильно развитых внутренних органов и из-за страха перед возможной беременностью? по-моему, это большее зло. ну если не рассуждать с позиции той самой мамы из "Вам и не снилось", что таких еще тьма будет, а вырастет - спасибо еще скажет!

Не з коханим розлучили, а заборонили сексуальні стосунки з цим коханим, Ви хоч різницю помічаєте? І це я теж вже писала, хай собі зустрічаються на здоров'я, у випадку підозр буде просто в мене вдома, наприклад, під більш-менш наглядом. І вибачте мені, ну геть не повірю в те, що у випадку щирого кохання у підлітковому віці буде страшне страждання дівчини за неможливості займатися сексом, але з повним дозволом спілкуватися, і навіть цілуватися. Хай вчаться петтінгу - знаєте, що це таке? Суцільні переваги традиційного сексу без його ризиків. Це що, світ клином зійшовся саме на статевому акті? Якщо це у них буде саме так, то це іменно не кохання, а банальна тілесна пристрасть з наркотичною залежністю, і це вже точно конвой і запирання.
mamatanya

mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
   03 August 2013
ходимо по колу ))) як Ви збираєтесь контролювати? тобто затримались десь, гуляли у садочку, тримаючись за ручки, а Ви їх за це під конвой! Ви закохані колись були? ото дійсно смак - спілкуватись з коханим на очах батьків! петтінг можна, але час від часу батьки підходять та дивляться, чи не перейшли межу. чи як?! ну скаже Вам донька, що нічого не буде. Ви спокіно будете дивитись на їхні стосунки, точно знаючи, що секс в них вже був? у паранойю не впадете? не забороните потім взагалі їм бачитись через якусь дурницю чи непорозуміння? влізете в чужі особисті стосунки, щоб точно тримати їх під контролем? вповнені, що при такому розвитку подій донька все одно буде Вам повністю довіряти і все-все розповідати? ще повернемось до початку: а звідки узнала мама про секс? сама донька сказала? якщо ні, то й на подальшу відвертість немає сенсу сподіватись. якщо навіть сама зізналась, то це не означає, що цю довіру важко втратити - дуже легко! я не кажу, що дівчина страждатиме без сексу. це як в темі пр особак: "ви не кажіть, що вони теж живі, ви розкажіть, що з ними тепер робити"
mamatanya

mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
   03 August 2013
а мені все ж таки цікаво почути мам хлопців....))) ну з подробицями)))
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   03 August 2013

Цитата: Ссылка (03 Август 2013 01:11)
ходимо по колу ))) як Ви збираєтесь контролювати? тобто затримались десь, гуляли у садочку, тримаючись за ручки, а Ви їх за це під конвой!

Тьху ти. Ну яке під конвой після тримання за ручки? Як можна порівняти гуляння в садочку - з перепихом у туалеті чи під'їздах, наприклад? Коротше, я зрозуміла, хочете дозволяти своїй дитині займатися раннім сексом - дозволяйте на здоров'я, а в мене інші переконання.
mamatanya

mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
   03 August 2013
а еще такой нюанс: когда я говорила про увезти, запереть, спрятать от всех. то я это буквально имела в виду. уехать в лес, в горы - куда угодно. где никого нет, где можно вернуть душу и голову на место в безопасности. а потом можно вернуться к нормальной жизни. а водить в школу под конвоем и сидеть рядом на уроках, чтоб сексом не занималась.....сильней унизить подростка невозможно, по-моему.
mamatanya

mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
   03 August 2013
точно що тьху ти! де це я казала, що хочу дозволяти по-перше, а головне ЗВІДКИ ВИ БУДЕТЕ ЗНАТИ, ЩО ВОНИ РОБИЛИ ТІ ЧОТИРИ ГОДИНИ, КОЛИ ЇХ НІКТО НЕ БАЧИВ?????? допитувати? а повірити вистачить сил? це ж не раз і не два буде, це ж постійно буде. ну не подобається коханим бути на очах інших, навіть якщо ніякого сексу немає. закохані люблять бувати наодинці!
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   03 August 2013
Якщо у закоханих вистачає розуму займатися (і не раз) сексом так, щоб про це не здогадалася жодна жива душа, то це вже буде їх особиста справа. Але у випадку підлітків це дещо малоймовірно, Ви так не думаєте?
Просматривают эту тему:

Forum