• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

КАК простить измену?

Аноним   
Профиль используется для всех Анонимов   
24 October 2013 22615 419
Вера1690

Вера1690

Заходил(а): 26.08.2019
Район: Центральный - Соляные
Вера1690
VIP пользователь
   26 October 2013

Цитата: Ссылка (26 Октябрь 2013 12:17)
чи Ви справді вважаєте, що через дрібні суперечки батьки, брати з сестрами та тітки з дядьками виженуть з дворічною дитиною на руках?

маматаня, такого повно.

У кожній другій темі про родинні сварки та непорозуміння причини зовсім незначні. 
дружина олігарха

Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг

Слава Україні!
mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Район: Центральный
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   26 October 2013
"Відвідуйте батьків, своїх та чоловіка, не ворогуйте з братами та сестрами, не здіймайте дріб'язкової війни з тітками та дядьками, не забувайте про бабусь та дідусів, підтримуйте родинні зв'язки і обставини ставатимуть кращими, не тільки у скрутний час, а завжди." з припискою "в тему до обставин" це виглядає як "з родичів хоч вовни жмут". родичи є різні, іноді вони дуже далеко, іноді вони вже не з нами і т.д. тож це аж ніяк не в тему до обставин. заклик пробачати чоловікові зраду, щоб був мир та злагода у сім"ї, щоб обставини були кращими не тільки в скрутні часи, а завжди - це теж саме.
mamatanya

mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
   26 October 2013
сварки та непорозуміння через дрібниці - так , але щоб когось вигнали на вулицю з маленькою та ще й хворою дитиною - таке теж є. але вже зовсім не через дрібниці. точніше є люди підступні, підлі, жорстокі....і вони теж чиїсь батьки, сини, брати та сестри. і їх родичам ніякими добрими стосунками це не виправити. так само, як чоловіка-зрадника не перевиховає жодна найтурботливіша та наймудріша жінка.
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   26 October 2013

Цитата: Ссылка (26 Октябрь 2013 11:56)
Ссылка, Ви якось описували ситуацію детальніше. все ж таки не в нікуди, а спочатку знайшли собі житло. так, на це вистачило кілька днів(чи навіть меньше?), а комусь треба більше, бо дворічну дитину можна віддати в садчок, можна працювати вдома, якщо освіта або здібності дозволяють. а якщо з дитиною потрібно проводити майже 24 години на добу? якщо гроші потрібні не тільки, щоб кашу зварити, а ще й на ліки? якщо освіти немає? якщо жінка розуміє, що навіть якщо вона може щось змінити, то на це підуть роки?  так, це лицемірство, але "шерсти клок" - це явно не те, заради чого вона лицемірить. здоров"я дитини так не назвеш. 

Ну якщо притулитися у куточку у друзів - це Ви називаєте "знайшли собі житло", то хай буде так.
І Ви мене не зрозуміли. Я не засуджую. Я лише проти того, щоб називати це "прощаю чоловіка", "зберегти сім'ю" і все таке. Так треба і усвідомлювати хоча б для себе самої, що фактично живеш з цим чоловіком заради матеріального забезпечення, от і все. Не звинувачувати себе, не вважати це аморальним чи поганим, а просто розуміти справжній стан справ.
Звісно, ці мої слова не відносяться до ситуацій, де дійсно жінка щиро пробачає чоловіка, я лише про оті виправдання.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   26 October 2013

Цитата: Ссылка (26 Октябрь 2013 12:27)
"Відвідуйте батьків, своїх та чоловіка, не ворогуйте з братами та сестрами, не здіймайте дріб'язкової війни з тітками та дядьками, не забувайте про бабусь та дідусів, підтримуйте родинні зв'язки і обставини ставатимуть кращими, не тільки у скрутний час, а завжди." з припискою "в тему до обставин" це виглядає як "з родичів хоч вовни жмут". родичи є різні, іноді вони дуже далеко, іноді вони вже не з нами і т.д. тож це аж ніяк не в тему до обставин. заклик пробачати чоловікові зраду, щоб був мир та злагода у сім"ї, щоб обставини були кращими не тільки в скрутні часи, а завжди - це теж саме.

