- (1) Поддержать автора
-
mamatanya
Награды:
mamatanya
Имя: mamatanya Группа: VIP пользователь Сообщений: 8122 Регистрация: 17.04.2010 Заходил(а): 15.06.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 063 491 2019 |
mamatanya
VIP пользователь
28 September 2012 Цитата: #8682 Китиха 28 September 2012, 09:13
Мені більше подобається узагальнене МИ. Чи пані Муза лише себе мала на увазі, без мене?
а меня умиляют такие долгие пространные рассуждения, а в конце "у меня нет времени на долгие разговоры" ))) ну сразу видно, что нет, что делом человек занят
moonsun
Награды:
moonsun
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
moonsun
VIP пользователь
28 September 2012
Олено, ну в тебе терплячості! Мене тон цього листа миттю розізлив. Воно таке розумне нам тупим зараз все пояснить і відповідальністю нас обдарує! Ми всі довели ситуацію до існуючої?! А можна докладніше з цієї цифри?! Волонтери протягом місяця зроблять щось, що помітно змінить ситуацію?! Ню-ню... рррр слів багато, придатних для друку мало...
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
28 September 2012 Цитата: #8682 moonsun 28 September 2012, 09:29Олено, ну в тебе терплячості! Мене тон цього листа миттю розізлив. Воно таке розумне нам тупим зараз все пояснить і відповідальністю нас обдарує! Ми всі довели ситуацію до існуючої?! А можна докладніше з цієї цифри?! Волонтери протягом місяця зроблять щось, що помітно змінить ситуацію?! Ню-ню... рррр слів багато, придатних для друку мало...
І мене розізлив. Ну не вступати ж в полеміку з зайнятою людиною.
jozh
Награды:
jozh
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
28 September 2012 Цитата: #8682 mamatanya 28 September 2012, 09:24
чем дальше, тем больше склоняюсь к мысли, что моя бабушка права, когда говорит, что животных держать дома в принципе - это издевательство.
у нас тоже инстинкт. и ща скажу крамольную для этого форума мысль, но ХОЧЕТСЯ нам детей или вот так же инстинктивно или потому что нормы такие - у всех есть, а у меня нет, это неправильно, это несправедливо и т.д. вот любят же себя люди выше других ставить! а потом как раз и начинается "мы такие добрые и заботливые ко всем, мы выше всех шагнули интеллектуально" диких собачек, нападающих на людей, убивать не дадим, у нас свой особый путь всей остальной природе неведомый.
Ваша бабуся мудра людина.
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
28 September 2012 Цитата: #8682 belolapik 27 September 2012, 16:37
Спасибо.Её что ли распечатывать нужно получается? А потом заполнять и сканировать?? Не нашла как скачать форму в виде таблицы, чтобы заполнить на компе.
Прочитала, долго смеялась. Юмористы они как я посмотрю там. Особенно умилило требование предоставить информацию про опекуна или попечителя этих тварей.
ну и это - шедевр : " При отсутствии какой-либо информации указывается «не известно»,
однако – Обратите внимание! Это значительно уменьшит вероятность успешной стерилизации и будущего уменьшения количества животных на территории."
Другими словами - если на Вас забили, значит Вы недостаточно усердно заглядывали собаке под хвост или мешает отсутствие всех необходимых опекунов у псинок.
Ну тут два варианта я так понимаю - либо заберут, стерилизуют , вернут - они будут продолжать мешать жить дальше.
Либо вообще никто не почешется.
У обоих вариантов только один плюс - если у кого то после этого появится желание решить проблему кардинально своими силами, никто не сможет обвинить их в негуманности и ленности - честно попытались перед этим действовать предложенным "гуманным" способом.
Я скопіювала в Ворд і Вордом послала.
Мята
Имя: Татьяна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3120 Регистрация: 23.10.2009 Заходил(а): 07.12.2021 |
Мята
VIP пользователь
28 September 2012 Цитата: #8682 jozh 27 September 2012, 10:05
Ви маєте на увазі, щоб отак волонтери безкоштовно хазяйських стерилізували?
Бо люди, які хоч трохи розуміють ситуацію, й так стерилізують своїх тварин, а іншим навряд чи щось доведеш, щоб змотивувати витратити ті 300 гривен.
