- (1) Поддержать автора
-
Мята
Имя: Татьяна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3120 Регистрация: 23.10.2009 Заходил(а): 07.12.2021 |
Мята
VIP пользователь
29 September 2012
Я, напевне, погано пояснюю свої думки . mamatanya і jozh у вашому оточенні є власники собак та котів ? Пенсіонери та малозабеспечені, особливо в приватному сектрі ? Візьмемо гіпотетично бабусю, до якої прибилось цуценя, сука. Вона її залишила, годувала, при чому далеко не завжди собачка може жити у квартирі - приватний сектор собак тримає надворі, в буді (це посилання до думки що тварина звикла до ситого і теплого життя). Годує чим Бог послав - рештки вчорашнього супу, кістки, каша і т.д (собака не привчена до сухих кормів, мяса, зате в смітнику знайде знайому їжу)., минае рік, другий - вуаля, собака вже мама, припустимо п'ятьох цуцнят. Припустимо, що хлопчиків хтось візьме (хоча це далеко не факт), дівчаток бабуся не прогодує. Дівчатка йдуть у світ широкий. Але ж мама собака залишається ! І в найближчі пару років щовесни приводитиме нових цуценят.
А ось якби бабуся могла скористатись послугами волонтерів - стерілізувати, зробити щеплення від сказу та протравити глистів - набагато більше б користі було
А таких бабусь багато...
Я це маю на увазі, а не викинутих на вулицю дорослих собак
А ось якби бабуся могла скористатись послугами волонтерів - стерілізувати, зробити щеплення від сказу та протравити глистів - набагато більше б користі було
А таких бабусь багато...
В конце всего мы будем помнить
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.
МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.
МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ
mamatanya
Награды:
mamatanya
Имя: mamatanya Группа: VIP пользователь Сообщений: 8122 Регистрация: 17.04.2010 Заходил(а): 15.06.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 063 491 2019 |
mamatanya
VIP пользователь
29 September 2012 Цитата: #8682 Мята 29 September 2012, 15:04Я, напевне, погано пояснюю свої думки . mamatanya і jozh у вашому оточенні є власники собак та котів ? Пенсіонери та малозабеспечені, особливо в приватному сектрі ? Візьмемо гіпотетично бабусю, до якої прибилось цуценя, сука. Вона її залишила, годувала, при чому далеко не завжди собачка може жити у квартирі - приватний сектор собак тримає надворі, в буді (це посилання до думки що тварина звикла до ситого і теплого життя). Годує чим Бог послав - рештки вчорашнього супу, кістки, каша і т.д (собака не привчена до сухих кормів, мяса, зате в смітнику знайде знайому їжу)., минае рік, другий - вуаля, собака вже мама, припустимо п'ятьох цуцнят. Припустимо, що хлопчиків хтось візьме (хоча це далеко не факт), дівчаток бабуся не прогодує. Дівчатка йдуть у світ широкий. Але ж мама собака залишається ! І в найближчі пару років щовесни приводитиме нових цуценят.
А таких бабусь багато...
з цим згодна.
може мені неправильні бабусі траплялись, але вони або на ринок несуть, або просто втопили і забули. інакше ті цуценя нікуди не дінуться і просто будуть жити у дворі тієї бабусі і годуватись з миски своєї матері.
jozh
Награды:
jozh
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
29 September 2012 Цитата: #8682 mamatanya 29 September 2012, 15:09
з цим згодна.
може мені неправильні бабусі траплялись, але вони або на ринок несуть, або просто втопили і забули. інакше ті цуценя нікуди не дінуться і просто будуть жити у дворі тієї бабусі і годуватись з миски своєї матері.
В моєму оточенні теж суцільні неправильні бабусі. Або не вбачають ніякої трагедії в тому, щоб потопити приплод, або носяться з тими цуценятами, чи пороздають, чи самі тримають і годують.