Мої родичі далеко, майже 100км, тата вже немає. Я знаю що я не одна, я знаю що у мене є родина, я знаю що мене підтримають, але це все взаємно, кожен з них не сумнівається, що звернувшись до мене отримає те, за чим звертався. Ми є один у одного, любимо, спілкуємось, вирішуємо стосунки, буває різне, але ми РОДИНА, попри все. 

Якщо ви прочитали про нормальні стосунки у сенсі задля користування ними, то мені вас дуже шкода.

Я не маю бажання продовжувати з вами полеміку в цій темі, вибчте.

дружина олігарха

Слава Україні!
mamatanya

mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
   26 October 2013
на те,щоб щиро пробачити, теж потрібен час. як можна одразу щиро пробачити, або одразу точно знати, що ніколи не пробачиш? 
mamatanya

mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
   26 October 2013
я повторюсь, что не читала всей темы, потому скорее абстрактно рассуждаю. само название темы предполагает, что простить женщина хочет, но пока не получается.главное, что хочет, что работает над собой. она не хочет лицемерить, она хочет настоящую семью. ну а то, что к такому решению толкают и обстоятельства в том числе - ну так это жизнь. в юности бросить парня, танцевавшего с другой, - вполне нормально, уйти от изменившего мужа, когда нет детей тоже достаточно легко и себе спокойней. а когда есть дети, когда людей связывают годы брака, который они строили по кирпичику, то уже есть над чем думать. и это не лицемерие. а то как-то так однобоко получается, что жена ненавидит, никогда не простит, но ходит и улыбается через силу, потому что на работу идти лень. 
mamatanya

mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
   26 October 2013
 Ссылка , можу тільки відповісти Вам Вашими ж словами: я не розумію, де Ви про що читаєте. вибачаю. хоча і люблю, коли цитуючи мене, люди хоча б читають уважно те, що цітують.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   26 October 2013

Цитата: Ссылка (26 Октябрь 2013 12:38)
на те,щоб щиро пробачити, теж потрібен час. як можна одразу щиро пробачити, або одразу точно знати, що ніколи не пробачиш? 

/ca3
Якщо жінка в принципі ХОЧЕ пробачити, любить цього - хай навіть паскудного і все таке - чоловіка, дійсно щиро хоче зберегти сім'ю, - то це одна справа. Так, може знадобитися немало часу, щоб пробачити (а можливо, через деякий час зрозумієш, що пробачити неможливо для тебе), навіть щоб перестати плакати постійно чи нормально навіть говорити з ним, але ціль ясна і зрозуміла. Потрібен сам чоловік як ЛЮДИНА, а не його гроші.
А от якщо йдуть виправдання типу дитина хвора, тому я зціпивши зуби прощаю чоловіка, - це геть інше. Не треба прощати, не треба себе насилувати та через силу усміхатися і так далі аж до постільних ублажань. Треба чітко усвідомлювати, що в даному випадку чоловік потрібен лише як гаманець, і все. Визначити для себе, який мінімум потрібен, щоб чоловік потрібний час виконував цю роль гаманця, і не більше того. І отой мінімум і робити, теж грати свою роль. Ще раз - я не засуджую такі рішення, бо ситуації бувають які завгодно складні та заплутані. Але я прошу жінок зберігати свою гідність хоча б для самої себе, тобто не брехати самій собі, бо ця брехня руйнує особистість, в тому числі і дітям.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
mamatanya

mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
   26 October 2013
до речі 100 км не так далеко, як наприклад, за океаном. так, а що робити сиротам? де їм шукати підтримки, якщо всі обставини завжди в наших руках?
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   26 October 2013

Цитата: Ссылка (26 Октябрь 2013 12:49)
до речі 100 км не так далеко, як наприклад, за океаном. так, а що робити сиротам? де їм шукати підтримки, якщо всі обставини завжди в наших руках?