Саме так, хозяйських. На жаль, для дуже багатьох людей витратити 450грн на кицьку - нереально. Домашні тварини - це не лише дорогі породисті, я вважаю навіть, що їх менше, ніж звичайних. Скільки пенсіонерів тримают кішок та маленьких собачок, скільки в приватному секторі тварин... Одне діло, коли б стерилізація тварин для малозабезпечених була безкоштовною чи за символічну плату, і тоді потрібно було б лише просвіщати населення про користь цієї процедури, і зовсім інше, коли в людини немає єлементарно немає грошей, навіть якщо вона усвідомлює всі плюси стерилізації.
Якщо я не плутаю, скоротити надходження нових тварин на вулиці - це один з найважливіших пунктів програм зі скорочення безпритульних тварин
В конце всего мы будем помнить
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.
МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.
МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ
Ирина Гушлевская
Имя: Ирина Группа: VIP пользователь Сообщений: 3131 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 21.03.2012 |
Ирина Гушлевская
VIP пользователь
28 September 2012 Цитата: #8682 Китиха 28 September 2012, 09:34
Ну да, только у них не все Ворды открывает. Я потом перекопировала все это еще раз прямым сообщением.
А вообще уже даже по тону ответов понятно, что все это мероприятие сугубо формальное. Вам надо, вы и пишите, вы и показывайте, потом вы и ловите начнется, а то машина же только одна. Просто будет повод сказать, что миссия выполнена, волонтеры приехали, нечего на нас нападать....
jozh
Награды:
jozh
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
28 September 2012 Цитата: #8682 Мята 28 September 2012, 10:01
Саме так, хозяйських. На жаль, для дуже багатьох людей витратити 450грн на кицьку - нереально. Домашні тварини - це не лише дорогі породисті, я вважаю навіть, що їх менше, ніж звичайних. Скільки пенсіонерів тримают кішок та маленьких собачок, скільки в приватному секторі тварин... Одне діло, коли б стерилізація тварин для малозабезпечених була безкоштовною чи за символічну плату, і тоді потрібно було б лише просвіщати населення про користь цієї процедури, і зовсім інше, коли в людини немає єлементарно немає грошей, навіть якщо вона усвідомлює всі плюси стерилізації.
Якщо я не плутаю, скоротити надходження нових тварин на вулиці - це один з найважливіших пунктів програм зі скорочення безпритульних тварин
Якщо я не плутаю, процент поповнення новими тваринами на вулицях з такого джерела, як потомство хазяйських тварин - мізерний. Аналогічно мізерний процент викинутих тварин хазяями. З розмноженням безпритульні собаки й самі чудово справляються.
Через те мене завжди дивує, коли при розмові про вуличних собак зоозахисники починають кивати на людей, які винуваті самі, що викидають тварин на вулицю. Я згодна, що це погано, що викидають, і з цим теж треба боротися, але давайте не підмінювати поняття на не плутати проблеми!
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
jozh
Награды:
jozh
jozh
VIP пользователь
28 September 2012 Цитата: #8682 Ирина Гушлевская 28 September 2012, 10:05
Ну да, только у них не все Ворды открывает. Я потом перекопировала все это еще раз прямым сообщением.
А вообще уже даже по тону ответов понятно, что все это мероприятие сугубо формальное. Вам надо, вы и пишите, вы и показывайте, потом вы и ловите начнется, а то машина же только одна. Просто будет повод сказать, что миссия выполнена, волонтеры приехали, нечего на нас нападать....
Багатьом людям це було очевидно ще до початку місії, лише ще коли про це говорилось.
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
PANY
Семья:
Награды:
PANY
Имя: Анна Группа: VIP пользователь Сообщений: 6159 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 19.06.2019 |
Город: Николаев Район: Заводской - Лески Телефон: 0992045571 |
PANY
VIP пользователь
28 September 2012 Цитата: #8682 Ирина Гушлевская 28 September 2012, 10:05
вот я ж про это и писала выше, что анкета составлена так, что все равно обвинят нас, что это мы не хотим собак ловить и под хвост им заглядывать, и ничего делать для помощи.
А сказали, что я злая и язвительная И я конечна та еще язва , но тут оказалась абсолютна права, вон elena132 прямым текстом можно сказать сказали, что никто ее заявку не будет обрабатывать, заняты они все очень.
