- 0 Поддержать автора
-
mamatanya
Награды:
mamatanya
Имя: mamatanya Группа: VIP пользователь Сообщений: 8122 Регистрация: 17.04.2010 Заходил(а): 15.06.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 063 491 2019 |
mamatanya
VIP пользователь
26 October 2013
"с поганой овцы хоть шерсти клок..." - а Вам бы хватило смелости уйти с больным ребенком на руках в никуда? звучит, конечно, не очень, но если реально даже на работу выйти не будет возможности, а больного ребенка надо не просто кормить и одевать, но еще и регулярно лечить.....это уже не шерсти клок....
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
26 October 2013 Цитата: Ссылка (26 Октябрь 2013 10:34)
Мой любимый фильм про измену - "Неверная" с Ричардом Гиром. Очень сильный фильм.
+
"Герцогиня"
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
26 October 2013 Цитата: Ссылка (26 Октябрь 2013 10:51)
я бы простила (а так как это очень трудно то первое время именно сцепила бы зубы),
Це не прощення. Це розрахунок і ліцемірство. Я напевне теж би так вчинила, але давайте називати речі своїми іменами
Вера1690
Награды:
Вера1690
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
26 October 2013 Цитата: Ссылка (26 Октябрь 2013 11:13)
"с поганой овцы хоть шерсти клок..." - а Вам бы хватило смелости уйти с больным ребенком на руках в никуда? звучит, конечно, не очень, но если реально даже на работу выйти не будет возможности, а больного ребенка надо не просто кормить и одевать, но еще и регулярно лечить.....это уже не шерсти клок....
я не буду приміряти ситуацію на себе. З багатьох причин, і дякуючи Господу, мені є куди піти. У мене є родина, є дім, є мама, є брат, у моїх дітей взагалі родичів ціла купа.
до речі, я нікого і не засуджую
дружина олігарха
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Слава Україні!
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
Китиха
Модератор
26 October 2013 Цитата: Ссылка (26 Октябрь 2013 10:31)
Яяяяяк, Ви його ще й у баню відпускаєте? Та Ви що! Це ж таке зло, гірше соцмереж! Забороніть швидше, поки не сталося непоправне!
А він у мене дозволу не питає. Це мій прорахунок у вихованні
mamatanya
Награды:
mamatanya
Имя: mamatanya Группа: VIP пользователь Сообщений: 8122 Регистрация: 17.04.2010 Заходил(а): 15.06.2019 |
mamatanya
VIP пользователь
26 October 2013
думаю, Ваши слова про паршивую овцу было очень неприятно читать тем, кому не так повезло с обстоятельствами. хотя, Вы же не примеряли ситуацию на себя, так что с чего вдруг Вам об этом думать....
Вера1690
Награды:
Вера1690
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
26 October 2013 Цитата: Ссылка (26 Октябрь 2013 11:24)
думаю, Ваши слова про паршивую овцу было очень неприятно читать тем, кому не так повезло с обстоятельствами. хотя, Вы же не примеряли ситуацию на себя, так что с чего вдруг Вам об этом думать....
давайте називати речі своїми іменами. Чи тут тільки коханок полоскати можна? Виглядає і є воно так, як і звучить, нічого тут не прикрасиш. Але, помітьте, не засуджую жінку що так вчиняє. Не так вже і аморально, на мій погляд, скористатися у цілях забезпечення якихось життєвих умов дитині за рахунок його рідного батька.
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
Вера1690
Награды:
Вера1690
Вера1690
VIP пользователь
26 October 2013 Цитата: Ссылка (26 Октябрь 2013 11:24)
давайте ще повчить мене моральності...
І Олену, яка про лицемірство пише
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
jozh
Награды:
jozh
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
26 October 2013 Цитата: Ссылка (26 Октябрь 2013 11:23)
А він у мене дозволу не питає. Це мій прорахунок у вихованні хлопчика чоловіка. Що Ви там про ланцюг писали?
Так виправляйте свої помилки, поки ще є час та можливість! Ви що, з глузду з'їхали, що це за безвідповідальне відношення до
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
jozh
Награды:
jozh
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
26 October 2013 Цитата: Ссылка (26 Октябрь 2013 11:30)
давайте називати речі своїми іменами. Чи тут тільки коханок полоскати можна? Виглядає і є воно так, як і звучить, нічого тут не прикрасиш. Але, помітьте, не засуджую жінку що так вчиняє. Не так вже і аморально, на мій погляд, скористатися у цілях забезпечення якихось життєвих умов дитині за рахунок його рідного батька.
Я свого часу пішла від першого чоловіка в нікуди, без житла і без грошей, з двохрічною дитиною на руках. Правда, на щастя, здоровою.
Але я не можу засуджувати когось, не у всіх є сили чи рішучість чи впевненість, чи й просто більш складна ситуація може бути. Але, погоджусь, дійсно треба називати речі своїми іменами і розуміти, що саме ти робиш і заради чого, а не прикриватися красивими фразами, щоб начебто виглядати хорошою.