1000, не 100, неправильно написала. Більше доби їхати принагоді. За океан летіти швидше
дружина олігарха

Слава Україні!
mamatanya

mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
   26 October 2013
автоматично повторила за Вами )) я пам"ятаю, Ви розповідали, де вони живуть
mamatanya

mamatanya

mamatanya
VIP пользователь
   26 October 2013
Ссылка, даже почитав этот форум, становится ясно, что  искренне простить измену - это такое осуждаемое общественностью явление, что проще всем говорить, что вот ребенок болен и идти некуда, чем признаться, что тебе просто дорог этот человек и отношения с ним. хотя себе ступодово врать не стоит. да и вообще в целом я с Вами согласна. опять же по поводу обстоятельств - если вдруг не дай Бог так приключится, что мне негде будет переночевать,то найдется не одно место, где меня пустят и не спросят, надолго ли. но это если край. а пользоваться такой добротой, потому что муж изменил и развестись хочу, мне бы совести не хватило. все-таки у людей не трехэтажные виллы, набитые прислугой, чтоб мама с двумя детьми аж ну совсем никак не стеснила бы.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   26 October 2013

Цитата: Ссылка (26 Октябрь 2013 13:00)
хотя себе ступодово врать не стоит.

Ну а я про що? Кому яке діло взагалі, що там в сім'ї відбувається. Можна і взагалі для зовнішнього світу виглядати дружньою та вірною сімейкою, та без проблем! Головне - собі не брехати. А враховуючи, що тут анонімна тема, то я беру за гіпотезу, що людина тут писала саме те, що й сама думає, а не пробувала виглядати гарно в наших очах (бо який в цьому сенс для аноніма? /26 ). Це вже не про ТС, тут багато анонімів вже пробігало з різними ситуаціями, я вже в них трохи навіть заплуталася, де хто, але там були слова щодо зціпивши зуби прощаю заради дитини.
GULNARA1

GULNARA1

Заходил(а): 20.10.2017
Район: Центральный - Ракетное Урочище
Телефон: 0975501774 или 0662834595
GULNARA1
Активный пользователь
   26 October 2013

Цитата: Ссылка (24 Октябрь 2013 12:48)
А шо мужик такой приз, что за него бороться надо? Я бы к тому борщу и отправила быстро. Тьфу.

Я думаю, что положительных сторон много есть у мужа  автора! И было бы глупо - отдавать просто так! Я думаю можно 1раз простить...., а потом как жизнь покажет! Но пылить я думаю не стоит, это усугубляет только отношения....
Знаю подруг, которые своим мужьям изменяют ни один раз....и семья при этом не страдает:)))
0975501774 или 0662834595
nata19

nata19

Заходил(а): 09.02.2019
Район: Ленинский
Телефон: 0931499272
nata19
Активный пользователь
   26 October 2013
у меня есть картинка как раз в темку

Женщины не ИЗМЕНЯЮТ они сравнивают
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   26 October 2013

Цитата: Ссылка (26 Октябрь 2013 14:44)
И было бы глупо - отдавать просто так! 

Пропонуєте спробувати продати? 
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Сумерки
VIP пользователь
   26 October 2013

Цитата: Ссылка (26 Октябрь 2013 14:44)
Знаю подруг, которые своим мужьям изменяют ни один раз....и семья при этом не страдает:)))

Що це означає? Що чоловіки прощають, чи не звертають уваги і жінки повинні так само робити?
Я щось не зрозуміла.

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
Вера1690

Вера1690

Вера1690
VIP пользователь
   26 October 2013

Цитата: Ссылка (26 Октябрь 2013 15:00)
Що це означає? Що чоловіки прощають, чи не звертають уваги і жінки повинні так само робити?
Я щось не зрозуміла.

що "хороший левак укрепляет брак"/biggri
дружина олігарха

Слава Україні!
nata19

nata19

Заходил(а): 09.02.2019
Район: Ленинский
Телефон: 0931499272
nata19
Активный пользователь
   26 October 2013

Цитата: Ссылка (26 Октябрь 2013 15:02)
що "хороший левак укрепляет брак"/biggri

согласна на 100% ,
за то с мужем потом не ссоришься /t1803

Женщины не ИЗМЕНЯЮТ они сравнивают
Просматривают эту тему:
Ответить в теме:
"КАК простить измену?"
:
Капча является обязательной к заполнению!

Forum