Я ж не проти, щоб допомогти таким бабусям за їх бажанням стерилізувати собак. Я лише не вважаю, що це суттєво вплине на нинішню ситуацію.
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
jozh
Награды:
jozh
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
30 September 2012
Зоозахисники в Харкові мабуть заздрять нашій ситуації з собаками, хочуть те саме і у власному місті:
Ссылка
Ссылка
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Me-to-you
Имя: Екатерина Группа: Активный пользователь Сообщений: 328 Регистрация: 02.01.2011 Заходил(а): 23.03.2017 |
Me-to-you
Активный пользователь
03 October 2012 Цитата: #8682 Китиха 28 September 2012, 09:06
я теж
на мою тираду
така відповідь
Уважаемая Елена,
чомусь я вважаю, що кожен повинен якісно виконувати СВОЮ роботу
Мне одной что ли пришёл ответ, состоящий из 2х слов? Так, наверное, нужно было нормально анкету заполнить, а не лишь бы отправить.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
03 October 2012 Цитата: #8682 Me-to-you 03 October 2012, 11:57
Мне одной что ли пришёл ответ, состоящий из 2х слов? Так, наверное, нужно было нормально анкету заполнить, а не лишь бы отправить.
Це точно. Я халатно віднеслась, не побігала за собаками. А, якщо можна, покажіть свою анкету. Дійсно хочу подивитися ЯК Ви її заповнили.
Me-to-you
Имя: Екатерина Группа: Активный пользователь Сообщений: 328 Регистрация: 02.01.2011 Заходил(а): 23.03.2017 |
Me-to-you
Активный пользователь
03 October 2012 Цитата: #8682 jozh 26 September 2012, 17:16
Це багато чого пояснює.
как-то просмотрела Ваш комментарий.
Представляете, я их к тому же и не люблю. Особенно неадекватных, орущих у отмороженных родителей, не следящих за ними, что всё чаще наталкивает на мысль, что стерилизация нужна не только собакам, но и не которым двуногим.
Me-to-you
Me-to-you
Активный пользователь
03 October 2012 Цитата: #8682 Китиха 03 October 2012, 12:04
Це точно. Я халатно віднеслась, не побігала за собаками. А, якщо можна, покажіть свою анкету. Дійсно хочу подивитися ЯК Ви її заповнили.
Зачем за ними бегать? Если это стая, то она будет придерживаться одного постоянного места. Напишите мне в личку email, я пришлю Вам свою анкету. Правда, без личных данных, но поверьте, они там были указаны.
tasha_84
Семья:
tasha_84
Имя: tasha_84 Группа: VIP пользователь Сообщений: 2512 Регистрация: 08.11.2009 Заходил(а): 08.02.2016 |
tasha_84
VIP пользователь
03 October 2012 Цитата: #8682 Me-to-you 03 October 2012, 11:57
пробачте але наскількі я зрозуміла ви опікуєтесь безпритульними тваринами тож знаєте кількість сучок у зграї та ще деякі ньюанси а от "людина з сусідньогодвору" що заповнює цю анкету не знає таких тонкощів і якщо для вас не є проблемою підійти ти допомогти зловити тварин які вас знають та приймають, то наприклад в мене адреналін аж зашкалює коли я бачу собаку ближче ніж 5-10 метрів...
справа в тому що ця анкета розрахована на те що її заповнюватиме людина що займається опікою тварин.. принаймні в мене таке враження
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
03 October 2012 Цитата: #8682 Me-to-you 03 October 2012, 12:12
Зачем за ними бегать? Если это стая, то она будет придерживаться одного постоянного места. Напишите мне в личку email, я пришлю Вам свою анкету. Правда, без личных данных, но поверьте, они там были указаны.
elena132@meta.ua
jozh
Награды:
jozh
jozh
VIP пользователь
03 October 2012 Цитата: #8682 Me-to-you 03 October 2012, 12:10
Представляете, я их к тому же и не люблю. Особенно неадекватных, орущих у отмороженных родителей, не следящих за ними, что всё чаще наталкивает на мысль, что стерилизация нужна не только собакам, но и не которым двуногим.