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
mamatanya
Награды:
mamatanya
mamatanya
VIP пользователь
26 October 2013
Ссылка, я Вас нічому не вчила. ну так само, як Ви нікого не засуджували. з Оленою згодна. це лицемірство заради дитини. але то прислів"я було тут аж геть не в тему.
mamatanya
Награды:
mamatanya
mamatanya
VIP пользователь
26 October 2013
Ссылка, Ви якось описували ситуацію детальніше. все ж таки не в нікуди, а спочатку знайшли собі житло. так, на це вистачило кілька днів(чи навіть меньше?), а комусь треба більше, бо дворічну дитину можна віддати в садчок, можна працювати вдома, якщо освіта або здібності дозволяють. а якщо з дитиною потрібно проводити майже 24 години на добу? якщо гроші потрібні не тільки, щоб кашу зварити, а ще й на ліки? якщо освіти немає? якщо жінка розуміє, що навіть якщо вона може щось змінити, то на це підуть роки? так, це лицемірство, але "шерсти клок" - це явно не те, заради чого вона лицемірить. здоров"я дитини так не назвеш.
Вера1690
Награды:
Вера1690
Вера1690
VIP пользователь
26 October 2013
Може про влучність висловів побалакаємо?
Російсько-український словник сталих висловів
Ссылка
Російсько-український словник сталих висловів
Ссылка
С паршивой овцы хоть шерсти клок.
З поганої вівці хоч вовни жмут. Пр. З ледачого вовка хоч шерсті жмут. Пр. З худого кабана хоч вишкварки. Пр. Нічим не візьмеш, так клоччям. Пр. Лихого нема чого (нічого) жалувати. Пр.
Де тут не по темі? Хіба пост був не про те, аби скористатися матеріальними статками чоловіка і залишитися зціпивши зуби, не від великої любові.
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
Kori
Семья:
Награды:
Kori
Имя: Ольга Группа: Помощник на форуме Сообщений: 5588 Регистрация: 11.01.2011 Заходил(а): 26.04.2024 |
Kori
Помощник на форуме
26 October 2013 Цитата: Ссылка (26 Октябрь 2013 10:51)
Я прежде всего мама ,и если больной ребенок и выхода на данный момент кроме как простить и понять нет ,то да ,я бы простила (а так как это очень трудно то первое время именно сцепила бы зубы),а махать шашкой и уходить вникуда с понтом я гордая...
вы прежде всего ЖЕНЩИНА!!!!! Я о том и пытаюсь сказать, что уходят не "с понтом я гордая", а четко осознав для себя сможете вы простить мужа или нет. Нельзя наступать на собственное горло. Так будет еще хуже. Если вы в принципе готовы простить измену, то тут придется работать над отношениями и пытаться простить и забыть. А если вы пытаетесь сохранить "семью" зная, что никогда не простите и это просто сожительство на время, то даже больной ребенок не повод так делать.
Мне всегда 18... Все остальное – стаж!
Счастье - это когда люди, которые вам не подходят...к вам не подходят...
Счастье - это когда люди, которые вам не подходят...к вам не подходят...
Вера1690
Награды:
Вера1690
Вера1690
VIP пользователь
26 October 2013 Так, в тему про обставини.
Дівчата, бережіть родини. Відвідуйте батьків, своїх та чоловіка, не ворогуйте з братами та сестрами, не здіймайте дріб'язкової війни з тітками та дядьками, не забувайте про бабусь та дідусів, підтримуйте родинні зв'язки і обставини ставатимуть кращими, не тільки у скрутний час, а завжди.
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
mamatanya
Награды:
mamatanya
mamatanya
VIP пользователь
26 October 2013
Ссылка, согласна с Вами. просто жизнь такая неоднозначная. как раз дописать собиралась, что даже необязательно это лицемерие. возможно, искреннее желание простить и жить дальше, просто оно идет не от первого эмоционального порыва, а от головы. и потому первое время надо сцепив зубы работать над собой. а не сцепив зубы улыбаться мужу и ублажать его в постели (такое чувство, что именно об этом большинство подумали).
mamatanya
Награды:
mamatanya
mamatanya
VIP пользователь
26 October 2013
"Дівчата, бережіть родини. Відвідуйте батьків, своїх та чоловіка, не ворогуйте з братами та сестрами, не здіймайте дріб'язкової війни з тітками та дядьками, не забувайте про бабусь та дідусів, підтримуйте родинні зв'язки і обставини ставатимуть кращими, не тільки у скрутний час, а завжди." - казково! ))) тобто з чоловіком підтримувати стосунки зціпивши зуби, - це аморально, недостойно, це огидне лицемірство, а от з батьками та тітками завжди рожеві квіточки, а будь-які суперечки треба пробачати, а краще взагалі не звертати уваги! а ті, в кого просто немає батьків, або вже немає, ті взагалі самі в усьому винні, бо не берегли!
Вера1690
Награды:
Вера1690
Вера1690
VIP пользователь
26 October 2013 Цитата: Ссылка (26 Октябрь 2013 11:30)
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
Вера1690
Награды:
Вера1690
Вера1690
VIP пользователь
26 October 2013 Цитата: Ссылка (26 Октябрь 2013 12:14)
тобто з чоловіком підтримувати стосунки зціпивши зуби, - це аморально, недостойно, це огидне лицемірство, а от з батьками та тітками завжди рожеві квіточки, а будь-які суперечки треба пробачати, а краще взагалі не звертати уваги! а ті, в кого просто немає батьків, або вже немає, ті взагалі самі в усьому винні, бо не берегли!
Що ви намагаєтеся мені довести?
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
mamatanya
Награды:
mamatanya
mamatanya
VIP пользователь
26 October 2013
чи Ви справді вважаєте, що через дрібні суперечки батьки, брати з сестрами та тітки з дядьками виженуть з дворічною дитиною на руках?
Просматривают эту тему:
Ответить в теме:
"КАК простить измену?"
Forum