Yazisha
Имя: Яна Группа: профиль закрыт Сообщений: 1759 Регистрация: 07.11.2011 Заходил(а): 01.07.2014 |
Yazisha
профиль закрыт
28 September 2012 Мозги, конечно, не видно, но когда их не хватает - заметно!
Olivia Alpi
Семья:
Olivia Alpi
Имя: olja.kotja Группа: Активный пользователь Сообщений: 409 Регистрация: 12.05.2010 Заходил(а): 21.09.2017 |
Olivia Alpi
Активный пользователь
28 September 2012 девочки, тут на 66 страниц только бла-бла как собаки мешают... и в конце есть хоть какой-то выход, нужно заполнить эту анкету( согласна на многие пункты и у меня нет ответов) и может быть потом созвониться и показать место лежбища этих собак...да, понятно, не идеально что только месяц, две машины и т.д. надо сделать всё зависящее конкретно от нас, а потом говорить:
jozh
Награды:
jozh
jozh
VIP пользователь
28 September 2012 Цитата: #8682 Olivia Alpi 28 September 2012, 10:19
девочки, тут на 66 страниц только бла-бла как собаки мешают... и в конце есть хоть какой-то выход, нужно заполнить эту анкету( согласна на многие пункты и у меня нет ответов) и может быть потом созвониться и показать место лежбища этих собак...да, понятно, не идеально что только месяц, две машины и т.д. надо сделать всё зависящее конкретно от нас, а потом говорить:
А якщо очевидно, що це не вихід?
Якщо Вам скажуть, наприклад, що для того щоб вилікувати якусь хворобу, чи там більше заробляти, Вам потрібно буде вилізти на дах та прокукурікати - Ви сразу полізете, чи все-таки спочатку подумаєте?
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
Китиха
Модератор
28 September 2012 Цитата: #8682 Olivia Alpi 28 September 2012, 10:19
девочки, тут на 66 страниц только бла-бла как собаки мешают... и в конце есть хоть какой-то выход, нужно заполнить эту анкету( согласна на многие пункты и у меня нет ответов) и может быть потом созвониться и показать место лежбища этих собак...да, понятно, не идеально что только месяц, две машины и т.д. надо сделать всё зависящее конкретно от нас, а потом говорить:
а працювати в цей час за мене хто буде?
І що дасть стерилізація 1000 собак в масштабах нашого міста?
Olivia Alpi
Семья:
Olivia Alpi
Имя: olja.kotja Группа: Активный пользователь Сообщений: 409 Регистрация: 12.05.2010 Заходил(а): 21.09.2017 |
Olivia Alpi
Активный пользователь
28 September 2012 и что совсем ничего не даст? или сильно много от нас требуется что бы попробовать??
belolapik
Имя: Алена Группа: VIP пользователь Сообщений: 9857 Регистрация: 21.10.2009 Заходил(а): 24.10.2019 |
belolapik
VIP пользователь
28 September 2012 Цитата: #8682 Китиха 28 September 2012, 09:34
спасибо, не додумалась
Боролись ми. Боролись наші предки.
Вже наших втрат неміряне число.
А знов свободу починай з абетки.
А знову скрізь те саме, що й було. ©
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
Китиха
Модератор
28 September 2012 Цитата: #8682 Olivia Alpi 28 September 2012, 10:31
и что совсем ничего не даст? или сильно много от нас требуется что бы попробовать??
Ні, не дасть. Залишені 29000 швидко поправлять популяцію. Я, як бачите, анкету відправила. Тільки з дуууже слабкої надії, що кудись дінеться МОЯ улюблена зграя. А в масштабах міста цн слону дробина.
Olivia Alpi
Семья:
Olivia Alpi
Olivia Alpi
Активный пользователь
28 September 2012 вероятно вы знаете выход? я подумала. хоть какое-то действие ВПЕРЁД к цели, лучше чем сидеть и жаловаться.
Olivia Alpi
Семья:
Olivia Alpi
Olivia Alpi
Активный пользователь
28 September 2012 в анкете есть пункт желательного дня отлова, у вас же выходные на работе есть? или это не такое важное дело для выходных?
jozh
Награды:
jozh
jozh
VIP пользователь
28 September 2012 Цитата: #8682 Olivia Alpi 28 September 2012, 10:36
вероятно вы знаете выход? я подумала. хоть какое-то действие ВПЕРЁД к цели, лучше чем сидеть и жаловаться.
Це якщо воно дійсно рух ВПЕРЕД, а не топтання на місці з дурним витрачанням сил та часу.
Волонтери самі чітко сказали - 1000 собак. В місті 30 000 собак. Невже Ви дійсно вірите, що воно щось дасть (крім попиляння бабла, звісно)?
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Просматривают эту тему:
Forum