В котрий раз пересвідчуюсь, що ті, хто безтямно любить тварин - як правило, ненавидить людей.
Вести адекватний діалог з такими особами - неможливо в принципі.
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Me-to-you
Me-to-you
Активный пользователь
03 October 2012 Цитата: #8682 tasha_84 03 October 2012, 12:13
пробачте але наскількі я зрозуміла ви опікуєтесь безпритульними тваринами тож знаєте кількість сучок у зграї та ще деякі ньюанси а от "людина з сусідньогодвору" що заповнює цю анкету не знає таких тонкощів і якщо для вас не є проблемою підійти ти допомогти зловити тварин які вас знають та приймають, то наприклад в мене адреналін аж зашкалює коли я бачу собаку ближче ніж 5-10 метрів...
справа в тому що ця анкета розрахована на те що її заповнюватиме людина що займається опікою тварин.. принаймні в мене таке враження
нет, я никого не опекаю. Просто прохожу мимо так называемой стаи как минимум два раза в день. Не заметить каких-то нюансов невозможно. Не буду писать их место обитания (ибо здесь хватает ненормальных, которые придут ещё и потравят), но если Елена132 уже прочитала мою анкету, то, возможно, поняла о каких собаках идёт речь. Они абсолютно адекватные и не агрессивные.
Me-to-you
Me-to-you
Активный пользователь
03 October 2012 Цитата: #8682 Китиха 26 September 2012, 18:07
Прочитайте, будь-ласка, мій пост №1329
Ви молодець, що робите те, що в Ваших силах. Я - боюсь підходити до собак. Тому обмежилась лише листом на вказану адресу
Я читала тот пост. Судя по тому, что собак отпугнули в районе Сити-центра, то прибежали они со стройки, которая немного выше на Потёмкинской-Садовой. Я ранее писала о других.
belolapik
Имя: Алена Группа: VIP пользователь Сообщений: 9857 Регистрация: 21.10.2009 Заходил(а): 24.10.2019 |
belolapik
VIP пользователь
03 October 2012 Цитата: #8682 tasha_84 03 October 2012, 12:13
как оказалось нет )) я опекой бездомных псин не занимаюсь и более того, испытываю исключительно негативные эмоции в их сторону ) Тем не менее анкету заполнила за 10 минут, и в тот же день пришел ответ, цитирую:
"Здравствуйте Алёна, Ваша заявка принята, но не зарегистрирована. Подтвердите, пожалуйста, себя в пункте: Телефон, адрес (куда можно обратиться при организации отлова). Если себя не можете, укажите другое ответственное лицо. Волонтёров необходимо лично кому-то встретить после предварительного звонка.
С уважением,
Махова Муза
Николаевское городское общество защиты животных "
Я так поняла, они попросят меня лично проводить их непосредственно к собачкам ))) Честно говоря не понимаю, почему нельзя процедуру отлова провести без того, чтобы предварительно кто то тыкнул в собаку пальцем. Домашнюю что ли бояться захватить? Но радует то, что раз волонтеров нужно встретить, это дает надежду, что они все таки приедут )))
Боролись ми. Боролись наші предки.
Вже наших втрат неміряне число.
А знов свободу починай з абетки.
А знову скрізь те саме, що й було. ©
karolinanik
Семья:
Награды:
karolinanik
Имя: Александра Группа: VIP пользователь Сообщений: 1127 Регистрация: 16.02.2011 Заходил(а): 06.07.2020 |
karolinanik
VIP пользователь
03 October 2012 Цитата: #8682 Me-to-you 03 October 2012, 12:10
Интересно какими мамами становятся женщины, думающие как вы.
Кстати дети орут не только у отмороженных родителей.
