Цитата: Ссылка (27 Февраль 2014 14:22)
для меня сейчас на первом месте - важен вопрос дефолта.
на втором, все же, наверное, вторжение.. но и тут двояко: они давно со своей базой на территории Крыма. Если будут защищать базу с оружием - возможно, я пойму.. если банально поедут бтрами через границу в Крыму (Керчи) или еще где - однозначно категрично...
про языки и памятники - если это был не самый важный вопрос, не надо было в первый же день его отменять.. отмени через неделю-две, возможно, все было бы в других красках..
вспомните, про дебаты, когда принимали, Вы думаете в Раде, не понимали, какие будут последствия, отменяя его прямо в революцию ?
у мене таке переконання, що з почуття вини перед Україною світ нарешті почне реальну фінансову допомогу, але під гарантії справжніх реформ від нового уряду.
тому дефолт наразі відкладається.
а ось дії Росії чи проросійських сил турбують. чого варті вчорашні та сьогоднішні події в Криму. сутички в Миколаєві також не додають оптимізму...
щодо скасування закону про мову Колесніченко - відчуття двоякі. і закон був не дуже, і на виконання в бюджеті грошей не було.
але люди тепер кажуть "нам запрещают говорить по русски". я розумію, що це нонсенс - але такі настрої як змінити??
На невільника можна одіти кайдани силою, але тільки раб добровільно підставляє власну шию у ярмо і виправдовує господаря за звірство…