Понаехали в Уимблдон.
jozh
Награды:
jozh
jozh
VIP пользователь
03 October 2012 Цитата: #8682 karolinanik 03 October 2012, 13:06
Интересно какими мамами становятся женщины, думающие как вы.
Кстати дети орут не только у отмороженных родителей.
Варіантів всього три:
- не стають мамами взагалі;
- стають мамами, які лупцюють своїх дітей і вважають їх виродками;
- стан вагітності, пологів та власне сама дитина позитивно впливають на жінку, гармонізують її, і жінка починає змінювати свої погляди і на собак, і на лементуючих дітей, і взагалі мудрішає.
Інстинкт захисту свого потомства все-таки дуже сильний.
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Me-to-you
Me-to-you
Активный пользователь
03 October 2012 Цитата: #8682 jozh 03 October 2012, 13:11
Варіантів всього три:
- не стають мамами взагалі;
- стають мамами, які лупцюють своїх дітей і вважають їх виродками;
- стан вагітності, пологів та власне сама дитина позитивно впливають на жінку, гармонізують її, і жінка починає змінювати свої погляди і на собак, і на лементуючих дітей, і взагалі мудрішає.
Інстинкт захисту свого потомства все-таки дуже сильний.
А де, де у відсотках, яких мам скільки???
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
Китиха
Модератор
03 October 2012 Цитата: #8682 Me-to-you 03 October 2012, 12:56
нет, я никого не опекаю. Просто прохожу мимо так называемой стаи как минимум два раза в день. Не заметить каких-то нюансов невозможно. Не буду писать их место обитания (ибо здесь хватает ненормальных, которые придут ещё и потравят), но если Елена132 уже прочитала мою анкету, то, возможно, поняла о каких собаках идёт речь. Они абсолютно адекватные и не агрессивные.
Ваша анкета дійсно дуже детальна, ви добре знаєте цих собак і навіть готові ошийник на суку вдягти. Респект. Волонтери дійсно в таких заківалені. Я не така, і думаю, що більшість людей не такі, тому і отримуємо претензії в бездіяльності. Я не можу ідентифікувати собак "в обличчя". Вони для мене поділяються на тих, що гавкають на мене, і на тих, що не гавкають. І все. Про що я і змогла написати в своїй анкеті. Відслідковувати життя собак мені, чесно, не цікаво. Я цим займусь якщо вони перейдуть критичну межу мого особистого простору і безпеки.
Конфетти
Награды:
Конфетти
Имя: Світлана Группа: VIP пользователь Сообщений: 10997 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 29.05.2024 |
Конфетти
VIP пользователь
03 October 2012 а провожать и тыкать пальцем нужно в рабочее время или приезжают вечером ?
Nikocha
Семья:
Nikocha
Имя: Ирина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1851 Регистрация: 02.11.2009 Заходил(а): 22.08.2016 |
Nikocha
VIP пользователь
03 October 2012
Не буду читать предыдущие комменты, можете кидаться помидорами, но я б, честное слово, отловила б этих псин всех в городе, свезла б в кучу и перебила. Да, я злая и жестокая, сама б лично смогла пристрелить запросто или отравить. но у же задрала эта никогда не решающаяся проблема, задрали вечно срущие и трахающиеся посреди города, а зачастую и на детских площадках собаки. гуляли на площадке на площади победы - две собаки занимаются понятно чем - и все мамочки стоят хоть бы что, я единственная кто запустил в них(собак) булыжником. А возле Колоса - стаи, на меня с коляской когдато кидались. Денег на отлов, содержание в приютах - нет и не будет лет 20 ближайшие точно, это не сто собак на весь город. Меня это бесит аж до не возможности, ей -богу, как и люди разбрасывающие мусор. Идет, жрет мороженое, курит сигареты - взяло и кинуло упаковку посреди улицы, взять бы и мордой натыкать.
Просматривают эту тему:
Forum